Kak Ina KL Masuk Hospital

by eyriqazz on 29 April 2012

in blogging

Agak terkejut bila menerima sms dari rakan blogger @  Kak Ina KL semalam :


“Mula sakit lutut dari hari rabu,tadi pergi sek anak.Amik gambar terus kramm xleh jalan kaki kanan”

Pagini telefon Kak ina KL. Katanya kena operate dan masukkan gel di lutut. Tak pasti berapa lama akan berada di Ampang Puteri Specialist Hospital. Eyriqazz dah di Kelantan, kalau tak boleh juga pergi tengok-tengokkan.

Semoga operation tu berjalan lancar. Kalau ada yang free, jenguk2la Kak Ina KL di APSH ya?

P/s : Nak kena aktif semula bersukan…. Bila dah makin berusia, pelbagai penyakit boleh datang jika tidak jaga pemakanan, kesihatan dan tidak mengamalkan gaya hidup yang sihat (tuju kat diri sendiriI
  • misz_eyza 29 April 2012 at 2:51 am

    harap2 operation kak ina berjalan lancar dan tak ada masalah…semoga cepat sembuh yer kak ina.

  • Nurmujahidah Ismail 29 April 2012 at 2:58 am

    moga kak ina cepat smbuh,, amin

  • Zarul 29 April 2012 at 3:14 am

    semoga kak ina cepat sembuh

  • JAI 29 April 2012 at 3:38 am

    Semoga kak Ina Pulih sepenuhnya..Aminn

  • Mama Zharfan 29 April 2012 at 3:53 am

    moga kak ina cepat sembuh..amiin

  • kak ina kl 29 April 2012 at 6:09 am

    Terima kasih gto sudi buat entry
    Dan juga teman blogger yang sudi doakan akak
    Semuga semuanya akab berjalan lancar

  • akubiomed 29 April 2012 at 8:16 am

    Harap perjalanan pembedahan berjalan dengan selamatnya.

  • Sharidawati Shahrudin 29 April 2012 at 8:49 am

    semoga semuanya berjalan dgn lancar….Amin

    Sha tgh kerja ni…..insyaAllah nak lawat kak ina mlm esok sbb mlm ni nak celebrate besday pak mentua

  • azmanisma.com 29 April 2012 at 10:38 am

    Semoga kak ina cepat sembuh..

  • Nurul Akmal 29 April 2012 at 2:33 pm

    Semoga kak ina cepat sembuh.. Amin…

  • CikLily Putih 30 April 2012 at 2:54 am

    Get well soon k ina

  • IbuDhira 30 April 2012 at 3:21 am

    moga cepat sembuh yer k.ina…

  • lov_note 30 April 2012 at 4:11 am

    hish yeke ni? ksian kak ina..

    smoga cpt sempuh n aktif smula oke..

  • Peri PiA 30 April 2012 at 7:15 am

    ya Allah ye k,?semoga k.ina cpt sembuh

  • kak ina kl 1 May 2012 at 9:38 am

    Amin amin terima kasih atas doa kalian semuanya di permudahkan

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: