≡ Menu
Eyriqazz rindu Alisya..Buka almari,tengok susu teringat2 lagi.Susu Anmum Essential, 1.6kg.. Ringan, pegang sebelah tangan pun boleh

My Current Lappy, 2.5kg+, ACER 4736
Fuhh, lenguh juga bahu kalau time balik kampung or pergi bercuti
Kadang-kadang Isteri membebel muncung-muncung buat berat je sambil perli..
1.12 kg, lebih kurang separuh lappy eyriqazz gunakan kini

Pentingke lappy yang ringan dalam berblogging ni.Sangat la penting kerana :
1) Takdela lenguh sangat nak bawa ke mana-mana
2) Kurangla Isteri membebel bawa barang itu ini..Lappy tak boleh tinggal ke bang? Buat berat jee….
3) Mood Happy…Senang nak bercuti dan bawa selalu ke mana-mana. Make my blogging life easier, bolehla update selalu..Hik3…

Ohh, alangkah indahnya kalau dapat memilikinya kerana My #toshibaultrabook lebih ringan daripada Susu Anmum Essential dan laptop eyriqazz gunakan kini.



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »