≡ Menu
Tasha Shila : Saya Bukan Ditaja and He Is Not A Datuk, He Just an Atok J
P/s : Umm, hensem juga rupanya Atuk J ini….No wonder la digila ramai artis kan? 



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • ecadwinkyasha 24 April 2012, 10:31 pm

    meletup saham atok J ne…lepas pasah sendat,rojita c’wan kembang pla….adeiii..,meletup2 saham ne.

    Reply
    • JAI 25 April 2012, 3:43 am

      ewah2 ngumpat yerrr..hehe

      Reply
  • norinaomar 24 April 2012, 10:44 pm

    dah agak dah..saya tahu blog ni suci dari gosip-gosip entah apa-apa hihi

    Reply
    • JAI 25 April 2012, 3:43 am

      mananyer suci…hahaha..banyak kontroversi gak blog nie

      Reply
  • JAI 24 April 2012, 4:34 pm

    Wakakakaka..dah agak dah..mesti J tuh diperalatkan..wakakakaka..sabau..sabau..stok banyak lagi ni…

    Reply
  • Myra Jay 25 April 2012, 12:40 am

    Heheee, ensem jugak :)

    Reply
  • akubiomed 24 April 2012, 5:09 pm

    La dengan ada gossip baru. Panas juga dunian blogging ini. :-)

    Reply
  • Rozuan Ismail 25 April 2012, 2:27 am

    haha. jejai rupanya

    Reply
  • Myvitrd 25 April 2012, 3:14 am

    atok J yang ni memang sentiasa handsome.. hehehe.. sekrang tengok gaya tengah sebuk buat review makan-makan.. jaga kesihatan bro.. hehehe

    Reply
    • JAI 25 April 2012, 3:45 am

      Terima Kasih atas keperihatinan saudara..owner blog ni jer tak perasan..wakakakaka..thanks bro

      Reply
  • Sharidawati Shahrudin 25 April 2012, 6:20 am

    hahahahaha.. eyriqazz kasi bom atom ni kat Jai…huhu

    Reply
  • ogyep yummy mellow 25 April 2012, 12:55 am

    alamakssssss… ada lagi ke…

    Reply
  • mama maman aka yana 25 April 2012, 12:58 am

    ensemmmmm…:)

    Reply
  • misz_eyza 25 April 2012, 1:21 am

    kahkahkah…. jejai digosip dgn tasha shilla lak ka?

    Reply
  • Zarul 25 April 2012, 10:26 am

    perghh misai….:-D

    Reply
  • hazman aka species1980 25 April 2012, 2:29 am

    Memang boleh agak saper bila tengok tajuk tue…. hahahaha… cuma aku takut ade blogger GOOGLE IMAGES tempek gambar nie je kang cam kes JEJAI dulu…..hik3x

    Reply
    • JAI 25 April 2012, 3:44 am

      Ni ada lagi kes nak kena saman ni karang..hahaha

      Reply
  • Man 25 April 2012, 4:58 am

    suka dengan misai tu..

    Reply
  • Nurul Akmal 25 April 2012, 6:57 am

    Hahahaha.. Hensem gila Atok J.. ;)

    Reply
  • JMR 25 April 2012, 12:18 pm

    hehe..gossip baru wo..

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »