≡ Menu
Aksi Protege
Jalan-Jalan IKEA membawa diri, Status “Bujang Sementara” statusku kini
Tiru Aksi Uncle Gedek Cool sekali, Kalau tak percaya cubalah sendiri
Pisang hijau dibawa berlayar, masak sebiji di atas peti…
Perut uncle sudah lapar, hijau pun hijau lah, uncle ‘ngap’ saja nanti…

Adeshh, masih jauh berbeza Aksi Protege dengan sifu @ Uncle Gedek. Takpe-takper, praktis make perfect… 
P/s : Tunjuk Ajarku Sifu



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Myvitrd 20 April 2012 at 6:50 am

    Hang terlebih dongak bro.. hehehe..

    • KiD 21 April 2012 at 5:27 am

      haa.. tul tu.. tegakkan kepala.. mata kena besarkan sikit.. muka agak serius.. hehehee

    • Eyriqazz 22 April 2012 at 8:03 am

      hak3…kamera kecik bro..tak nampak angle

  • miss nina 20 April 2012 at 7:07 am

    ada gaya dah tu!

  • Rozuan Ismail 20 April 2012 at 7:33 am

    haha. boleh jadi protege nih

  • Myra Jay 20 April 2012 at 7:35 am

    Yeah, teruskan usahamu :)

  • hazman aka species1980 20 April 2012 at 7:17 am

    nice try la bro… rasanya bro kena beli kamera kompak samsung DUAL VIEW… senang skit nak camwhore nie…. hihihihi

  • Huda 20 April 2012 at 7:23 am

    Hahaha, cool, kena belajar lagi..

  • -gedek! 20 April 2012 at 8:08 am

    Ada ke JAI kata lu posing belakang tiang… zalim betol…! Lu cool bro..! haha

    • KiD 20 April 2012 at 11:56 am

      eyriqazz mat tiang… lalalalaa

    • JAI 20 April 2012 at 9:36 am

      takde..takde..ssalah tak bersalah encik…wakakakaka

    • Eyriqazz 22 April 2012 at 8:05 am

      je jai memang…jealouss la tu..hak3

  • akubiomed 20 April 2012 at 8:32 am

    He..he..samalah bro. :-)

  • Nurul Akmal 20 April 2012 at 2:41 pm

    Nilah mat tiang yer.. hehehe..

    Ade gaya dah.. Percubaan pertama.. ;)

    • KiD 21 April 2012 at 5:27 am

      Mat tiang protege uncle gedek

    • Eyriqazz 22 April 2012 at 8:06 am

      hak3..tunggu soon..

  • Man 21 April 2012 at 2:19 am

    muka tu kasi masam sikit lagi..hehehhe

  • Amirez 22 April 2012 at 3:16 pm

    dah boleh dah ni. cuma kena usaha sikit je lagi :)

  • Melati Qistyna's Mummy 23 April 2012 at 4:01 am

    Betul2, prektis make pefek, angle Nk kna betol2 aim, caiyok2… :)

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing