≡ Menu
Nasi Lauk Ayam di Restoran Hayaki pembuka selera
RM4.90 kena dengan citarasa
Citarasa Orang Bujang Sementara
2 Minggu lagi kembali ke status asalnya…..



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • ummiarissa 7 May 2012 at 11:47 pm

    2 minggu bersamaan berapa hari ek..ada tak 100 hari..he he he…lama juga tu kan…memang penantian itu satu penyeksaan..

  • CIK MAY 8 May 2012 at 12:01 am

    mane pasangan org bujang ni? hehe.

    *lame x online..tu yg ketinggalan.. ;p

  • Rozuan Ismail 8 May 2012 at 1:07 am

    murah,tapi byk jugak lauk dia

  • Myra Jay 8 May 2012 at 1:17 am

    2 minggu tu kejap je, heheee bersabarlah :)

  • Myvitrd 8 May 2012 at 1:24 am

    Kari ayam kegemaran aku tu.. :-)

  • JMR 7 May 2012 at 6:13 pm

    ruilexx bro..sabar2..tak lama lg tu..hehhe

  • Eliss Mie 8 May 2012 at 2:18 am

    murah jugak yer :) ayam 2 ketul erk. lepas ni boleh la mkn air tangan isteri :)

  • Zarul 8 May 2012 at 2:36 am

    eh sedap gak nampak tu hehheh

  • Mama Zharfan 8 May 2012 at 5:39 am

    yg penting kenyang heheh

  • [z@ck] 8 May 2012 at 6:09 am

    4.90? murahnya!

  • Derok 7 May 2012 at 11:53 pm

    murahnye..

  • Belajar blog 7 May 2012 at 11:59 pm

    Cerita bab “dinner” siap berpantun lagi.

    P/s: Nasib aku tak terer berpantun, kalau tidak. Memang aku sambung nyer. Hehehe

  • Chekgu Azrine 8 May 2012 at 12:51 am

    Pity u..hehe

  • Mooniqueen 8 May 2012 at 12:53 am

    Alololo….kesiany Nya..takpelah kejap je tu..lepas balik pantang makan puas2ye…hehe…

  • careno 8 May 2012 at 2:16 am

    wpun menu bujang tp terliur gak nengoknya… nak lagi bujang makan maggie rebus air panas laa… wakaka…

  • hazman aka species1980 8 May 2012 at 2:54 am

    bro…kedai nei kat platinum walk yekk…google info ,rupa2xnya bro pernah terjah ngan wifey yea…nasik kerabu pun ade tu…menarikkkk

  • Nurul Akmal 8 May 2012 at 3:06 am

    Walaupun simple.. tapi nampak sedapp..

  • KiD 8 May 2012 at 11:26 am

    nak hayaki satu!!!

  • lov_note 8 May 2012 at 5:25 am

    uishh nama je laok org bujan smntara.. tp sodap upanya tu..

    sesuai plk ngn regenyer tu kalo ada tolo dadar pn sodap..hik..

  • aReLaN 8 May 2012 at 4:04 pm

    sabar jela.bagi orang bujang cam saya,lauk camtu pon memang dah sedap giler.janji perut terisi.hehehe

  • akubiomed 9 May 2012 at 8:20 am

    Nama sahaja menu orang bujang tapi lihat lauknya menyelerakan. :-)

  • Saya Disini 18 May 2012 at 8:41 am

    sedp

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing