≡ Menu
Last time ada terima Jemputan ke Majlis Pelancaran SimplySiti Eau De Parfum . Sayang, tak dapat nak pergi jadi eyriqazz wakilkan rakan blogger antaranya Kak Ina KL. Check out her entry : 

Bestnya Jumpa Dato’ Siti Nurhaliza Di Majlis Pelancaran SimplySiti Eau De Parfum


Di Majlis tu, Kak Ina KL kata dapat dua minyak wangi free coz dia bawa anaknya sekali. Memang surprise, bila eyriqazz hantarkan Serunding dari Kelantan yang dikirim olehnya , dia menghadiahkan :

SimplySiti Precious, khas buat Isteri katanya
Tentu Isteri suka, warna pink lagi…
Terimakasih Kak Ina, siap wifey pesan, nak kena beli lagi 2 ,cukupkan koleksi..
Dussh…
P/s : Kuat kan pengaruh artis? No wonder, ada IbuBapa yang namakan anak mereka dengan nama-nama artis i.e. Siti Nurhaliza



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Muhammad Saiazuan Norhalik 25 April 2012 at 5:37 pm

    nice gift :)

  • profmie 25 April 2012 at 4:41 pm

    wah..untglah dpt hadiah perfume dato’ct..
    perfume ni jg lah sy beli bg hadiah kt my mom sempena befday dia buln ni…hihii

  • Eliss Mie 26 April 2012 at 1:27 am

    boleh la cuba jugak nanti :) perfume dah nak abes ni.

  • Mama Zharfan 26 April 2012 at 2:02 am

    beshnya sbb dpt FOC :) me cerewet bab2 perfume..so far setia dgn crabtree evelyn ajer :)

    • madammondoq 26 April 2012 at 4:08 am

      eh.. i pun layan crabtree jugak.. yang rose tu.. perfume ni i pun cerewet gak.. hehe..

  • Myra Jay 26 April 2012 at 2:44 am

    Bestnya… :)
    MJ baru plan nak p beli – sebab tak dapat free.. :( heheee

  • mamasuri 26 April 2012 at 5:39 am

    eh..kte pun rasa nak beli gak perfume ct ni..hehehe…

  • Sharidawati Shahrudin 26 April 2012 at 6:01 am

    ok kak sha bayangkan aje lah konon2 kak sha dapat free perfume gak. ihiks

  • CikLily Putih 26 April 2012 at 12:59 am

    bau dia not bad la.. jn spray dkt body.. spray ikut instruction yG dia baGitau kat kotak tu…

    aku cuba spray kat body kuat Giler baunya..

  • Cik FaRiZaM 26 April 2012 at 1:29 am

    dah try bau, sedap gak bau dia…leh la wat hantaran kawin >_<

  • hazman aka species1980 26 April 2012 at 2:37 am

    Alang2x kan bro… beli la lagi botol tu kan… kita nie pakai minyak atar je sudah…. hehehehe

  • Nurul Akmal 26 April 2012 at 3:40 am

    Memang kuat pengaruh Datuk Siti ni..

    Mak sdara nurul.. Nama dia Nor Arafah, Tapi siti punya pasal, dia selalu pakai nama glamer dia.. Siti NurArfaliza.. ;)

  • madammondoq 26 April 2012 at 4:07 am

    wah.. bestnya perfurme tok ti!!!

  • lov_note 26 April 2012 at 9:40 am

    alamak…agk2 da pakai ni ble rasa precious mcm dato ct la eh..

    owh alang2 da ada satu bia cukop 2, 3 skali..baru puas ati..cyg bini x? hohohoho

  • AlyzaFisol 27 April 2012 at 8:48 am

    tak penah bau lg perfume siti ni..nnt nk gi try bau la.. :)

  • akubiomed 27 April 2012 at 9:15 am

    Baik-baik jangan sampai terlajak dapat no.3 pula didalam tahun 2012 ini pula. :-)

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing