Manchester United, Liverpool, Arsenal, atau Chelsea?

by eyriqazz on 21 April 2012

Manchester United, Liverpool, Arsenal, atau Chelsea?
Umm, None. Dulu zaman belajar, eyriqazz pernah sokong Manchester City, siap beli jersi lagi. Main reason time tu antara pemain bola sepak kegemaran adalah Nicolas Anelka yang bermain untuk Manchester City. Sokong pun sokong gitu-gitu je, tak cam minat dekat team AC Milan dari dulu hinggalah kini.
P/s : Gambar ini tahun 2004, percaya tak kalau eyriqazz cakap time ni dulu pun eyriqazz dah berblog, tapi dalam 10 entri je setahun.. Just berblog nak luahkan perasaan, entri bukan main panjang… Gelak sorang pun ada bila baca entri-entri tahun 2004 ni…

Previous post:

Next post: