Feedback dari Bloggers yang Diteguri

by eyriqazz on 30 May 2012

Alhamdulillah, Segmen Tegur Menegur saya mendapat respons yang positif. Semua yang ditegur mengambil teguran pada sudut yang positif. Jom tengok apa feedback mereka :



Eleh…..macam la blog dia best sangat nak kondem2 
blog orang..huh..!
Eh..eh..eh..
dalam ego dan perasan bagus serta sombong
tak sedar diri sebagai orang baru dalam dunia blog,
Akhirnya satu persatu aku tukar.

Entahlah apa pulak pendapatnya lepas aku
buat renovation satu persatu nih..  - Bila Ditegur Pemilik Header Cerita Jepun-

Komen Gieyana :
Alhamdulillah..saya memang terharu sangat. Terima kasih kerana sudi mengulas/mengomen dan sewaktu dgnnya. – Blog Saya Ditegur Eyriqazz -

memang semua tegurannya tu betul dan betul betul belaka. Aku yang buta It ni memang mengaku ” anguk anguk kepala ni”.
terima kasih kepada eyriqazz sebab sudi menegur aku yang baru bertaktih dalam dunia blogger ni.
I’allah akan aku perbaiki sedikit demi sedikit kekurangan yang ada pada blogku ini.  - Ditegur Eyriqazz.Com

Tahniah kerana mengambil teguran pada sudut yang positif. Yang eyriqazz jealous, ada antara yang pernah eyriqazz teguri sudah mengalahkan eyriqazz sendiri dari segi template blog, kekemasan blog, dan etc..Hik3, yang menegur ni pun banyak yang perlu diperbaiki juga kan?

P.s : Mahu ditegur? Make me an offer that I can’t refuse….
  • akubiomed 30 May 2012 at 5:08 pm

    Tegur untuk kebaikkan perlu diterima dengan hati yang terbuka.

  • Ezna 30 May 2012 at 5:16 pm

    meh le eyriqazz kalau berani tegur pasal layout feminin saya…hehehe…..tegur je sebab negatif tu leh ditukar jadi postif.

    Ada berani? :=)

  • azman 30 May 2012 at 5:34 pm

    tegur menegur membawa kebaikan bersama…

  • azri johan 30 May 2012 at 6:06 pm

    opss, ter miss pulak

  • zh-ena 31 May 2012 at 2:14 am

    nak nak nak
    blh baiki apa yg kurang :D

  • Myra Jay 31 May 2012 at 4:07 am

    Kekadang kita tak tau apa silap kita jadi bila ada yang menegur kena fikir dari sudut +ve dan ambil input..

  • Fazlinil Irma 31 May 2012 at 4:47 am

    P.s : Mahu ditegur? Make me an offer that I can’t refuse….

    Boleh tak nak offer kek/pavlova utk birthday alisya. :)

    • Eyriqazz 31 May 2012 at 5:11 am

      Offer yang menarik tu…

      Accepted…hik3…Kalau betul nak, e-mailkan ke iman1237@hotmail.com

  • lov_note 31 May 2012 at 5:00 am

    ala ni xaci ni.. nape cek eyriqazz xnk tego blog lov-note? -blog mmg paling xbest eh?- huwaaaa -komen sndiri-

    ala sape2 nk tgo pn mmg takpe, yg elok kite jdkn pengajaran n pembelajaran baru..yg xelok kite kasik tuko baru..hihihi

  • KiD 31 May 2012 at 6:23 am

    kenapa eyriqazz takmo tegur saya..? kenapa?? why? why??

    • Eyriqazz 1 June 2012 at 8:44 am

      ko tak tahan kena tegur..nanti nanti teresak pi suh rcw pujuk..hik3

  • BABY(MAMA AMANA&ARIEF) 31 May 2012 at 9:59 am

    ila penah kena tegur gto..kebanyakan ila dah ubah ikut gto tegur.. baru tak nampak semak blog ila ekeke

  • Syima Emi 1 June 2012 at 7:25 am

    tak sempat ditegur di airport, tegur kat blog pon ok kan..hikhik..

  • Hidayah Bach 15 August 2012 at 3:53 am

    thanks , sejak teguran , makin byk dyh belajar dan improve.. dan sedang belajar lagik.. :) hehe..

  • Hidayah Bach 15 August 2012 at 3:57 am

    :D

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: