≡ Menu

Isteri merajuk apabila dia call :

Isteri : Kenapa abang tak call hari ini? Cakap rindu?
Me : Ukuran rindu bukan boleh diukur dengan panggilan telefon (saja nak berjenaka)
Isteri : Okk…Byeee…

Call2 balik,sampai skang tak berangkat…

Hik3, kuat juga rajuk seorang Isteri yang berjauhan kan?



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Myvitrd 21 April 2012 at 3:23 pm

    biasalah tu bro.. nak di manja2lah tu.. abis dia tengok hang gi jalan2 dekat ikea sorang2 mesti dia cemburu.. tu yang merajuk… pujuk2 bro.. kesian dia

    • Eyriqazz 22 April 2012 at 7:43 am

      hik3…jalan2 di IKEA utk dia juga bro… Lepas ni at least shopping di IKEA adalah cover sikit setiap bulan

  • ogyep yummy mellow 21 April 2012 at 2:16 pm

    salam ziarah… rajuk sayang la tu…

  • JAI 21 April 2012 at 3:16 pm

    Hahahahaduuu hayyy..tuhlah hang tak sensitip..aduhh..meh..meh kita lepak kat dangdut gua bagi tips..hehe

  • akubiomed 21 April 2012 at 3:54 pm

    Bersangka baik mungkin isteri tertidur kot. :-)

  • KiD 22 April 2012 at 2:48 am

    hari2 kena call bro.. walaupun kejap. heheheh

  • Nurul Akmal 23 April 2012 at 3:02 am

    ALooo orang perempuan sgt cepat terasa.. biasalah tu nak rajuk2 manja.. kan berjauhan.. ;)

  • Pokok Manggis Depan Rumah 10 May 2012 at 8:20 am

    rajuk2 syg.. nak kan perhatian.. insyallah lepas sejuk cll angkat :)

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing