≡ Menu

Tips Memilih Calon Suami :

1) Pegangan Agamanya – Pass, walaupun lebih muda, dia yang selalu jadi Imam-
2) Hubungan dengan Ibu Bapa dan Keluarga  – Big Pass, adik-adik pun turut dibantu dari segi kewangan-
3) Interaksi dengan kanak-kanak -Big Pass- ( Yup, kalau orangtu mudah mesra dengan kanak-kanak, InsyaAllah, dia boleh jadi Bapa/Ibu yang bagus)
4) Hubungan dan Interaksi dengan rakan-rakan – Antara rakan terbaik pernah saya kenali, saya nak kahwin pun dia kasi duit, anak saya pun dia kasi duit raya,Mak Ngah saya dalam masalah dulupun disumbangkan 4 angka…Bro, gua akan kenang lu sampai bila-bila-
5) Rupa Paras – Pilihla yang ini yang terakhir, wajah yang hensem tidak semestinya menjanjikan kebahagiaan. Suami Miang tetapi Setia mungkin lebih baik dari “Malu-malu kucing tapi pasang dua tiga di belakang”


Yup, My friend ni still Single and Available. Saya percaya, siapa yang menjadi Isteri pasti akan gembira. So, any taker?

P/s : Mr. H, selingan dan usikan je…Tapi apa yang dari no. 1 hingga 4 tu, memang  ikhlas dari gua… Hik3….



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • :: Mrs.Eady :: 18 April 2012, 12:42 am

    hahahaha..

    Reply
  • Eliss Mie 18 April 2012, 1:12 am

    kalau ada adik perempuan, dah bagi no telefon dah :) tapi x der laa pulak adiknya..

    Reply
  • norinaomar 18 April 2012, 2:07 am

    alaa bro Eyriqazz lambatlah..hihihi

    Insya Allah dia akan jumpa seseorang yang ikhlas menerima dia bukan memandang poketnya

    Reply
  • misznanarizal 18 April 2012, 2:14 am

    hahaha..pencarian bakal isteri…macam wat iklan lak..

    Reply
  • Rozuan Ismail 18 April 2012, 2:31 am

    wah, iklan promosi ye

    Reply
  • KiD 18 April 2012, 3:39 am

    Mr HAZMAN FADZIL masih single.. sila dapatkannya di pasaran.. lelong! lelong! saper nak jadi kakak iparku? hahahaahahaaa

    Reply
  • Kakibuku 18 April 2012, 5:07 am

    suami yg miang tp setia tp lebih baik???saya rasa ada kebenarannya..dr yg alim tp pasang bnyk..Eriyqazz yg mana satu?heheh

    Reply
    • Eyriqazz 18 April 2012, 7:32 am

      Eyriqazz yang mana satu?Kena tanya Isterila camtu,dia lebih memahami..hik3

      Reply
  • mamasuri 18 April 2012, 6:17 am

    hehehe…pahni ramailah yg bagi no tel…

    Reply
  • hazman aka species1980 18 April 2012, 1:21 am

    Mesti kawan baik bro kat opis kan… anyway saya pun masih SINGLE DAN AVAILABLE lagi…hihihihi

    Reply
    • Cik FaRiZaM 18 April 2012, 3:38 am

      moga yg single ni akan cepat dapat jodoh…

      amin :)

      Reply
  • Sharidawati Shahrudin 18 April 2012, 9:29 am

    suci dan murni niat mu eyriqazz…

    Reply
  • misz_eyza 18 April 2012, 3:22 am

    ingat kan bro betul2 bg tips tapi rupa2nya gambar tue ada kaitan dgn tips hehe…ada no fon dia tak bro?

    Reply
  • Cik FaRiZaM 18 April 2012, 3:38 am

    moga bertemu jodoh. amin

    Reply
  • akubiomed 18 April 2012, 6:04 am

    Sejak bila pula bro bukan agensi mencari jodoh. Senyuman bro kawan ini manis muka nampak descent.

    Reply
  • Boni JLL3 18 April 2012, 6:41 am

    wah..betul tu. tu lah ciri2 suami yang perlu dicari oleh wanita untuk menjamin kesejahteraan di dunia dan akhirat

    Reply
  • faiz fakhirin 18 April 2012, 8:25 am

    waaaa…ini aksi mencari jodoh yg bagus ni..hahaha..

    Reply
  • madammondoq 18 April 2012, 9:54 am

    ehem.. ehem.. adik pompuan no 2 i single and available lagi… wink!

    Reply
  • JMR 18 April 2012, 9:56 am

    boleh jadi agent pencari jodoh lak pasni nih..heheh

    Reply
  • Nurul Akmal 18 April 2012, 1:56 pm

    Wah agent cari jodoh ni.. hehehe

    betul lelaki kalau dapat yang pendiam tu paling bahaya.. Tgk2 dah pasang sampai 4.. hehehehe ;)

    Reply
  • Denaihati 18 April 2012, 2:03 pm

    hebat ni, boleh jadi ejen cari jodoh. sapa2 kalau berminat jangan tunggu lama2 nanti disambar orang. boleh contact bro eyriqazz.

    Reply
  • Myra Jay 19 April 2012, 7:22 am

    Bro Eyriqazz pun singgle but not available..

    Almaklumlah membujang kembali ;)

    Reply
  • boni kacak 26 February 2013, 11:29 pm

    hehehe.. betul tu. rupa paras tak menjanjikan kebahagiaan pun sebenarnya. dah tua , hilang juga semua tu nanti..
    boni kacak recently posted…Studio Rakaman Dan Jamming Yang Terbaik Di RawangMy Profile

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »