Cabaran RM10 Buat 5 Pemenang

Photobucket
1 day Small Contest. Syarat-syaratnya :

1) Vote for Eyriqazz di sini –> http://bit.ly/I5h6Rw
2) Terjah entri FOOD di blog Eyriqazz.Com … Boleh terjah SINI
3) Lengkapkan ayat ini dengan mengomen di entri ini ” Entri Food/Makanan kegemaran saya adalah ______________ (tajuk atau permalink entri)  kerana_________________________ .

Done. 6 pengomen terbaik akan memenangi RM10 each….


UPDATED – Pemenang : Miss Eyza, Cikgu Naman, Amir Nawawi, ummiarissa, HafizRahman, dan Nurul Akmal . E-mailkan pilihan hadiah anda ke iman1237@hotmail.com

Comments

  1. cikgu Naman says

    Entri Food/Makanan kegemaran saya adalah Nasi Lemak Daun Pisang kerana walaupun nasinya banyak, harganya hanya RM5 termasuk air, membuatkan perut yang sudah sedia penuh dengan makanan kembali lapar dengan hanya melihat gambar di entri eyriqazz. Kalau depan² lagi lah tergoda .

  2. ummiarissa says

    Entri Food/Makanan kegemaran saya adalah http://www.eyriqazz.com/2012/05/brunch-orang-bujang-nasi-lemak-daun.html kerana hanya dengan harga RM5 kita boleh menikmati nasi lemak dengan lauk kegemaran saya daging rendang dan sambal yang banyak lengkap dengan air teh o ais yang memang takkan dapat di tempat lain selain di situ sahaja,kalau beginilah harga yang ditawarkan hari-hari sarapan di situ pun memang berbaloi.Itu baru ambil daging,kalau anak-anak saya nasi lemak kosong je,mesti lagi murah dan menjimatkan belanja makan pagi kami 8 beranak.he he he…

  3. says

    Entri Food/Makanan kegemaran saya adalah http://www.eyriqazz.com/2012/04/pizza-hut-moments.html kerana makanan yang ditunjukkan memang menggamit selera saya. Variasi makanan dari Pizza Hut memang menyelerakan disamping teknik serta gambar yang menarik. Pizza Hut memang merupakan salah satu tempat yang wajib disinggahi pabila tibanya musim cuti sekolah. Gambar dalam blog ini membuatkan perut saya berkeroncong dengan serta merta dan membuatkan saya tidak sabar untuk berkunjung ke Pizza hut untuk menikmati makanan ini.

  4. says

    Entri Food/MAkanan kegemaran saya adalah http://www.eyriqazz.com/2011/01/resepi-mee-rebus-terengganu.html kerana ini adalah kegemaran saya, dan sebagai anak jati Kuala Terengganu, sudah tentu entry tersebut membuat saya kecur perut, dan teringat kembali zaman zaman kecik dulu dimana ma akan buat mee rebus ni untuk makan petanag kitaorang, ditambah lagi sedap dimakan mee rebus panas panas dan diwaktu kala hujan… Perrrghhh memang sedap, dan untuk itu jugak entry ni adalah satu sumber terbaik unutuk me masak sendiri mee rebus tu… :-)

  5. says

    Okdah vote dah bro..hopefully sifu ni menang fav makan2..good luck bro..mesti menang punyaaa =)

    ntri Food/Makanan kegemaran saya adalah Aiskrim Goyang Bisnes Terbaru Inul Goyang? . Walaupun tak la macam entry makan makan sangat tapi seriusly entry tu buat saya tergelak gelak sorang sorang bila baca pantun pantun yang dibuat. Walaupun entry tu tak la macam entry makan2 lain yg banyak review pasal makanan, tapi teringin la nak makan aiskrim goyang ni. Tak jumpa lagi area shah alam ni. Kecik kecik dulu memang pantang nampak, nak je goyang tangan mak suruh beli. Nasib la tangan mak tak goyang2 panggg sekali sebab asyik mintak itu ini bila ke pasar malam. hehe.. Saya sayang mak saya sempena Hari Ibu harini. #ehh ada kena mengena ke? hehe

  6. says

    Entri Food/Makanan kegemaran saya adalah http://www.eyriqazz.com/2012/03/cupcake-comel.html kerana cup cake ini sedap mudah dibawa kemana mana sahaja contoh bekalan ke sekolah bagi menjimat penggunaan wang saku.selain itu ia sesuai uuntuk pasangan couple.cuke comel ia boleh dijadikan makanan sampingan ketika apa pun perayaan sehingga ke hari lahir…dengan ada sumber seperti ia memdahkan pengguna membuat cupe atau menbeli dimana mana berdasar sumber…I LOVE CUP CAKE FOREVER…thank you

  7. says

    Lengkapkan ayat ini dengan mengomen di entri ini ” Entri Food/Makanan kegemaran saya adalah Nasi Lemak Daun Pisang Brunch Orang Bujang – Nasi Lemak Daun Pisang)kerana kerana aroma daun pisang menaikkan nafsu makan. Kalau sudah merasa tidak akan pandang kiri kanan hanya saya dan Nasi Lemak Daun Pisang yang wujud. :-)

  8. says

    entri makanan kegemaran sy adalah …. http://www.eyriqazz.com/2012/04/pizza-hut-moments.html ….
    knp sy suka pizza??? huhu dah kata makanan kegemaran kan… memang pizza tu sangat bestt…. dan dah menjadi rutin kedatinan lah katakan… tiap kali keluar dating mesti akan pergi ker PIZZA HUT… mesti org akan ckp… ‘ tak bosan ker asyik mkn pizza jer???’
    biaq pi apa org nak kata… bila sy makan pizza ni… hilang stress sy… lagi2 best kalau dapat habiskan hidangan large sorang2… perrrhhhhh….

  9. cikgu Naman says

    TQ bro..selalu ada rezeki kat eyriqazz.com..hehe Alhamdulillah moga bertambah rezeki bro

    yg customer centre tu siapa yang dapat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing