Birthday Anak Buah

Awal bulan lepas, semasa pulang ke Kelantan, sempatla celebrate birthday anak buah yang ke-9 iaitu Arman. Time ni Alisya masih demam campak tapi dah berkurang skit..
Arman dan Alisya

Kek Angry Bird. Bukan Main suka lagi anak buah..Alisya pun samalah
Satu angry bird satu sorang

Juadah yang dimasak oleh Kakak Ipar dan Mak Mertua
Sedap,sedapp
Pekena ngan Sunquick Ais
Bila nak makan kek ini papa?
Anak buah dah muncung Alisya buat macam kek dia punya. Hik3
Acara Potong Kek
Alisya diapit abang-abang sepupunya. Dialah leader, mengarah sana sini
Macam Mamanya la kan? Hik3 lagi
Papa, sedapla..Nanti birthday Alisya bulan 6 nanti, beli kek besar-besar ya
P.s : Birthday Alisya bulan 6 ni belum planning lagi. Kalau Birthday Alisya tahun lepas saya jemput rakan-rakan bloggers yang rapat, tahun ni camne pula ya. Any suggestion?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

34 thoughts on “Birthday Anak Buah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.