≡ Menu

Jeng,Jeng,Jeng…diumumkan Pemenang Lelaki Paling Jambu yang membawa pulang RM30, tidak lain tidak bukan :

Atok Je Jai
 
Tahniah Abang Je Jai…
Ehem, ehem….
Tahniah bro, nanti e-mailkan ke iman1237@hotmail.com utk hadiah ya…. 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • ecadwinkyasha 20 April 2012, 2:07 pm

    da tahu da..mesti menang punya…..bro je jai~..jom kongsi sikit2.hahahaha :D

    Reply
    • JAI 20 April 2012, 2:56 pm

      ehhh..mana tahu nie..terrernyer…ahahaha..meh..meh..ngeteh jerr..hehe

      Reply
    • KiD 21 April 2012, 5:10 am

      jom ngeteh…

      Reply
  • KiD 20 April 2012, 2:08 pm

    so sweet..!!!
    (tangan kanan jejai tu tengah buat ape yea?)

    Reply
    • JAI 20 April 2012, 2:56 pm

      Itulah rahsia kerajaan wakakaka

      Reply
    • KiD 21 April 2012, 5:17 am

      haaaaa… rahsia akan terbongkar!

      Reply
  • Rozuan Ismail 20 April 2012, 2:16 pm

    tahniah!! Alhamdulillah,rezeki jejai. dah tersenarai finalist pon dah cukup dihargai

    Reply
    • JAI 20 April 2012, 2:55 pm

      Alhamdullilah rezeki..

      Reply
  • akubiomed 20 April 2012, 2:42 pm

    Tanniah bro Jai. Asyik menang sahaja bila lagi hendak bagi peluang yang lain menang pula. Ha..haa..

    Reply
    • JAI 21 April 2012, 12:14 am

      Itu dinamakan rezeki bro..hehe..ok lepas ni tak join dah kontest..miahaha

      Reply
    • KiD 21 April 2012, 5:18 am

      hahahaaa.. untung lah jejai

      Reply
  • Nurul Akmal 20 April 2012, 2:42 pm

    Wah.. Tahniah Abg Jejai.. Mat jambu.. ;)

    Reply
    • JAI 21 April 2012, 12:15 am

      Abihlah Mat Tiang memang nak kenakan Mat Jambu nie..hehe

      Reply
  • faiz fakhirin 20 April 2012, 2:55 pm

    adehhhh….mula2 nk gelak…aku cuba tahan dengan senyuman pink..

    Reply
    • JAI 21 April 2012, 12:16 am

      Hahahahahaduuuuu Hayyyy

      Reply
    • KiD 21 April 2012, 5:21 am

      hai abang mat jambu.. so jambu lah you ni…

      Reply
  • JAI 20 April 2012, 2:55 pm

    Hahahaha..hangat..sure sikit hari gua kena bahan nie..wakakakaka

    Reply
    • KiD 21 April 2012, 5:21 am

      hahhaa… nak aku bahan gak ke? kui3

      Reply
  • Sharinginfoz 20 April 2012, 3:41 pm

    tahniah kepada bro jejai

    Reply
    • JAI 21 April 2012, 12:16 am

      Thanks Bro

      Reply
  • Cik FaRiZaM 20 April 2012, 4:19 pm

    tahniah abg jejai…sweet sgt

    Reply
    • JAI 21 April 2012, 12:15 am

      Makacihhhhh..hehe

      Reply
  • Boni JLL3 20 April 2012, 6:01 pm

    tahniah bro jejai!!!! hahaha.. 10%!! heh heh

    Reply
    • JAI 21 April 2012, 12:04 am

      Haduu Hayy RM30 pun nak pow gak ker..hahaha

      Reply
    • KiD 21 April 2012, 5:22 am

      ada lagi 27 hengget… hehehee

      Reply
  • aslam 20 April 2012, 10:20 pm

    Aku dah agak,’mesti abam jejai menang.. Hhe

    Reply
  • hazman aka species1980 21 April 2012, 1:03 am

    Kalau gambar lelaki solo memang menang kat JEJAI laa… tapi kalau AMBER CHIA nampak confirm dia larikkk…

    Reply
    • KiD 21 April 2012, 5:23 am

      hahahha.. mesti dia letak kat frame

      Reply
  • Man 21 April 2012, 2:17 am

    gaya tu gaya tu..mana nak dapat…

    Reply
  • JMR 21 April 2012, 2:42 am

    hahaha..towel tu pink giler bro..jgn seluar dlm /bju dlm pon pink gk dah le..:-p

    Reply
  • kak ina kl 21 April 2012, 12:13 pm

    tahniah jai..wah makin naiklah saham jai di mata fasya sandha..tgh tunggu hari bahagia kannnnn

    Reply
  • Sharidawati Shahrudin 22 April 2012, 5:24 am

    tahniah Jai !!! pose pinky paling superb. keh3

    Reply
  • Anonymous 5 September 2012, 1:46 pm

    Tahniah mat jambu!!!!!!!Hehehe…

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »