≡ Menu

Isteri merajuk apabila dia call :

Isteri : Kenapa abang tak call hari ini? Cakap rindu?
Me : Ukuran rindu bukan boleh diukur dengan panggilan telefon (saja nak berjenaka)
Isteri : Okk…Byeee…

Call2 balik,sampai skang tak berangkat…

Hik3, kuat juga rajuk seorang Isteri yang berjauhan kan?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Myvitrd 21 April 2012, 3:23 pm

    biasalah tu bro.. nak di manja2lah tu.. abis dia tengok hang gi jalan2 dekat ikea sorang2 mesti dia cemburu.. tu yang merajuk… pujuk2 bro.. kesian dia

    Reply
    • Eyriqazz 22 April 2012, 7:43 am

      hik3…jalan2 di IKEA utk dia juga bro… Lepas ni at least shopping di IKEA adalah cover sikit setiap bulan

      Reply
  • ogyep yummy mellow 21 April 2012, 2:16 pm

    salam ziarah… rajuk sayang la tu…

    Reply
  • JAI 21 April 2012, 3:16 pm

    Hahahahaduuu hayyy..tuhlah hang tak sensitip..aduhh..meh..meh kita lepak kat dangdut gua bagi tips..hehe

    Reply
    • Eyriqazz 22 April 2012, 7:42 am

      ko buat show ke kat kelab dangdut?

      Reply
  • akubiomed 21 April 2012, 3:54 pm

    Bersangka baik mungkin isteri tertidur kot. :-)

    Reply
    • Eyriqazz 22 April 2012, 7:43 am

      Betul2..Isteri mengurut rupanya

      Reply
  • KiD 22 April 2012, 2:48 am

    hari2 kena call bro.. walaupun kejap. heheheh

    Reply
    • Eyriqazz 22 April 2012, 7:43 am

      hik3..thanks bro for advice

      Reply
  • Nurul Akmal 23 April 2012, 3:02 am

    ALooo orang perempuan sgt cepat terasa.. biasalah tu nak rajuk2 manja.. kan berjauhan.. ;)

    Reply
  • Pokok Manggis Depan Rumah 10 May 2012, 8:20 am

    rajuk2 syg.. nak kan perhatian.. insyallah lepas sejuk cll angkat :)

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »