Bolehke Ambil Gambar di IKEA?

Terus-terang saya katakan, sepanjang saya pergi ke IKEA, saya berperasaan dan curi-curi ambil gambar di dalam IKEA. Reason being, sayapun kurang pasti bolehke ambil gambar di IKEA ni kerana banyak supermarket etc tidak dibenarkan ambil gambar. So, main ambil sambil perhatikan kiri dan kanan kot-kot tidak dibenarkan ambil gambar.
Umm, korang rasa boleh ke ambil gambar di IKEA? Eyriqazz ingat nak pi tanya wakil IKEA la sejak dah dilantik jadi IKEA Malaysia Brand Ambassador ni…
Umm ,apa pandangan korang? Bolehke ambil gambar di IKEA? Kalau boleh, kenapa? Kalau tak boleh kenapa? Yess, jawapan dengan reason yang paling berkesan akan ada hadiah menanti..Cash/top up or maybe sesi makan-makan IKEA Meatball ngan eyriqazz?
UPDATED
Jawapannya boleh. Saya telah tanyakan sendiri kepada “Big Boss” dari IKEA. Dengan syarat gambar/video itu diambil bukan untuk tujuan komersial seperti pembuatan filem, drama, etc… Lepas ni bolehla tangkap gambar puas-puas kan?

Pemenang : Tahniah buat Cikgu Naman. Hadiahnya, RM10 cash/top up…Cam biasa, e-mailkan ke iman1237@hotmail.com untuk pilihan hadiah..
Topics Uncategorizedtags

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

32 thoughts on “Bolehke Ambil Gambar di IKEA?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.