My #toshibaultrabook lebih ringan daripada ……

by eyriqazz on 22 April 2012

in contest

Eyriqazz rindu Alisya..Buka almari,tengok susu teringat2 lagi.Susu Anmum Essential, 1.6kg.. Ringan, pegang sebelah tangan pun boleh

My Current Lappy, 2.5kg+, ACER 4736
Fuhh, lenguh juga bahu kalau time balik kampung or pergi bercuti
Kadang-kadang Isteri membebel muncung-muncung buat berat je sambil perli..
1.12 kg, lebih kurang separuh lappy eyriqazz gunakan kini

Pentingke lappy yang ringan dalam berblogging ni.Sangat la penting kerana :
1) Takdela lenguh sangat nak bawa ke mana-mana
2) Kurangla Isteri membebel bawa barang itu ini..Lappy tak boleh tinggal ke bang? Buat berat jee….
3) Mood Happy…Senang nak bercuti dan bawa selalu ke mana-mana. Make my blogging life easier, bolehla update selalu..Hik3…

Ohh, alangkah indahnya kalau dapat memilikinya kerana My #toshibaultrabook lebih ringan daripada Susu Anmum Essential dan laptop eyriqazz gunakan kini.
  • akubiomed 22 April 2012 at 12:32 pm

    Kalau laptop sudah ringan senang hendak dibawa kemana-mana yang bagus laptop Ultrabook Toshiba Z830 pantas untuk hidup dan tutup.

  • KiD 22 April 2012 at 1:07 pm

    aku pakai acer 4736Z..

  • Rozuan Ismail 22 April 2012 at 2:08 pm

    i pakai acer 4743.huhu

  • hazman aka species1980 23 April 2012 at 1:12 am

    ULTRABOOK nie memang mostly ringan sangat2x…. tapi lagi best kalau dapat TAJAAN internet service kan…

  • Nurul Akmal 23 April 2012 at 2:33 am

    Nurul pakai acer jer.. nak bawak sana sini berat tu.. hehehe

    Good luck Abg Eyriqazz.. ;)

  • AlyNn NyzAa 23 April 2012 at 11:46 am

    bestnye la kn lau dpt ultrabook~
    nak menang LOMO? jum join http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: