Cooking Class With Swedish Cooking Theme

by eyriqazz on 23 May 2012

in event, food

Cooking Class With Swedish Cooking Theme 
Masa : 7th June (Thurs) 630pm
Tempat : Jalan Dungun, KL
Organized by : IKEA Malaysia

Eyriqazz tak dapat pergi event ini atas sebab-sebab tak dapat dielakkan. Jika ada bloggers di luar sana especially yang minat memasak dan teringin untuk joini kelas masakan ini (tiada charge dikenakan, mungkin perlu buat entri di blog sahaja rasanya) bolehla tinggalkan komen di entri ini,  e-mail dan blog URL anda… Nanti eyriqazz forwardkan ur details to IKEA Malaysia. Tempat adalah terhad, so eyriqazz akan forwardkan 5 nama terawal saja yang berminat dan ianya bergantung kepada IKEA Malaysia memilih selepas itu.
  • aslam 23 May 2012 at 1:37 am

    pergh…. sedap gile meatball tu. tak pernah makan lagi… hahaha

  • CikLily Putih 23 May 2012 at 2:10 am

    klu ada kosonG laGi, aku nak joinnn aku ye..

    • Eyriqazz 23 May 2012 at 4:23 am

      dah forward ur name/blog url to IKEA..nanti saya inform kalau terpilih

  • madammondoq 23 May 2012 at 2:29 am

    wah!! meatball sedap!!!!!

  • Miss Amateur Cook 23 May 2012 at 3:04 am

    nak nak! nak try nasib. :D

    nuraisyahkosnin@gmail.com
    http://missamateurcook.blogspot.com/

    • Eyriqazz 23 May 2012 at 4:23 am

      dah forward ur name/blog url to IKEA..nanti saya inform kalau terpilih

  • iylia 23 May 2012 at 3:15 am

    wow, cm menarik je.
    sy nk joinla.

    http://stormz-iylia.blogspot.com
    iyliafarhana@gmail.com

    • Eyriqazz 23 May 2012 at 4:23 am

      dah forward ur name/blog url to IKEA..nanti saya inform kalau terpilih

  • zailamohamad 23 May 2012 at 4:42 am

    harap Eyriqazz boleh forwardkan email saya juga

    http://zailabinimdae.blogspot.com
    zailamohamad@yahoo.com

    thanks Eyriqazz!

  • Myra Jay 23 May 2012 at 4:45 am

    Wowww!! meatball yg bisa menggoncang jiwa.. ;)

    Dok kat Penang, susah nak ke sana :(

  • zh-ena 23 May 2012 at 5:04 am

    wah seronok nie klu dpt join..nak join :D

    zarena.guardian@gmail.com
    http://zh-bucuk.blogspot.com

  • kak ina kl 23 May 2012 at 5:06 am

    akak pun terasa nak join..mana tau dorang ajer buat meatball pulak kan

  • Afasz 23 May 2012 at 6:20 am

    wahhh belajar masak free ek…tk pernah lg makan meatball tu. ….

  • Mama Zharfan 23 May 2012 at 7:18 am

    beshnya..but i will be away

  • lov_note 23 May 2012 at 8:18 am

    erm.. :( sgt2 best tp xble nk join kot coz mcm2 hal -blom tntu dpt lg da tolak- lol

    sdpnyer la mitbol tu..huhu

  • Nurul Akmal 24 May 2012 at 3:01 am

    wah best ni.. tapi takut x sempat..

    sebab keje.. :(

  • Zarul Umbrella 24 May 2012 at 7:58 am

    swedish cuisine terbaek

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: