≡ Menu
Aksi Protege
Jalan-Jalan IKEA membawa diri, Status “Bujang Sementara” statusku kini
Tiru Aksi Uncle Gedek Cool sekali, Kalau tak percaya cubalah sendiri
Pisang hijau dibawa berlayar, masak sebiji di atas peti…
Perut uncle sudah lapar, hijau pun hijau lah, uncle ‘ngap’ saja nanti…

Adeshh, masih jauh berbeza Aksi Protege dengan sifu @ Uncle Gedek. Takpe-takper, praktis make perfect… 
P/s : Tunjuk Ajarku Sifu

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Myvitrd 20 April 2012, 6:50 am

    Hang terlebih dongak bro.. hehehe..

    Reply
    • KiD 21 April 2012, 5:27 am

      haa.. tul tu.. tegakkan kepala.. mata kena besarkan sikit.. muka agak serius.. hehehee

      Reply
    • Eyriqazz 22 April 2012, 8:03 am

      hak3…kamera kecik bro..tak nampak angle

      Reply
  • miss nina 20 April 2012, 7:07 am

    ada gaya dah tu!

    Reply
  • hazman aka species1980 20 April 2012, 7:17 am

    nice try la bro… rasanya bro kena beli kamera kompak samsung DUAL VIEW… senang skit nak camwhore nie…. hihihihi

    Reply
  • Huda 20 April 2012, 7:23 am

    Hahaha, cool, kena belajar lagi..

    Reply
  • Rozuan Ismail 20 April 2012, 7:33 am

    haha. boleh jadi protege nih

    Reply
  • Myra Jay 20 April 2012, 7:35 am

    Yeah, teruskan usahamu :)

    Reply
  • -gedek! 20 April 2012, 8:08 am

    Ada ke JAI kata lu posing belakang tiang… zalim betol…! Lu cool bro..! haha

    Reply
    • JAI 20 April 2012, 9:36 am

      takde..takde..ssalah tak bersalah encik…wakakakaka

      Reply
    • KiD 20 April 2012, 11:56 am

      eyriqazz mat tiang… lalalalaa

      Reply
    • Eyriqazz 22 April 2012, 8:05 am

      je jai memang…jealouss la tu..hak3

      Reply
  • akubiomed 20 April 2012, 8:32 am

    He..he..samalah bro. :-)

    Reply
  • Nurul Akmal 20 April 2012, 2:41 pm

    Nilah mat tiang yer.. hehehe..

    Ade gaya dah.. Percubaan pertama.. ;)

    Reply
    • KiD 21 April 2012, 5:27 am

      Mat tiang protege uncle gedek

      Reply
    • Eyriqazz 22 April 2012, 8:06 am

      hak3..tunggu soon..

      Reply
  • Man 21 April 2012, 2:19 am

    muka tu kasi masam sikit lagi..hehehhe

    Reply
    • Eyriqazz 22 April 2012, 8:06 am

      tak cukup masam lagi ke ni?

      Reply
  • Amirez 22 April 2012, 3:16 pm

    dah boleh dah ni. cuma kena usaha sikit je lagi :)

    Reply
  • Melati Qistyna's Mummy 23 April 2012, 4:01 am

    Betul2, prektis make pefek, angle Nk kna betol2 aim, caiyok2… :)

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »