≡ Menu

Jeng,Jeng,Jeng…diumumkan Pemenang Lelaki Paling Jambu yang membawa pulang RM30, tidak lain tidak bukan :

Atok Je Jai
 
Tahniah Abang Je Jai…
Ehem, ehem….
Tahniah bro, nanti e-mailkan ke iman1237@hotmail.com utk hadiah ya…. 



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • ecadwinkyasha 20 April 2012 at 2:07 pm

    da tahu da..mesti menang punya…..bro je jai~..jom kongsi sikit2.hahahaha :D

    • JAI 20 April 2012 at 2:56 pm

      ehhh..mana tahu nie..terrernyer…ahahaha..meh..meh..ngeteh jerr..hehe

    • KiD 21 April 2012 at 5:10 am

      jom ngeteh…

  • KiD 20 April 2012 at 2:08 pm

    so sweet..!!!
    (tangan kanan jejai tu tengah buat ape yea?)

    • JAI 20 April 2012 at 2:56 pm

      Itulah rahsia kerajaan wakakaka

    • KiD 21 April 2012 at 5:17 am

      haaaaa… rahsia akan terbongkar!

  • Rozuan Ismail 20 April 2012 at 2:16 pm

    tahniah!! Alhamdulillah,rezeki jejai. dah tersenarai finalist pon dah cukup dihargai

    • JAI 20 April 2012 at 2:55 pm

      Alhamdullilah rezeki..

  • akubiomed 20 April 2012 at 2:42 pm

    Tanniah bro Jai. Asyik menang sahaja bila lagi hendak bagi peluang yang lain menang pula. Ha..haa..

    • KiD 21 April 2012 at 5:18 am

      hahahaaa.. untung lah jejai

    • JAI 21 April 2012 at 12:14 am

      Itu dinamakan rezeki bro..hehe..ok lepas ni tak join dah kontest..miahaha

  • Nurul Akmal 20 April 2012 at 2:42 pm

    Wah.. Tahniah Abg Jejai.. Mat jambu.. ;)

    • JAI 21 April 2012 at 12:15 am

      Abihlah Mat Tiang memang nak kenakan Mat Jambu nie..hehe

  • faiz fakhirin 20 April 2012 at 2:55 pm

    adehhhh….mula2 nk gelak…aku cuba tahan dengan senyuman pink..

    • KiD 21 April 2012 at 5:21 am

      hai abang mat jambu.. so jambu lah you ni…

    • JAI 21 April 2012 at 12:16 am

      Hahahahahaduuuuu Hayyyy

  • JAI 20 April 2012 at 2:55 pm

    Hahahaha..hangat..sure sikit hari gua kena bahan nie..wakakakaka

    • KiD 21 April 2012 at 5:21 am

      hahhaa… nak aku bahan gak ke? kui3

  • Sharinginfoz 20 April 2012 at 3:41 pm

    tahniah kepada bro jejai

  • Cik FaRiZaM 20 April 2012 at 4:19 pm

    tahniah abg jejai…sweet sgt

    • JAI 21 April 2012 at 12:15 am

      Makacihhhhh..hehe

  • Boni JLL3 20 April 2012 at 6:01 pm

    tahniah bro jejai!!!! hahaha.. 10%!! heh heh

    • KiD 21 April 2012 at 5:22 am

      ada lagi 27 hengget… hehehee

    • JAI 21 April 2012 at 12:04 am

      Haduu Hayy RM30 pun nak pow gak ker..hahaha

  • aslam 20 April 2012 at 10:20 pm

    Aku dah agak,’mesti abam jejai menang.. Hhe

  • hazman aka species1980 21 April 2012 at 1:03 am

    Kalau gambar lelaki solo memang menang kat JEJAI laa… tapi kalau AMBER CHIA nampak confirm dia larikkk…

    • KiD 21 April 2012 at 5:23 am

      hahahha.. mesti dia letak kat frame

  • Man 21 April 2012 at 2:17 am

    gaya tu gaya tu..mana nak dapat…

  • JMR 21 April 2012 at 2:42 am

    hahaha..towel tu pink giler bro..jgn seluar dlm /bju dlm pon pink gk dah le..:-p

  • kak ina kl 21 April 2012 at 12:13 pm

    tahniah jai..wah makin naiklah saham jai di mata fasya sandha..tgh tunggu hari bahagia kannnnn

  • Sharidawati Shahrudin 22 April 2012 at 5:24 am

    tahniah Jai !!! pose pinky paling superb. keh3

  • Anonymous 5 September 2012 at 1:46 pm

    Tahniah mat jambu!!!!!!!Hehehe…

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing