≡ Menu
Manchester United, Liverpool, Arsenal, atau Chelsea?
Umm, None. Dulu zaman belajar, eyriqazz pernah sokong Manchester City, siap beli jersi lagi. Main reason time tu antara pemain bola sepak kegemaran adalah Nicolas Anelka yang bermain untuk Manchester City. Sokong pun sokong gitu-gitu je, tak cam minat dekat team AC Milan dari dulu hinggalah kini.
P/s : Gambar ini tahun 2004, percaya tak kalau eyriqazz cakap time ni dulu pun eyriqazz dah berblog, tapi dalam 10 entri je setahun.. Just berblog nak luahkan perasaan, entri bukan main panjang… Gelak sorang pun ada bila baca entri-entri tahun 2004 ni…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »