≡ Menu


Eyriqazz rindu Alisya..Buka almari,tengok susu teringat2 lagi.Susu Anmum Essential, 1.6kg.. Ringan, pegang sebelah tangan pun boleh

My Current Lappy, 2.5kg+, ACER 4736
Fuhh, lenguh juga bahu kalau time balik kampung or pergi bercuti
Kadang-kadang Isteri membebel muncung-muncung buat berat je sambil perli..
1.12 kg, lebih kurang separuh lappy eyriqazz gunakan kini

Pentingke lappy yang ringan dalam berblogging ni.Sangat la penting kerana :
1) Takdela lenguh sangat nak bawa ke mana-mana
2) Kurangla Isteri membebel bawa barang itu ini..Lappy tak boleh tinggal ke bang? Buat berat jee….
3) Mood Happy…Senang nak bercuti dan bawa selalu ke mana-mana. Make my blogging life easier, bolehla update selalu..Hik3…

Ohh, alangkah indahnya kalau dapat memilikinya kerana My #toshibaultrabook lebih ringan daripada Susu Anmum Essential dan laptop eyriqazz gunakan kini.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »