Tasha Shila – Identiti Datuk J Terbongkar?

by eyriqazz on 25 April 2012

in blogging

Tasha Shila : Saya Bukan Ditaja and He Is Not A Datuk, He Just an Atok J
P/s : Umm, hensem juga rupanya Atuk J ini….No wonder la digila ramai artis kan? 
  • JAI 24 April 2012 at 4:34 pm

    Wakakakaka..dah agak dah..mesti J tuh diperalatkan..wakakakaka..sabau..sabau..stok banyak lagi ni…

  • akubiomed 24 April 2012 at 5:09 pm

    La dengan ada gossip baru. Panas juga dunian blogging ini. :-)

  • ecadwinkyasha 24 April 2012 at 10:31 pm

    meletup saham atok J ne…lepas pasah sendat,rojita c’wan kembang pla….adeiii..,meletup2 saham ne.

    • JAI 25 April 2012 at 3:43 am

      ewah2 ngumpat yerrr..hehe

  • norinaomar 24 April 2012 at 10:44 pm

    dah agak dah..saya tahu blog ni suci dari gosip-gosip entah apa-apa hihi

    • JAI 25 April 2012 at 3:43 am

      mananyer suci…hahaha..banyak kontroversi gak blog nie

  • Myra Jay 25 April 2012 at 12:40 am

    Heheee, ensem jugak :)

  • ogyep yummy mellow 25 April 2012 at 12:55 am

    alamakssssss… ada lagi ke…

  • mama maman aka yana 25 April 2012 at 12:58 am

    ensemmmmm…:)

  • misz_eyza 25 April 2012 at 1:21 am

    kahkahkah…. jejai digosip dgn tasha shilla lak ka?

  • Rozuan Ismail 25 April 2012 at 2:27 am

    haha. jejai rupanya

  • hazman aka species1980 25 April 2012 at 2:29 am

    Memang boleh agak saper bila tengok tajuk tue…. hahahaha… cuma aku takut ade blogger GOOGLE IMAGES tempek gambar nie je kang cam kes JEJAI dulu…..hik3x

    • JAI 25 April 2012 at 3:44 am

      Ni ada lagi kes nak kena saman ni karang..hahaha

  • Myvitrd 25 April 2012 at 3:14 am

    atok J yang ni memang sentiasa handsome.. hehehe.. sekrang tengok gaya tengah sebuk buat review makan-makan.. jaga kesihatan bro.. hehehe

    • JAI 25 April 2012 at 3:45 am

      Terima Kasih atas keperihatinan saudara..owner blog ni jer tak perasan..wakakakaka..thanks bro

  • Man 25 April 2012 at 4:58 am

    suka dengan misai tu..

  • Sharidawati Shahrudin 25 April 2012 at 6:20 am

    hahahahaha.. eyriqazz kasi bom atom ni kat Jai…huhu

  • Nurul Akmal 25 April 2012 at 6:57 am

    Hahahaha.. Hensem gila Atok J.. ;)

  • Zarul 25 April 2012 at 10:26 am

    perghh misai….:-D

  • JMR 25 April 2012 at 12:18 pm

    hehe..gossip baru wo..

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: