Lelaki Paling Jambu

by eyriqazz on 20 April 2012

in contest

Jeng,Jeng,Jeng…diumumkan Pemenang Lelaki Paling Jambu yang membawa pulang RM30, tidak lain tidak bukan :

Atok Je Jai
 
Tahniah Abang Je Jai…
Ehem, ehem….
Tahniah bro, nanti e-mailkan ke iman1237@hotmail.com utk hadiah ya…. 
  • ecadwinkyasha 20 April 2012 at 2:07 pm

    da tahu da..mesti menang punya…..bro je jai~..jom kongsi sikit2.hahahaha :D

    • JAI 20 April 2012 at 2:56 pm

      ehhh..mana tahu nie..terrernyer…ahahaha..meh..meh..ngeteh jerr..hehe

    • KiD 21 April 2012 at 5:10 am

      jom ngeteh…

  • KiD 20 April 2012 at 2:08 pm

    so sweet..!!!
    (tangan kanan jejai tu tengah buat ape yea?)

    • JAI 20 April 2012 at 2:56 pm

      Itulah rahsia kerajaan wakakaka

    • KiD 21 April 2012 at 5:17 am

      haaaaa… rahsia akan terbongkar!

  • Rozuan Ismail 20 April 2012 at 2:16 pm

    tahniah!! Alhamdulillah,rezeki jejai. dah tersenarai finalist pon dah cukup dihargai

    • JAI 20 April 2012 at 2:55 pm

      Alhamdullilah rezeki..

  • akubiomed 20 April 2012 at 2:42 pm

    Tanniah bro Jai. Asyik menang sahaja bila lagi hendak bagi peluang yang lain menang pula. Ha..haa..

    • JAI 21 April 2012 at 12:14 am

      Itu dinamakan rezeki bro..hehe..ok lepas ni tak join dah kontest..miahaha

    • KiD 21 April 2012 at 5:18 am

      hahahaaa.. untung lah jejai

  • Nurul Akmal 20 April 2012 at 2:42 pm

    Wah.. Tahniah Abg Jejai.. Mat jambu.. ;)

    • JAI 21 April 2012 at 12:15 am

      Abihlah Mat Tiang memang nak kenakan Mat Jambu nie..hehe

  • faiz fakhirin 20 April 2012 at 2:55 pm

    adehhhh….mula2 nk gelak…aku cuba tahan dengan senyuman pink..

    • JAI 21 April 2012 at 12:16 am

      Hahahahahaduuuuu Hayyyy

    • KiD 21 April 2012 at 5:21 am

      hai abang mat jambu.. so jambu lah you ni…

  • JAI 20 April 2012 at 2:55 pm

    Hahahaha..hangat..sure sikit hari gua kena bahan nie..wakakakaka

    • KiD 21 April 2012 at 5:21 am

      hahhaa… nak aku bahan gak ke? kui3

  • Sharinginfoz 20 April 2012 at 3:41 pm

    tahniah kepada bro jejai

  • Cik FaRiZaM 20 April 2012 at 4:19 pm

    tahniah abg jejai…sweet sgt

    • JAI 21 April 2012 at 12:15 am

      Makacihhhhh..hehe

  • Boni JLL3 20 April 2012 at 6:01 pm

    tahniah bro jejai!!!! hahaha.. 10%!! heh heh

    • JAI 21 April 2012 at 12:04 am

      Haduu Hayy RM30 pun nak pow gak ker..hahaha

    • KiD 21 April 2012 at 5:22 am

      ada lagi 27 hengget… hehehee

  • aslam 20 April 2012 at 10:20 pm

    Aku dah agak,’mesti abam jejai menang.. Hhe

  • hazman aka species1980 21 April 2012 at 1:03 am

    Kalau gambar lelaki solo memang menang kat JEJAI laa… tapi kalau AMBER CHIA nampak confirm dia larikkk…

    • KiD 21 April 2012 at 5:23 am

      hahahha.. mesti dia letak kat frame

  • Man 21 April 2012 at 2:17 am

    gaya tu gaya tu..mana nak dapat…

  • JMR 21 April 2012 at 2:42 am

    hahaha..towel tu pink giler bro..jgn seluar dlm /bju dlm pon pink gk dah le..:-p

  • kak ina kl 21 April 2012 at 12:13 pm

    tahniah jai..wah makin naiklah saham jai di mata fasya sandha..tgh tunggu hari bahagia kannnnn

  • Sharidawati Shahrudin 22 April 2012 at 5:24 am

    tahniah Jai !!! pose pinky paling superb. keh3

  • Anonymous 5 September 2012 at 1:46 pm

    Tahniah mat jambu!!!!!!!Hehehe…

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: