Feedback dari Bloggers yang Diteguri

Alhamdulillah, Segmen Tegur Menegur saya mendapat respons yang positif. Semua yang ditegur mengambil teguran pada sudut yang positif. Jom tengok apa feedback mereka :



Eleh…..macam la blog dia best sangat nak kondem2 
blog orang..huh..!
Eh..eh..eh..
dalam ego dan perasan bagus serta sombong
tak sedar diri sebagai orang baru dalam dunia blog,
Akhirnya satu persatu aku tukar.

Entahlah apa pulak pendapatnya lepas aku
buat renovation satu persatu nih..  – Bila Ditegur Pemilik Header Cerita Jepun

Komen Gieyana :
Alhamdulillah..saya memang terharu sangat. Terima kasih kerana sudi mengulas/mengomen dan sewaktu dgnnya. – Blog Saya Ditegur Eyriqazz

memang semua tegurannya tu betul dan betul betul belaka. Aku yang buta It ni memang mengaku ” anguk anguk kepala ni”.
terima kasih kepada eyriqazz sebab sudi menegur aku yang baru bertaktih dalam dunia blogger ni.
I’allah akan aku perbaiki sedikit demi sedikit kekurangan yang ada pada blogku ini.  – Ditegur Eyriqazz.Com – 

Tahniah kerana mengambil teguran pada sudut yang positif. Yang eyriqazz jealous, ada antara yang pernah eyriqazz teguri sudah mengalahkan eyriqazz sendiri dari segi template blog, kekemasan blog, dan etc..Hik3, yang menegur ni pun banyak yang perlu diperbaiki juga kan?

P.s : Mahu ditegur? Make me an offer that I can’t refuse….

Comments

  1. Ezna says

    meh le eyriqazz kalau berani tegur pasal layout feminin saya…hehehe…..tegur je sebab negatif tu leh ditukar jadi postif.

    Ada berani? :=)

  2. Myra Jay says

    Kekadang kita tak tau apa silap kita jadi bila ada yang menegur kena fikir dari sudut +ve dan ambil input..

  3. BABY(MAMA AMANA&ARIEF) says

    ila penah kena tegur gto..kebanyakan ila dah ubah ikut gto tegur.. baru tak nampak semak blog ila ekeke

  4. says

    ala ni xaci ni.. nape cek eyriqazz xnk tego blog lov-note? -blog mmg paling xbest eh?- huwaaaa -komen sndiri-

    ala sape2 nk tgo pn mmg takpe, yg elok kite jdkn pengajaran n pembelajaran baru..yg xelok kite kasik tuko baru..hihihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing