Feedback dari Bloggers yang Diteguri

Alhamdulillah, Segmen Tegur Menegur saya mendapat respons yang positif. Semua yang ditegur mengambil teguran pada sudut yang positif. Jom tengok apa feedback mereka :



Eleh…..macam la blog dia best sangat nak kondem2 
blog orang..huh..!
Eh..eh..eh..
dalam ego dan perasan bagus serta sombong
tak sedar diri sebagai orang baru dalam dunia blog,
Akhirnya satu persatu aku tukar.

Entahlah apa pulak pendapatnya lepas aku
buat renovation satu persatu nih..  – Bila Ditegur Pemilik Header Cerita Jepun

Komen Gieyana :
Alhamdulillah..saya memang terharu sangat. Terima kasih kerana sudi mengulas/mengomen dan sewaktu dgnnya. – Blog Saya Ditegur Eyriqazz

memang semua tegurannya tu betul dan betul betul belaka. Aku yang buta It ni memang mengaku ” anguk anguk kepala ni”.
terima kasih kepada eyriqazz sebab sudi menegur aku yang baru bertaktih dalam dunia blogger ni.
I’allah akan aku perbaiki sedikit demi sedikit kekurangan yang ada pada blogku ini.  – Ditegur Eyriqazz.Com – 

Tahniah kerana mengambil teguran pada sudut yang positif. Yang eyriqazz jealous, ada antara yang pernah eyriqazz teguri sudah mengalahkan eyriqazz sendiri dari segi template blog, kekemasan blog, dan etc..Hik3, yang menegur ni pun banyak yang perlu diperbaiki juga kan?

P.s : Mahu ditegur? Make me an offer that I can’t refuse….

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

21 thoughts on “Feedback dari Bloggers yang Diteguri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.