≡ Menu
Last time ada terima Jemputan ke Majlis Pelancaran SimplySiti Eau De Parfum . Sayang, tak dapat nak pergi jadi eyriqazz wakilkan rakan blogger antaranya Kak Ina KL. Check out her entry : 

Bestnya Jumpa Dato’ Siti Nurhaliza Di Majlis Pelancaran SimplySiti Eau De Parfum


Di Majlis tu, Kak Ina KL kata dapat dua minyak wangi free coz dia bawa anaknya sekali. Memang surprise, bila eyriqazz hantarkan Serunding dari Kelantan yang dikirim olehnya , dia menghadiahkan :

SimplySiti Precious, khas buat Isteri katanya
Tentu Isteri suka, warna pink lagi…
Terimakasih Kak Ina, siap wifey pesan, nak kena beli lagi 2 ,cukupkan koleksi..
Dussh…
P/s : Kuat kan pengaruh artis? No wonder, ada IbuBapa yang namakan anak mereka dengan nama-nama artis i.e. Siti Nurhaliza

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Muhammad Saiazuan Norhalik 25 April 2012, 5:37 pm

    nice gift :)

    Reply
  • profmie 25 April 2012, 4:41 pm

    wah..untglah dpt hadiah perfume dato’ct..
    perfume ni jg lah sy beli bg hadiah kt my mom sempena befday dia buln ni…hihii

    Reply
  • Eliss Mie 26 April 2012, 1:27 am

    boleh la cuba jugak nanti :) perfume dah nak abes ni.

    Reply
  • Mr. Z dan Mis N 25 April 2012, 5:36 pm Reply
  • Mama Zharfan 26 April 2012, 2:02 am

    beshnya sbb dpt FOC :) me cerewet bab2 perfume..so far setia dgn crabtree evelyn ajer :)

    Reply
    • madammondoq 26 April 2012, 4:08 am

      eh.. i pun layan crabtree jugak.. yang rose tu.. perfume ni i pun cerewet gak.. hehe..

      Reply
  • Myra Jay 26 April 2012, 2:44 am

    Bestnya… :)
    MJ baru plan nak p beli – sebab tak dapat free.. :( heheee

    Reply
  • mamasuri 26 April 2012, 5:39 am

    eh..kte pun rasa nak beli gak perfume ct ni..hehehe…

    Reply
  • Sharidawati Shahrudin 26 April 2012, 6:01 am

    ok kak sha bayangkan aje lah konon2 kak sha dapat free perfume gak. ihiks

    Reply
  • CikLily Putih 26 April 2012, 12:59 am

    bau dia not bad la.. jn spray dkt body.. spray ikut instruction yG dia baGitau kat kotak tu…

    aku cuba spray kat body kuat Giler baunya..

    Reply
  • Cik FaRiZaM 26 April 2012, 1:29 am

    dah try bau, sedap gak bau dia…leh la wat hantaran kawin >_<

    Reply
    • AlyzaFisol 27 April 2012, 8:48 am

      boleh belanja utk sye satu…hehehe

      Reply
  • hazman aka species1980 26 April 2012, 2:37 am

    Alang2x kan bro… beli la lagi botol tu kan… kita nie pakai minyak atar je sudah…. hehehehe

    Reply
  • Nurul Akmal 26 April 2012, 3:40 am

    Memang kuat pengaruh Datuk Siti ni..

    Mak sdara nurul.. Nama dia Nor Arafah, Tapi siti punya pasal, dia selalu pakai nama glamer dia.. Siti NurArfaliza.. ;)

    Reply
  • madammondoq 26 April 2012, 4:07 am

    wah.. bestnya perfurme tok ti!!!

    Reply
  • lov_note 26 April 2012, 9:40 am

    alamak…agk2 da pakai ni ble rasa precious mcm dato ct la eh..

    owh alang2 da ada satu bia cukop 2, 3 skali..baru puas ati..cyg bini x? hohohoho

    Reply
  • AlyzaFisol 27 April 2012, 8:48 am

    tak penah bau lg perfume siti ni..nnt nk gi try bau la.. :)

    Reply
  • akubiomed 27 April 2012, 9:15 am

    Baik-baik jangan sampai terlajak dapat no.3 pula didalam tahun 2012 ini pula. :-)

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »