≡ Menu
Semasa bercuti di Melaka/Seremban beberapa bulan lepas, sempatlah singgah di Seremban AEON Shopping Centre. Boleh tahan besar dan meriahnya :
Dulu JUSCO, Skang sudah ditukar nama kepada AEON
Suasana Santai. Tak crowded mana. Nak jalan dan shopping pun selesa
Tertidur pula puteriku
Sony Centre
Restoran Arena Food Court. Tak sempat nak terjah
Jom Shopping. Reward Point AEON memang menarik hati
Window shopping. Terapi minda bagi wanita kan?
Jom beli buku di MPH
Dah bangun. Dapat main games bukan main seronok laa lagi

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Nurmujahidah Ismail 30 April 2012, 3:19 am

    rindu nak g mid valley,, :’(

    Reply
  • Akulah.com 30 April 2012, 4:04 am

    ala tomey2 tido dalam troli

    Reply
  • luqman zakaria 30 April 2012, 4:16 am

    besar jgk ek!! boleh lak alisya tido dalam troli tuh..huhu~

    Reply
  • Ana Farhana 30 April 2012, 5:33 am

    wauuu,mmg besaq

    Reply
  • Mama Zharfan 30 April 2012, 5:43 am

    cutejer alisya tido dlm trolley ehhehe

    Reply
  • Salmiza 30 April 2012, 5:49 am

    Macam anak sy…mls bwk stroler, nasib baik boleh tdo dlm troli je…hihi

    Salam kenal..:-)

    Reply
  • Myvitrd 30 April 2012, 6:36 am

    Boleh dukatakan mana2 je mesti ada Jusco kan.. orang pompuan memang suka shopping dekat Jusco ni..

    Reply
  • Rozuan Ismail 30 April 2012, 7:21 am

    seremban 2 mmg best.tak crowded. pernah pergi sekali je.pernah makan kat manhattan fish market kat sana

    Reply
  • akubiomed 30 April 2012, 10:22 am

    Saya dan famili kebetulan ke AEON Rawang. Antara terawal sampai jam 10.10pagi. :-)

    Reply
  • Muhammad Saiazuan Norhalik 30 April 2012, 11:20 am

    my hometown :)

    Reply
  • ef.ae 30 April 2012, 11:27 am

    haha.. your daughter is cute ^^ how old is she?

    Reply
  • oceanoffish.blogspot.com 30 April 2012, 6:18 pm

    wah… ayik. pasti bukan cuma sekedar window shopping nih…

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »