≡ Menu
Tasha Shila : Saya Bukan Ditaja and He Is Not A Datuk, He Just an Atok J
P/s : Umm, hensem juga rupanya Atuk J ini….No wonder la digila ramai artis kan? 



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • ecadwinkyasha 24 April 2012 at 10:31 pm

    meletup saham atok J ne…lepas pasah sendat,rojita c’wan kembang pla….adeiii..,meletup2 saham ne.

    • JAI 25 April 2012 at 3:43 am

      ewah2 ngumpat yerrr..hehe

  • norinaomar 24 April 2012 at 10:44 pm

    dah agak dah..saya tahu blog ni suci dari gosip-gosip entah apa-apa hihi

    • JAI 25 April 2012 at 3:43 am

      mananyer suci…hahaha..banyak kontroversi gak blog nie

  • JAI 24 April 2012 at 4:34 pm

    Wakakakaka..dah agak dah..mesti J tuh diperalatkan..wakakakaka..sabau..sabau..stok banyak lagi ni…

  • Myra Jay 25 April 2012 at 12:40 am

    Heheee, ensem jugak :)

  • akubiomed 24 April 2012 at 5:09 pm

    La dengan ada gossip baru. Panas juga dunian blogging ini. :-)

  • Rozuan Ismail 25 April 2012 at 2:27 am

    haha. jejai rupanya

  • Myvitrd 25 April 2012 at 3:14 am

    atok J yang ni memang sentiasa handsome.. hehehe.. sekrang tengok gaya tengah sebuk buat review makan-makan.. jaga kesihatan bro.. hehehe

    • JAI 25 April 2012 at 3:45 am

      Terima Kasih atas keperihatinan saudara..owner blog ni jer tak perasan..wakakakaka..thanks bro

  • Sharidawati Shahrudin 25 April 2012 at 6:20 am

    hahahahaha.. eyriqazz kasi bom atom ni kat Jai…huhu

  • ogyep yummy mellow 25 April 2012 at 12:55 am

    alamakssssss… ada lagi ke…

  • mama maman aka yana 25 April 2012 at 12:58 am

    ensemmmmm…:)

  • misz_eyza 25 April 2012 at 1:21 am

    kahkahkah…. jejai digosip dgn tasha shilla lak ka?

  • Zarul 25 April 2012 at 10:26 am

    perghh misai….:-D

  • hazman aka species1980 25 April 2012 at 2:29 am

    Memang boleh agak saper bila tengok tajuk tue…. hahahaha… cuma aku takut ade blogger GOOGLE IMAGES tempek gambar nie je kang cam kes JEJAI dulu…..hik3x

    • JAI 25 April 2012 at 3:44 am

      Ni ada lagi kes nak kena saman ni karang..hahaha

  • Man 25 April 2012 at 4:58 am

    suka dengan misai tu..

  • Nurul Akmal 25 April 2012 at 6:57 am

    Hahahaha.. Hensem gila Atok J.. ;)

  • JMR 25 April 2012 at 12:18 pm

    hehe..gossip baru wo..

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing