Kisah Si Ketam

Isteri : Papa, Mama mengidam la nak makan ketam sebelum bersalin ni…

Papa : Umm, nak makan kat mana?
Isteri : Restoran Mohd Chan Abdullah boleh papa?

Tak baik hampakan hati orang yang tengah mengidam kan?  Soo :


Ketam Masak Sos Special dinner malam tadi…Berselera wifey makan
Maaf, gambar terpaksa recycle, terlupa bawa kamera

On the other note, Tahniah diucapkan buat Bro Ben Ashaari yang baru sahaja menimang Cahaya Matanya yang pertama. Tahniah bro,Comel Baby Macam Papanya

Wifey maybe deliver minggu ni, minggu depan or minggu lepastu.. Doa-doakan la yang terbaik ya…. Tak sabar pula menanti cahaya mata yang kedua….

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

10 thoughts on “Kisah Si Ketam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.