≡ Menu

Isteri merajuk apabila dia call :

Isteri : Kenapa abang tak call hari ini? Cakap rindu?
Me : Ukuran rindu bukan boleh diukur dengan panggilan telefon (saja nak berjenaka)
Isteri : Okk…Byeee…

Call2 balik,sampai skang tak berangkat…

Hik3, kuat juga rajuk seorang Isteri yang berjauhan kan?



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Myvitrd 21 April 2012, 3:23 pm

    biasalah tu bro.. nak di manja2lah tu.. abis dia tengok hang gi jalan2 dekat ikea sorang2 mesti dia cemburu.. tu yang merajuk… pujuk2 bro.. kesian dia

    Reply
    • Eyriqazz 22 April 2012, 7:43 am

      hik3…jalan2 di IKEA utk dia juga bro… Lepas ni at least shopping di IKEA adalah cover sikit setiap bulan

      Reply
  • ogyep yummy mellow 21 April 2012, 2:16 pm

    salam ziarah… rajuk sayang la tu…

    Reply
  • JAI 21 April 2012, 3:16 pm

    Hahahahaduuu hayyy..tuhlah hang tak sensitip..aduhh..meh..meh kita lepak kat dangdut gua bagi tips..hehe

    Reply
    • Eyriqazz 22 April 2012, 7:42 am

      ko buat show ke kat kelab dangdut?

      Reply
  • akubiomed 21 April 2012, 3:54 pm

    Bersangka baik mungkin isteri tertidur kot. :-)

    Reply
    • Eyriqazz 22 April 2012, 7:43 am

      Betul2..Isteri mengurut rupanya

      Reply
  • KiD 22 April 2012, 2:48 am

    hari2 kena call bro.. walaupun kejap. heheheh

    Reply
    • Eyriqazz 22 April 2012, 7:43 am

      hik3..thanks bro for advice

      Reply
  • Nurul Akmal 23 April 2012, 3:02 am

    ALooo orang perempuan sgt cepat terasa.. biasalah tu nak rajuk2 manja.. kan berjauhan.. ;)

    Reply
  • Pokok Manggis Depan Rumah 10 May 2012, 8:20 am

    rajuk2 syg.. nak kan perhatian.. insyallah lepas sejuk cll angkat :)

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge