≡ Menu
Terimakasih Semua yang sudi undi eyriqazz untuk Digi Wwwow Awards – Fave Makan-Makan Expert . Undian dah tamat dan tercalon juga dalam Top 50. Fuhh, memang penat juga untuk meraih undi especially hanya di minggu terakhir dapat promosi dengan lebih agresif atas faktor yang tak dapat dielakkan (balik kampung etc..)

Apapun, menang kalah adat pertandingan. Bersaingla dengan Sihat. Kalau sudah ditakdirkan rezeki kita, tidak ke mana kan? Kalau tidak, mungkin ada yang lain menanti in the future. I believe in that…

Once again, terimakasih buat semua yang memberikan sokongan. Yup, di time sebeginila kita boleh menilai siapa yang menyokong di sebalik blog anda.

Digi Wwwow saya beranikan diri
Walaupun sedar diri ini
 Kalau tidak dicuba, manakan tau potensi diri
Terimakasih dari eyriqazz, orang berjasa di masa hadapan akan cuba dibalasi



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Faizal Pejay 13 May 2012 at 4:43 pm

    ok le tu cuba lagi

  • Mat Gebu 13 May 2012 at 5:06 pm

    Yearghh..takde apa yang mustahil, kalau dah rezeki insya Allah…

  • Gieyana 13 May 2012 at 5:20 pm

    Neway,, gd luck k! Insyaallah yakin pd rezeki Allah..
    Berkat usaha gigih nie mn tau kan..:)

  • jedi 14 May 2012 at 12:32 am

    good luck bro…

  • Belajar blog 13 May 2012 at 4:55 pm

    Semoga berjaya Bro.;p

  • skulluv 13 May 2012 at 4:57 pm

    semoga berjaya bro.

  • Boni JLL3 13 May 2012 at 5:30 pm

    gud luck ye cikgu!!! semoga ada rezeki nanti.. amin

  • Myvitrd 14 May 2012 at 1:48 am

    Semoga berjaya bro.. hang memang layak dapat gelaran Raja makan.. hehehe

  • Myvitrd 14 May 2012 at 1:48 am

    Semoga berjaya bro.. hang memang layak dapat gelaran Raja makan.. hehehe

  • HafizRahman.com 13 May 2012 at 5:59 pm

    insyaAllah ada rezeki bro boleh menang….peluang cerah

  • KiD 14 May 2012 at 3:44 am

    gud luck bro.. jumpa di london!! eh silap.. di digi award!

  • Rozuan Ismail 14 May 2012 at 3:45 am

    tahniah eyriqazz!!

  • Joel Leslie 14 May 2012 at 8:03 am

    sokong eyriqazz.com all the way masa contest ni :) tahniah dan moga berjaya!!

  • lov_note 14 May 2012 at 12:07 am

    hoyeh!! da tsenarai top 50..smuge bjaya hendaknyer..

  • -gedek! 14 May 2012 at 12:21 am

    belom cuba belom try..

  • misz_eyza 14 May 2012 at 12:25 am

    tahniah bro…hasil usaha gigih dan promosi yg terbaik pasti membuahkan hasilnya.

    jalan-jalan ke negeri kedah,
    singgah dulu ke pulau pinang,
    tahniah bro tercalon sudah,
    moga ada rezki untuk menang.

  • Sharidawati Shahrudin 14 May 2012 at 8:39 am

    yeahhh kak sha dah vote smlm…. harap2 terpilih utk menang award ni ok? good luck !!!!

  • hazman aka species1980 14 May 2012 at 2:41 am

    PERGHH… gempak la bro…dari segi teknikalnya kira TOP 5 nie… cuma aku harap untuk kategori nie tahun ada RESTORAN MEWWAH – FINE DINING yang jadi penaja baru la related kann…

  • el 14 May 2012 at 2:45 am

    gud luck bro
    nti berjaya open table eh..hehehe

  • akubiomed 14 May 2012 at 5:55 am

    Tanniah kepada bro. Sibuk dengan hal peribadi agak tidak berkesempatan untuk melakukan kempen meraih undi.

  • Ewa Zallie 14 May 2012 at 6:48 am

    sy undi jam 11mlm smlm nasebek sempat!! hikhik

  • May Maisarah 15 May 2012 at 4:37 am

    Tahniahhhh22 !!!!
    dah cuba dapatkan vote utk Abg Eyriqazz. =))

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing