≡ Menu

Jeng,Jeng,Jeng…diumumkan Pemenang Lelaki Paling Jambu yang membawa pulang RM30, tidak lain tidak bukan :

Atok Je Jai
 
Tahniah Abang Je Jai…
Ehem, ehem….
Tahniah bro, nanti e-mailkan ke iman1237@hotmail.com utk hadiah ya…. 



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • ecadwinkyasha 20 April 2012, 2:07 pm

    da tahu da..mesti menang punya…..bro je jai~..jom kongsi sikit2.hahahaha :D

    Reply
    • JAI 20 April 2012, 2:56 pm

      ehhh..mana tahu nie..terrernyer…ahahaha..meh..meh..ngeteh jerr..hehe

      Reply
    • KiD 21 April 2012, 5:10 am

      jom ngeteh…

      Reply
  • KiD 20 April 2012, 2:08 pm

    so sweet..!!!
    (tangan kanan jejai tu tengah buat ape yea?)

    Reply
    • JAI 20 April 2012, 2:56 pm

      Itulah rahsia kerajaan wakakaka

      Reply
    • KiD 21 April 2012, 5:17 am

      haaaaa… rahsia akan terbongkar!

      Reply
  • Rozuan Ismail 20 April 2012, 2:16 pm

    tahniah!! Alhamdulillah,rezeki jejai. dah tersenarai finalist pon dah cukup dihargai

    Reply
    • JAI 20 April 2012, 2:55 pm

      Alhamdullilah rezeki..

      Reply
  • akubiomed 20 April 2012, 2:42 pm

    Tanniah bro Jai. Asyik menang sahaja bila lagi hendak bagi peluang yang lain menang pula. Ha..haa..

    Reply
    • KiD 21 April 2012, 5:18 am

      hahahaaa.. untung lah jejai

      Reply
    • JAI 21 April 2012, 12:14 am

      Itu dinamakan rezeki bro..hehe..ok lepas ni tak join dah kontest..miahaha

      Reply
  • Nurul Akmal 20 April 2012, 2:42 pm

    Wah.. Tahniah Abg Jejai.. Mat jambu.. ;)

    Reply
    • JAI 21 April 2012, 12:15 am

      Abihlah Mat Tiang memang nak kenakan Mat Jambu nie..hehe

      Reply
  • faiz fakhirin 20 April 2012, 2:55 pm

    adehhhh….mula2 nk gelak…aku cuba tahan dengan senyuman pink..

    Reply
    • KiD 21 April 2012, 5:21 am

      hai abang mat jambu.. so jambu lah you ni…

      Reply
    • JAI 21 April 2012, 12:16 am

      Hahahahahaduuuuu Hayyyy

      Reply
  • JAI 20 April 2012, 2:55 pm

    Hahahaha..hangat..sure sikit hari gua kena bahan nie..wakakakaka

    Reply
    • KiD 21 April 2012, 5:21 am

      hahhaa… nak aku bahan gak ke? kui3

      Reply
  • Sharinginfoz 20 April 2012, 3:41 pm

    tahniah kepada bro jejai

    Reply
    • JAI 21 April 2012, 12:16 am

      Thanks Bro

      Reply
  • Cik FaRiZaM 20 April 2012, 4:19 pm

    tahniah abg jejai…sweet sgt

    Reply
    • JAI 21 April 2012, 12:15 am

      Makacihhhhh..hehe

      Reply
  • Boni JLL3 20 April 2012, 6:01 pm

    tahniah bro jejai!!!! hahaha.. 10%!! heh heh

    Reply
    • KiD 21 April 2012, 5:22 am

      ada lagi 27 hengget… hehehee

      Reply
    • JAI 21 April 2012, 12:04 am

      Haduu Hayy RM30 pun nak pow gak ker..hahaha

      Reply
  • aslam 20 April 2012, 10:20 pm

    Aku dah agak,’mesti abam jejai menang.. Hhe

    Reply
  • hazman aka species1980 21 April 2012, 1:03 am

    Kalau gambar lelaki solo memang menang kat JEJAI laa… tapi kalau AMBER CHIA nampak confirm dia larikkk…

    Reply
    • KiD 21 April 2012, 5:23 am

      hahahha.. mesti dia letak kat frame

      Reply
  • Man 21 April 2012, 2:17 am

    gaya tu gaya tu..mana nak dapat…

    Reply
  • JMR 21 April 2012, 2:42 am

    hahaha..towel tu pink giler bro..jgn seluar dlm /bju dlm pon pink gk dah le..:-p

    Reply
  • kak ina kl 21 April 2012, 12:13 pm

    tahniah jai..wah makin naiklah saham jai di mata fasya sandha..tgh tunggu hari bahagia kannnnn

    Reply
  • Sharidawati Shahrudin 22 April 2012, 5:24 am

    tahniah Jai !!! pose pinky paling superb. keh3

    Reply
  • Anonymous 5 September 2012, 1:46 pm

    Tahniah mat jambu!!!!!!!Hehehe…

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »