≡ Menu
Bila dah jadi bujang Sementara ni, pandai-pandaila bawa diri. Makan pun sorang-sorang. So, Brunch today, terjahi salah satu tempat makan kegemaran di hujung minggu yang tak jauh dari rumah. Selaluje penuh orang dan dikunjungi ramai..Datang lambat skit,sure banyak lauk dah habis i.e. time saya datang hari ini :
 
Nasi Lemak Daun Pisang
Ayam dah habis, so separuh telur rebus, 1 telur goreng, dan daging…Marvellous
Jana Income dengan Bisness Burger? - -> Panduan Jana 5 Angka Sebulan dengan Bisnes Burger
 
Bila dah pekena ngan daun pisang, terasa nasi pun lebih wangi dan sedap. Memang sedap bagi saya, sekejap je habis. Hik3, wifey dan anak-anak pun suka kalau time weekend ,especially Alisya yang sangat gemarkan nasi lemak di sini. 
Action speak for itself…Sentiasa ramai yang menyinggah
Di tepi jalan, santai dan buatla hal sendiri

Part lagi best, Murah pulak tu…Nasi + Teh O Ais hanyalah RM5
Mana mau dpt di KL ni kan?
Ada Masa, tryla terjahi dan rasai sendiri
Warung Indah Ibu Kota, within walking distance dari Uptown Danau Kota
 
P/s : Jangan Klik –> http://j.mp/I5h6Rw



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • skulluv 12 May 2012 at 5:16 am

    brunch tu makanan tengahari la ek.ingatkan apa.hehe

  • Eyriqazz 12 May 2012 at 5:29 am

    Brunch = Breakfast+Lunch….

  • Sharinginfoz 12 May 2012 at 6:13 am

    baru makan nasi lemak pagi tadi, teringin nak pi cuba hayaki pula…

  • lov_note 12 May 2012 at 12:37 pm

    aduhaiii sedapnyer la nsk lmk tu..penuh ngn laok paok lak tuh..

    breakfast + lunch = brekfunch

    hohoo

  • akubiomed 12 May 2012 at 5:21 pm

    Aroma daun pisang memberikan keenakan.

  • Halif Mohamad 13 May 2012 at 8:51 am

    Memang terbaik, selalu gak singgah situ jika balik ke Setapak. Mantap!

  • as 30 September 2013 at 11:29 pm

    bleh tahu x warung nie dekat mana

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing