Patutkah Suami Menemani Isteri Ketika Isteri Bakal Melahirkan Anak?

Gambar Sekadar Hiasan – Kredit Picture to Facebook Oh Media

Saya ada ajukan soalan , Patutkah Suami Menemani Isteri Ketika Isteri Bakal Melahirkan Anak? di Facebook Eyriqazz . Pelbagai jawapan yang saya terima mostly dari pihak wanita/Isteri. Umm, di mana jawapan Si Suami ya? Takper2, jom tengok apa kata Mereka :
Ibu Damia Sangat patut..nak2 masa anak petama tp klw bole biar la smpai ank ke10 pon tetap teman..biar suami tgk bukan senang nk kuarkan stu nyawa…btarung antara hidup ngn mati
Shazwani Shakeri Wajib! Biar suami turut merasa pglmn ni
Fara Liana Mesti la kena teman..kan yg kuar tu hasil projek ushasama..
Nur Yursila Mat Rani patut lahhhhh. projek terancang ker, eksiden ker, isteri gak menanggung sampai sudah. kehkehkeh!
Ermie Dharlya tersangat patutttttttttttttttttttt!!! Baru suami lebih menghargai isteri 😀 (utk kes2 yg suami layan isteri mcm maid lah)
Gieyana Muhamad Mmg patuuutt..but some guy dpt masuk psl sanggup nk tgk darah..
Eyriqazz @ Great Teacher Onizuka Gieyana Muhamad saya salah seorang yang mabuk darah..both anak2 ketika wifey nak bersalin saya almost pengsan..tapi saya kuatkan semangat..apalah sangat mabuk darah jika dibandingkan dengan Isteri yang bertarung nyawakan?
Mohd Zaid Othman patut kot?.. zaid belum kahwin tak tahu tapi rasanya hospital swasta je kot benarkan suami masuk.. kalau hospital kerajaan tak boleh kan?
Sumi Jelly Seelok2nya.. biarla suami menemani isteri suapaya dapat merasai dan melihat keadaan suami.. nak pula jika yangmenyambut nya doktor lelaki.. kan baik suami ada sekali…
tetapii…. jika keadaan tidak mengizinkan… tidak la perlu menjadi sebagai bebanan…

Jawapan lain, bolehla tengok SINI


Apa pula pandangan anda, especially pihak lelaki/Suami? Patutkah Suami Menemani Isteri Ketika Isteri Bakal Melahirkan Anak?. Jawapan Eyriqazz, BIG YES/WAJIB MASUK,..Sebab-sebabnya nanti akan dikongsikan di entri seterusnya…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

50 thoughts on “Patutkah Suami Menemani Isteri Ketika Isteri Bakal Melahirkan Anak?

Leave a Reply to eima Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.