Kak Ina KL Masuk Hospital

Agak terkejut bila menerima sms dari rakan blogger @  Kak Ina KL semalam :


“Mula sakit lutut dari hari rabu,tadi pergi sek anak.Amik gambar terus kramm xleh jalan kaki kanan”

Pagini telefon Kak ina KL. Katanya kena operate dan masukkan gel di lutut. Tak pasti berapa lama akan berada di Ampang Puteri Specialist Hospital. Eyriqazz dah di Kelantan, kalau tak boleh juga pergi tengok-tengokkan.

Semoga operation tu berjalan lancar. Kalau ada yang free, jenguk2la Kak Ina KL di APSH ya?

P/s : Nak kena aktif semula bersukan…. Bila dah makin berusia, pelbagai penyakit boleh datang jika tidak jaga pemakanan, kesihatan dan tidak mengamalkan gaya hidup yang sihat (tuju kat diri sendiriI

Comments

  1. kak ina kl says

    Terima kasih gto sudi buat entry
    Dan juga teman blogger yang sudi doakan akak
    Semuga semuanya akab berjalan lancar

  2. Sharidawati Shahrudin says

    semoga semuanya berjalan dgn lancar….Amin

    Sha tgh kerja ni…..insyaAllah nak lawat kak ina mlm esok sbb mlm ni nak celebrate besday pak mentua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing