≡ Menu
Agak terkejut bila menerima sms dari rakan blogger @  Kak Ina KL semalam :


“Mula sakit lutut dari hari rabu,tadi pergi sek anak.Amik gambar terus kramm xleh jalan kaki kanan”

Pagini telefon Kak ina KL. Katanya kena operate dan masukkan gel di lutut. Tak pasti berapa lama akan berada di Ampang Puteri Specialist Hospital. Eyriqazz dah di Kelantan, kalau tak boleh juga pergi tengok-tengokkan.

Semoga operation tu berjalan lancar. Kalau ada yang free, jenguk2la Kak Ina KL di APSH ya?

P/s : Nak kena aktif semula bersukan…. Bila dah makin berusia, pelbagai penyakit boleh datang jika tidak jaga pemakanan, kesihatan dan tidak mengamalkan gaya hidup yang sihat (tuju kat diri sendiriI

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • misz_eyza 29 April 2012, 2:51 am

    harap2 operation kak ina berjalan lancar dan tak ada masalah…semoga cepat sembuh yer kak ina.

    Reply
  • Nurmujahidah Ismail 29 April 2012, 2:58 am

    moga kak ina cepat smbuh,, amin

    Reply
  • Zarul 29 April 2012, 3:14 am

    semoga kak ina cepat sembuh

    Reply
  • JAI 29 April 2012, 3:38 am

    Semoga kak Ina Pulih sepenuhnya..Aminn

    Reply
  • Mama Zharfan 29 April 2012, 3:53 am

    moga kak ina cepat sembuh..amiin

    Reply
  • kak ina kl 29 April 2012, 6:09 am

    Terima kasih gto sudi buat entry
    Dan juga teman blogger yang sudi doakan akak
    Semuga semuanya akab berjalan lancar

    Reply
  • akubiomed 29 April 2012, 8:16 am

    Harap perjalanan pembedahan berjalan dengan selamatnya.

    Reply
  • Sharidawati Shahrudin 29 April 2012, 8:49 am

    semoga semuanya berjalan dgn lancar….Amin

    Sha tgh kerja ni…..insyaAllah nak lawat kak ina mlm esok sbb mlm ni nak celebrate besday pak mentua

    Reply
  • azmanisma.com 29 April 2012, 10:38 am

    Semoga kak ina cepat sembuh..

    Reply
  • Nurul Akmal 29 April 2012, 2:33 pm

    Semoga kak ina cepat sembuh.. Amin…

    Reply
  • CikLily Putih 30 April 2012, 2:54 am

    Get well soon k ina

    Reply
  • IbuDhira 30 April 2012, 3:21 am

    moga cepat sembuh yer k.ina…

    Reply
  • lov_note 30 April 2012, 4:11 am

    hish yeke ni? ksian kak ina..

    smoga cpt sempuh n aktif smula oke..

    Reply
  • Peri PiA 30 April 2012, 7:15 am

    ya Allah ye k,?semoga k.ina cpt sembuh

    Reply
  • kak ina kl 1 May 2012, 9:38 am

    Amin amin terima kasih atas doa kalian semuanya di permudahkan

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »