≡ Menu


The clock is ticking. I really wanna go to London and be one of Samsung Global Blogger . Yup, I Can’t sing, I can’t dance, but I have great passion like William Hung and why not I give it a try . Tadaaa, My video for Audition Samsung Global Blogger (ambil masa 2 hari untuk diapprovekan,hopefully lepasla first stage ni) :


P/s : Sila jangan gelak yaa mendengar suara saya yang merdu…
No wonder Zarul Umbrella teruja nak dengar saya menyanyi

Kalau eyriqazz yang tak pandai nyanyi pun memberanikan diri, eyriqazz cabar rakan-rakan blogger yang lebih kreatif untuk join Samsung Global Blogger ini :

1) Hantarkan video 30 saat anda dalam bahasa Inggeris kenapa Anda rasa anda layak untuk menjadi Samsung Global Blogger dan berpeluang memenangi Trip to London menyaksikan Sukan Olimpik . Lagi kreatif, lagi tinggi untuk menang. Join di SINI , tarikh tutup 29 April 2012


Some tips bila tengok dari video blogger kreatif ini yang pernah menang Grand Prize Samsung Galaxy II Contest berbentuk video ni:

1) Lagi kreatif lagi better
2) Facial expression. Express urself. Let’s the judge rasakan kelainan dengan video anda.
3) Enjoy and have fun. Belum cuba blom tahu kan?
4) Tips :  Producing Great Video 

Jom Join Samsung Global Blogger dan berpeluang travel di London semasa London Olympic 2012 nanti

Tick tock, tick tock, the clock is ticking…Let’s Make Our dream come reality…Jom Sama-sama Sertai Samsung Global Blogger



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • KiD 22 April 2012, 4:58 pm

    terbaik lah bro!!!!

    Reply
    • Eyriqazz 23 April 2012, 1:02 pm

      thanks bro..ternanti2 video bro ni..sure lagi gempak..

      Reply
  • KiD 22 April 2012, 4:59 pm

    nantikan vlog 30 saat dari shakiddo.com

    Reply
    • Eyriqazz 23 April 2012, 1:10 pm

      yieza,ternanti2 abang shakiddo

      Reply
  • Myvitrd 23 April 2012, 12:51 am

    Suara merdu n mantop bro.. apa pun good luck bro.. bukan senang nak menyanyi depan kamera tau.. hehehe

    Reply
    • Eyriqazz 23 April 2012, 1:14 pm

      hak3..perli nampak? sometimes kena buat kelainan..nanti bila dah tua2 tentu tergelak sorang2 ingat pengalaman ini…

      Reply
  • Boni JLL3 22 April 2012, 6:18 pm

    fuhh..gud luck!!

    Reply
    • Eyriqazz 23 April 2012, 1:11 pm

      terimakasih..bro, jom join sekali…bro nyanyi pun merdu..hik3

      Reply
  • Zarul 23 April 2012, 6:05 am

    dapat gak dgr..all the best bro

    Reply
  • luqman zakaria 23 April 2012, 8:53 am

    gud luck yer!

    Reply
  • Malaysia Coin 23 April 2012, 2:03 am

    Salam.
    Kalau saya yang join nyanyi ni, mau bergegar london.

    Reply
    • Eyriqazz 23 April 2012, 1:15 pm

      cool..let’s join together bro…

      Reply
  • Nurul Akmal 23 April 2012, 2:31 am

    Wah… Akhirnya dengar jugak.. Hehehe

    Good Luck Abg Eyriqazz.. ;)

    Reply
    • Eyriqazz 23 April 2012, 1:15 pm

      hak3..lepas ni nurul tentu wish eyriqazz tak pegang mike kan?kih3…Selamatt…

      Reply
  • KiD 23 April 2012, 12:13 pm

    See u there. London 2012!!!

    Reply
    • Eyriqazz 23 April 2012, 1:18 pm

      Aku rasa tahun ni Manchester City menang EPL kot, tunggu eden kembali ke London dan pastu ke manchester..Hak3…

      Reply
  • akubiomed 23 April 2012, 6:11 am

    Kenapa tidak berguru dengan bro Zarul boleh diperbaiki. Cayalah bro memang berani. :-)

    Reply
    • Eyriqazz 23 April 2012, 1:16 pm

      kalau berguru,rasanya 10 tahun pun blom abis la..bukan sebab guru tak terror, tapi sebab anak murid suara merdu sangat..hik3

      Reply
  • aslam 23 April 2012, 6:46 am

    woww..power ni eyriqazz

    Reply
  • redlomo 23 April 2012, 9:34 am

    you are the best!!!

    Reply
    • Eyriqazz 23 April 2012, 1:18 pm

      thanks..taknak try ke bro?

      Reply
  • madammondoq 24 April 2012, 5:50 am

    fuyyoo!!! akhirnya terserlah bakat terpendam u yek? hik3…

    Reply
  • Denaihati 24 April 2012, 7:57 am

    good luck bro. sertakan liriknya sekali. nak tunggu live blogging dr london.

    Reply
    • Eyriqazz 25 April 2012, 1:37 pm

      done..dah masukkan lirik di description…Amin…

      Reply
  • Sharidawati Shahrudin 25 April 2012, 6:12 am

    terbaikkk…all the best !!!!! good job !!!

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge