Pengalaman Terbang Bersama AirAsia ke Kota Bharu,Kelantan

Seat tepi tingkap.Dapatla tengok Pemandangan
Flight delay 20 minit. Umm, semakin kerap delay skangni AirAsia
Nak makan apa ya? Kalau prebook save up to 30%. Memang saya dah prebook kan makanan
Pramugari menunjukkan langkah-langkah keselamatan
Umm, wondering, kenapa pramugari AirAsia lebih hot dari pramugari MAS ya?
Awan-awan…Wondering lagi, asyik dapat seat dekat sayap kapalterbangje walaupun dah buat web check in
Pemandangan di dalam kapalterbang
Umm, naik kapalterbangni cam naik basje..Cuma masa nak naik dan turun tu je rasa ala-ala gayat sikit
Bukhara Chicken Biryani pilihan saya
Sedap juga. Cuma kuahnya sikit pula kalini.Ayam pun sikit..Hik3
Walau delay dan ada masalah sebelum ini, AirAsia tetap pilihan saya
Harga berpatutan, kualitipun memuaskan..Poket jimat, dapat jumpa keluarga
Anyway, Jika ingin menempah hotel di Kelantan saya syorkan menempah melalui Agoda.com kerana ianya menawarkan harga yang berpatutan, pelbagai pilihan hotel dan juga review dari pengunjung yang pernah berkunjung di hotel tersebut.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

26 thoughts on “Pengalaman Terbang Bersama AirAsia ke Kota Bharu,Kelantan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.