≡ Menu
Semasa bercuti di Melaka/Seremban beberapa bulan lepas, sempatlah singgah di Seremban AEON Shopping Centre. Boleh tahan besar dan meriahnya :
Dulu JUSCO, Skang sudah ditukar nama kepada AEON
Suasana Santai. Tak crowded mana. Nak jalan dan shopping pun selesa
Tertidur pula puteriku
Sony Centre
Restoran Arena Food Court. Tak sempat nak terjah
Jom Shopping. Reward Point AEON memang menarik hati
Window shopping. Terapi minda bagi wanita kan?
Jom beli buku di MPH
Dah bangun. Dapat main games bukan main seronok laa lagi



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • luqman zakaria 30 April 2012 at 4:16 am

    besar jgk ek!! boleh lak alisya tido dalam troli tuh..huhu~

  • Mama Zharfan 30 April 2012 at 5:43 am

    cutejer alisya tido dlm trolley ehhehe

  • Myvitrd 30 April 2012 at 6:36 am

    Boleh dukatakan mana2 je mesti ada Jusco kan.. orang pompuan memang suka shopping dekat Jusco ni..

  • Rozuan Ismail 30 April 2012 at 7:21 am

    seremban 2 mmg best.tak crowded. pernah pergi sekali je.pernah makan kat manhattan fish market kat sana

  • Nurmujahidah Ismail 30 April 2012 at 3:19 am

    rindu nak g mid valley,, :'(

  • Muhammad Saiazuan Norhalik 30 April 2012 at 11:20 am

    my hometown :)

  • Akulah.com 30 April 2012 at 4:04 am

    ala tomey2 tido dalam troli

  • Ana Farhana 30 April 2012 at 5:33 am

    wauuu,mmg besaq

  • Salmiza 30 April 2012 at 5:49 am

    Macam anak sy…mls bwk stroler, nasib baik boleh tdo dlm troli je…hihi

    Salam kenal..:-)

  • akubiomed 30 April 2012 at 10:22 am

    Saya dan famili kebetulan ke AEON Rawang. Antara terawal sampai jam 10.10pagi. :-)

  • ef.ae 30 April 2012 at 11:27 am

    haha.. your daughter is cute ^^ how old is she?

  • oceanoffish.blogspot.com 30 April 2012 at 6:18 pm

    wah… ayik. pasti bukan cuma sekedar window shopping nih…

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing