Jalan-Jalan di Seremban AEON 2 Shopping Centre

Semasa bercuti di Melaka/Seremban beberapa bulan lepas, sempatlah singgah di Seremban AEON Shopping Centre. Boleh tahan besar dan meriahnya :
Dulu JUSCO, Skang sudah ditukar nama kepada AEON
Suasana Santai. Tak crowded mana. Nak jalan dan shopping pun selesa
Tertidur pula puteriku
Sony Centre
Restoran Arena Food Court. Tak sempat nak terjah
Jom Shopping. Reward Point AEON memang menarik hati
Window shopping. Terapi minda bagi wanita kan?
Jom beli buku di MPH
Dah bangun. Dapat main games bukan main seronok laa lagi
Anyway, Jika ingin menempah hotel di SerembaN saya syorkan menempah melalui Agoda.com kerana ianya menawarkan harga yang berpatutan, pelbagai pilihan hotel dan juga review dari pengunjung yang pernah berkunjung di hotel tersebut.

Comments

  1. Rozuan Ismail says

    seremban 2 mmg best.tak crowded. pernah pergi sekali je.pernah makan kat manhattan fish market kat sana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing