≡ Menu
Nasi Lauk Ayam di Restoran Hayaki pembuka selera
RM4.90 kena dengan citarasa
Citarasa Orang Bujang Sementara
2 Minggu lagi kembali ke status asalnya…..

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • JMR 7 May 2012, 6:13 pm

    ruilexx bro..sabar2..tak lama lg tu..hehhe

    Reply
  • ummiarissa 7 May 2012, 11:47 pm

    2 minggu bersamaan berapa hari ek..ada tak 100 hari..he he he…lama juga tu kan…memang penantian itu satu penyeksaan..

    Reply
  • Derok 7 May 2012, 11:53 pm

    murahnye..

    Reply
  • Belajar blog 7 May 2012, 11:59 pm

    Cerita bab “dinner” siap berpantun lagi.

    P/s: Nasib aku tak terer berpantun, kalau tidak. Memang aku sambung nyer. Hehehe

    Reply
  • CIK MAY 8 May 2012, 12:01 am

    mane pasangan org bujang ni? hehe.

    *lame x online..tu yg ketinggalan.. ;p

    Reply
  • Chekgu Azrine 8 May 2012, 12:51 am

    Pity u..hehe

    Reply
  • Mooniqueen 8 May 2012, 12:53 am

    Alololo….kesiany Nya..takpelah kejap je tu..lepas balik pantang makan puas2ye…hehe…

    Reply
  • Rozuan Ismail 8 May 2012, 1:07 am

    murah,tapi byk jugak lauk dia

    Reply
  • Myra Jay 8 May 2012, 1:17 am

    2 minggu tu kejap je, heheee bersabarlah :)

    Reply
  • Myvitrd 8 May 2012, 1:24 am

    Kari ayam kegemaran aku tu.. :-)

    Reply
  • careno 8 May 2012, 2:16 am

    wpun menu bujang tp terliur gak nengoknya… nak lagi bujang makan maggie rebus air panas laa… wakaka…

    Reply
  • Eliss Mie 8 May 2012, 2:18 am

    murah jugak yer :) ayam 2 ketul erk. lepas ni boleh la mkn air tangan isteri :)

    Reply
  • Zarul 8 May 2012, 2:36 am

    eh sedap gak nampak tu hehheh

    Reply
  • hazman aka species1980 8 May 2012, 2:54 am

    bro…kedai nei kat platinum walk yekk…google info ,rupa2xnya bro pernah terjah ngan wifey yea…nasik kerabu pun ade tu…menarikkkk

    Reply
  • Nurul Akmal 8 May 2012, 3:06 am

    Walaupun simple.. tapi nampak sedapp..

    Reply
  • lov_note 8 May 2012, 5:25 am

    uishh nama je laok org bujan smntara.. tp sodap upanya tu..

    sesuai plk ngn regenyer tu kalo ada tolo dadar pn sodap..hik..

    Reply
  • Mama Zharfan 8 May 2012, 5:39 am

    yg penting kenyang heheh

    Reply
  • [z@ck] 8 May 2012, 6:09 am

    4.90? murahnya!

    Reply
  • KiD 8 May 2012, 11:26 am

    nak hayaki satu!!!

    Reply
  • aReLaN 8 May 2012, 4:04 pm

    sabar jela.bagi orang bujang cam saya,lauk camtu pon memang dah sedap giler.janji perut terisi.hehehe

    Reply
  • akubiomed 9 May 2012, 8:20 am

    Nama sahaja menu orang bujang tapi lihat lauknya menyelerakan. :-)

    Reply
  • Saya Disini 18 May 2012, 8:41 am

    sedp

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »