≡ Menu
Nasi Lauk Ayam di Restoran Hayaki pembuka selera
RM4.90 kena dengan citarasa
Citarasa Orang Bujang Sementara
2 Minggu lagi kembali ke status asalnya…..



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • ummiarissa 7 May 2012, 11:47 pm

    2 minggu bersamaan berapa hari ek..ada tak 100 hari..he he he…lama juga tu kan…memang penantian itu satu penyeksaan..

    Reply
  • CIK MAY 8 May 2012, 12:01 am

    mane pasangan org bujang ni? hehe.

    *lame x online..tu yg ketinggalan.. ;p

    Reply
  • Rozuan Ismail 8 May 2012, 1:07 am

    murah,tapi byk jugak lauk dia

    Reply
  • Myra Jay 8 May 2012, 1:17 am

    2 minggu tu kejap je, heheee bersabarlah :)

    Reply
  • Myvitrd 8 May 2012, 1:24 am

    Kari ayam kegemaran aku tu.. :-)

    Reply
  • JMR 7 May 2012, 6:13 pm

    ruilexx bro..sabar2..tak lama lg tu..hehhe

    Reply
  • Eliss Mie 8 May 2012, 2:18 am

    murah jugak yer :) ayam 2 ketul erk. lepas ni boleh la mkn air tangan isteri :)

    Reply
  • Zarul 8 May 2012, 2:36 am

    eh sedap gak nampak tu hehheh

    Reply
  • Mama Zharfan 8 May 2012, 5:39 am

    yg penting kenyang heheh

    Reply
  • [z@ck] 8 May 2012, 6:09 am

    4.90? murahnya!

    Reply
  • Derok 7 May 2012, 11:53 pm

    murahnye..

    Reply
  • Belajar blog 7 May 2012, 11:59 pm

    Cerita bab “dinner” siap berpantun lagi.

    P/s: Nasib aku tak terer berpantun, kalau tidak. Memang aku sambung nyer. Hehehe

    Reply
  • Chekgu Azrine 8 May 2012, 12:51 am

    Pity u..hehe

    Reply
  • Mooniqueen 8 May 2012, 12:53 am

    Alololo….kesiany Nya..takpelah kejap je tu..lepas balik pantang makan puas2ye…hehe…

    Reply
  • careno 8 May 2012, 2:16 am

    wpun menu bujang tp terliur gak nengoknya… nak lagi bujang makan maggie rebus air panas laa… wakaka…

    Reply
  • hazman aka species1980 8 May 2012, 2:54 am

    bro…kedai nei kat platinum walk yekk…google info ,rupa2xnya bro pernah terjah ngan wifey yea…nasik kerabu pun ade tu…menarikkkk

    Reply
  • Nurul Akmal 8 May 2012, 3:06 am

    Walaupun simple.. tapi nampak sedapp..

    Reply
  • KiD 8 May 2012, 11:26 am

    nak hayaki satu!!!

    Reply
  • lov_note 8 May 2012, 5:25 am

    uishh nama je laok org bujan smntara.. tp sodap upanya tu..

    sesuai plk ngn regenyer tu kalo ada tolo dadar pn sodap..hik..

    Reply
  • aReLaN 8 May 2012, 4:04 pm

    sabar jela.bagi orang bujang cam saya,lauk camtu pon memang dah sedap giler.janji perut terisi.hehehe

    Reply
  • akubiomed 9 May 2012, 8:20 am

    Nama sahaja menu orang bujang tapi lihat lauknya menyelerakan. :-)

    Reply
  • Saya Disini 18 May 2012, 8:41 am

    sedp

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »