Rajuk Si Isteri

by eyriqazz on 21 April 2012

in family

Isteri merajuk apabila dia call :

Isteri : Kenapa abang tak call hari ini? Cakap rindu?
Me : Ukuran rindu bukan boleh diukur dengan panggilan telefon (saja nak berjenaka)
Isteri : Okk…Byeee…

Call2 balik,sampai skang tak berangkat…

Hik3, kuat juga rajuk seorang Isteri yang berjauhan kan?

  • ogyep yummy mellow 21 April 2012 at 2:16 pm

    salam ziarah… rajuk sayang la tu…

  • JAI 21 April 2012 at 3:16 pm

    Hahahahaduuu hayyy..tuhlah hang tak sensitip..aduhh..meh..meh kita lepak kat dangdut gua bagi tips..hehe

  • Myvitrd 21 April 2012 at 3:23 pm

    biasalah tu bro.. nak di manja2lah tu.. abis dia tengok hang gi jalan2 dekat ikea sorang2 mesti dia cemburu.. tu yang merajuk… pujuk2 bro.. kesian dia

    • Eyriqazz 22 April 2012 at 7:43 am

      hik3…jalan2 di IKEA utk dia juga bro… Lepas ni at least shopping di IKEA adalah cover sikit setiap bulan

  • akubiomed 21 April 2012 at 3:54 pm

    Bersangka baik mungkin isteri tertidur kot. :-)

  • KiD 22 April 2012 at 2:48 am

    hari2 kena call bro.. walaupun kejap. heheheh

  • Nurul Akmal 23 April 2012 at 3:02 am

    ALooo orang perempuan sgt cepat terasa.. biasalah tu nak rajuk2 manja.. kan berjauhan.. ;)

  • Pokok Manggis Depan Rumah 10 May 2012 at 8:20 am

    rajuk2 syg.. nak kan perhatian.. insyallah lepas sejuk cll angkat :)

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: