≡ Menu
Tasha Shila : Saya Bukan Ditaja and He Is Not A Datuk, He Just an Atok J
P/s : Umm, hensem juga rupanya Atuk J ini….No wonder la digila ramai artis kan? 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • ecadwinkyasha 24 April 2012, 10:31 pm

    meletup saham atok J ne…lepas pasah sendat,rojita c’wan kembang pla….adeiii..,meletup2 saham ne.

    Reply
    • JAI 25 April 2012, 3:43 am

      ewah2 ngumpat yerrr..hehe

      Reply
  • norinaomar 24 April 2012, 10:44 pm

    dah agak dah..saya tahu blog ni suci dari gosip-gosip entah apa-apa hihi

    Reply
    • JAI 25 April 2012, 3:43 am

      mananyer suci…hahaha..banyak kontroversi gak blog nie

      Reply
  • JAI 24 April 2012, 4:34 pm

    Wakakakaka..dah agak dah..mesti J tuh diperalatkan..wakakakaka..sabau..sabau..stok banyak lagi ni…

    Reply
  • Myra Jay 25 April 2012, 12:40 am

    Heheee, ensem jugak :)

    Reply
  • akubiomed 24 April 2012, 5:09 pm

    La dengan ada gossip baru. Panas juga dunian blogging ini. :-)

    Reply
  • Rozuan Ismail 25 April 2012, 2:27 am

    haha. jejai rupanya

    Reply
  • Myvitrd 25 April 2012, 3:14 am

    atok J yang ni memang sentiasa handsome.. hehehe.. sekrang tengok gaya tengah sebuk buat review makan-makan.. jaga kesihatan bro.. hehehe

    Reply
    • JAI 25 April 2012, 3:45 am

      Terima Kasih atas keperihatinan saudara..owner blog ni jer tak perasan..wakakakaka..thanks bro

      Reply
  • Sharidawati Shahrudin 25 April 2012, 6:20 am

    hahahahaha.. eyriqazz kasi bom atom ni kat Jai…huhu

    Reply
  • ogyep yummy mellow 25 April 2012, 12:55 am

    alamakssssss… ada lagi ke…

    Reply
  • mama maman aka yana 25 April 2012, 12:58 am

    ensemmmmm…:)

    Reply
  • misz_eyza 25 April 2012, 1:21 am

    kahkahkah…. jejai digosip dgn tasha shilla lak ka?

    Reply
  • Zarul 25 April 2012, 10:26 am

    perghh misai….:-D

    Reply
  • hazman aka species1980 25 April 2012, 2:29 am

    Memang boleh agak saper bila tengok tajuk tue…. hahahaha… cuma aku takut ade blogger GOOGLE IMAGES tempek gambar nie je kang cam kes JEJAI dulu…..hik3x

    Reply
    • JAI 25 April 2012, 3:44 am

      Ni ada lagi kes nak kena saman ni karang..hahaha

      Reply
  • Man 25 April 2012, 4:58 am

    suka dengan misai tu..

    Reply
  • Nurul Akmal 25 April 2012, 6:57 am

    Hahahaha.. Hensem gila Atok J.. ;)

    Reply
  • JMR 25 April 2012, 12:18 pm

    hehe..gossip baru wo..

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »