≡ Menu
Alhamdulillah, Segmen Tegur Menegur saya mendapat respons yang positif. Semua yang ditegur mengambil teguran pada sudut yang positif. Jom tengok apa feedback mereka :



Eleh…..macam la blog dia best sangat nak kondem2 
blog orang..huh..!
Eh..eh..eh..
dalam ego dan perasan bagus serta sombong
tak sedar diri sebagai orang baru dalam dunia blog,
Akhirnya satu persatu aku tukar.

Entahlah apa pulak pendapatnya lepas aku
buat renovation satu persatu nih..  - Bila Ditegur Pemilik Header Cerita Jepun-

Komen Gieyana :
Alhamdulillah..saya memang terharu sangat. Terima kasih kerana sudi mengulas/mengomen dan sewaktu dgnnya. – Blog Saya Ditegur Eyriqazz -

memang semua tegurannya tu betul dan betul betul belaka. Aku yang buta It ni memang mengaku ” anguk anguk kepala ni”.
terima kasih kepada eyriqazz sebab sudi menegur aku yang baru bertaktih dalam dunia blogger ni.
I’allah akan aku perbaiki sedikit demi sedikit kekurangan yang ada pada blogku ini.  - Ditegur Eyriqazz.Com

Tahniah kerana mengambil teguran pada sudut yang positif. Yang eyriqazz jealous, ada antara yang pernah eyriqazz teguri sudah mengalahkan eyriqazz sendiri dari segi template blog, kekemasan blog, dan etc..Hik3, yang menegur ni pun banyak yang perlu diperbaiki juga kan?

P.s : Mahu ditegur? Make me an offer that I can’t refuse….



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Ezna 30 May 2012, 5:16 pm

    meh le eyriqazz kalau berani tegur pasal layout feminin saya…hehehe…..tegur je sebab negatif tu leh ditukar jadi postif.

    Ada berani? :=)

    Reply
  • akubiomed 30 May 2012, 5:08 pm

    Tegur untuk kebaikkan perlu diterima dengan hati yang terbuka.

    Reply
  • azman 30 May 2012, 5:34 pm

    tegur menegur membawa kebaikan bersama…

    Reply
  • azri johan 30 May 2012, 6:06 pm

    opss, ter miss pulak

    Reply
    • Eyriqazz 31 May 2012, 3:20 am

      takpe..later2 saya open lagi

      Reply
  • Myra Jay 31 May 2012, 4:07 am

    Kekadang kita tak tau apa silap kita jadi bila ada yang menegur kena fikir dari sudut +ve dan ambil input..

    Reply
  • KiD 31 May 2012, 6:23 am

    kenapa eyriqazz takmo tegur saya..? kenapa?? why? why??

    Reply
    • Eyriqazz 1 June 2012, 8:44 am

      ko tak tahan kena tegur..nanti nanti teresak pi suh rcw pujuk..hik3

      Reply
  • BABY(MAMA AMANA&ARIEF) 31 May 2012, 9:59 am

    ila penah kena tegur gto..kebanyakan ila dah ubah ikut gto tegur.. baru tak nampak semak blog ila ekeke

    Reply
    • Eyriqazz 1 June 2012, 8:44 am

      Alhamdulillah…dapat membantu..

      Reply
  • zh-ena 31 May 2012, 2:14 am

    nak nak nak
    blh baiki apa yg kurang :D

    Reply
  • Fazlinil Irma 31 May 2012, 4:47 am

    P.s : Mahu ditegur? Make me an offer that I can’t refuse….

    Boleh tak nak offer kek/pavlova utk birthday alisya. :)

    Reply
  • lov_note 31 May 2012, 5:00 am

    ala ni xaci ni.. nape cek eyriqazz xnk tego blog lov-note? -blog mmg paling xbest eh?- huwaaaa -komen sndiri-

    ala sape2 nk tgo pn mmg takpe, yg elok kite jdkn pengajaran n pembelajaran baru..yg xelok kite kasik tuko baru..hihihi

    Reply
  • Syima Emi 1 June 2012, 7:25 am

    tak sempat ditegur di airport, tegur kat blog pon ok kan..hikhik..

    Reply
  • Hidayah Bach 15 August 2012, 3:53 am

    thanks , sejak teguran , makin byk dyh belajar dan improve.. dan sedang belajar lagik.. :) hehe..

    Reply
  • Hidayah Bach 15 August 2012, 3:57 am

    :D

    Reply
  • yandi 14 June 2014, 9:08 pm

    nice post, menegur positif akan mendapat feedback positif pula
    yandi recently posted…10 Cara Alami Untuk Menjaga Otak Tetap Fit dan SegarMy Profile

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »