Brunch Orang Bujang – Nasi Lemak Daun Pisang

Bila dah jadi bujang Sementara ni, pandai-pandaila bawa diri. Makan pun sorang-sorang. So, Brunch today, terjahi salah satu tempat makan kegemaran di hujung minggu yang tak jauh dari rumah. Selaluje penuh orang dan dikunjungi ramai..Datang lambat skit,sure banyak lauk dah habis i.e. time saya datang hari ini :
 
Nasi Lemak Daun Pisang
Ayam dah habis, so separuh telur rebus, 1 telur goreng, dan daging…Marvellous
Jana Income dengan Bisness Burger? – -> Panduan Jana 5 Angka Sebulan dengan Bisnes Burger
 
Bila dah pekena ngan daun pisang, terasa nasi pun lebih wangi dan sedap. Memang sedap bagi saya, sekejap je habis. Hik3, wifey dan anak-anak pun suka kalau time weekend ,especially Alisya yang sangat gemarkan nasi lemak di sini. 
Action speak for itself…Sentiasa ramai yang menyinggah
Di tepi jalan, santai dan buatla hal sendiri

Part lagi best, Murah pulak tu…Nasi + Teh O Ais hanyalah RM5
Mana mau dpt di KL ni kan?
Ada Masa, tryla terjahi dan rasai sendiri
Warung Indah Ibu Kota, within walking distance dari Uptown Danau Kota
 
P/s : Jangan Klik –> http://j.mp/I5h6Rw

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing