≡ Menu
Syukur ke Hadrat Illahi, berita gembira diterima dari kampung petang tadi. Alhamdulillah,berkat doa rakan2,Azim dah keluar hospital harini..Bacaan kuning dah bawah 250..Total bill RM1,200+..Nasib baik company bayar… Terimakasih Semua…


Terimakasih dari saya buat rakan-rakan yang mendoakan dan memberikan sokongan moral. Baruje bercadang nak mohon cuti arini. Semoga anak-anakku di kampung sihat dan gembira selalu di kampung.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Rozuan Ismail 17 April 2012, 12:28 pm

    Alhamdulillah. tggu weekendlah baru balik kelantan

    Reply
  • JMR 17 April 2012, 12:55 pm

    alhamdulillah sumer selamat..

    Reply
  • Nurul Akmal 17 April 2012, 1:24 pm

    Amin.. syukur alhamdullillah…

    Reply
  • transformed housewife 17 April 2012, 1:33 pm

    alhamdulillah.

    Reply
  • Huda 17 April 2012, 2:07 pm

    alhamdulillah…

    Reply
  • Muhammad Saiazuan Norhalik 17 April 2012, 2:38 pm

    rezeki dariNYA :)

    Reply
  • Fazlinil Irma 17 April 2012, 2:53 pm

    alhamdulillah..

    Reply
  • akubiomed 17 April 2012, 3:36 pm

    Alhamdlillah anak bro semakin pulih daripada Demam Kuning.

    Reply
  • Ana Farhana 17 April 2012, 3:53 pm

    syukir alhamdulillah.. ujian allah. semoga baby sentiasa sihat dan terus membesar dgn baik

    Reply
  • AnA_dew 17 April 2012, 10:19 pm

    alhamdulillah..happy for u n wifey..
    harap2 pasni anak tu sihat je slalu,insyaALLah..>_<

    Reply
  • norinaomar 17 April 2012, 11:19 pm

    syukur alhamdulillah berkat doa dan kesabaran

    Reply
  • Puan Lavender 18 April 2012, 12:26 am

    Alhamdulillah… Tapi kena pantau jugak sampai baby umur sebulan. Banyakkan minum susu ibu dia. Sebab ada kes yg kuning naik balik walaupun baby dah berusia sebulan.

    Reply
  • misz_eyza 18 April 2012, 3:28 am

    alhamdulillah azim dah boleh keluar wad.

    Reply
  • Nur-nba 18 April 2012, 8:39 am

    Alhamdulillah.. Syukur Azim dah sihat.

    Reply
  • miss nina 18 April 2012, 8:50 am

    alhamdulillah. bertambah ahli keluarga uncle, semoga semuanya sihat dan selamat

    Reply
  • lov_note 18 April 2012, 9:24 am

    Amin, alhamdulillah berkat kesabaran ibu, dan doa ayh yg paling mustajab buat anakndanya..

    doa rkn2 sbgai sampingan yg mngiringi..hamba yg Allah syg slalunya pasti akn diduga..

    apa2 pn yg tjadi kita berbalik kpd Nya..Insyallah selamat semuanya..

    tumpang gembira… ^^

    Reply
  • Sharidawati Shahrudin 18 April 2012, 9:32 am

    Alhamdulillah……

    senantiasa susukan dia ok…eh tapi bukan eyriqazz tau mestilah ur wifey..hehe ..every 2 hour…jgn missed….if baby tidur kena kejutkan…dari pengalaman kak sha ni…..

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »