I Can’t sing, I can’t dance, but I have great passion like William Hung

by eyriqazz on 25 April 2012

in advertorial, travel


The clock is ticking. I really wanna go to London and be one of Samsung Global Blogger . Yup, I Can’t sing, I can’t dance, but I have great passion like William Hung and why not I give it a try . Tadaaa, My video for Audition Samsung Global Blogger (ambil masa 2 hari untuk diapprovekan,hopefully lepasla first stage ni) :


P/s : Sila jangan gelak yaa mendengar suara saya yang merdu…
No wonder Zarul Umbrella teruja nak dengar saya menyanyi

Kalau eyriqazz yang tak pandai nyanyi pun memberanikan diri, eyriqazz cabar rakan-rakan blogger yang lebih kreatif untuk join Samsung Global Blogger ini :

1) Hantarkan video 30 saat anda dalam bahasa Inggeris kenapa Anda rasa anda layak untuk menjadi Samsung Global Blogger dan berpeluang memenangi Trip to London menyaksikan Sukan Olimpik . Lagi kreatif, lagi tinggi untuk menang. Join di SINI , tarikh tutup 29 April 2012


Some tips bila tengok dari video blogger kreatif ini yang pernah menang Grand Prize Samsung Galaxy II Contest berbentuk video ni:

1) Lagi kreatif lagi better
2) Facial expression. Express urself. Let’s the judge rasakan kelainan dengan video anda.
3) Enjoy and have fun. Belum cuba blom tahu kan?
4) Tips :  Producing Great Video 

Jom Join Samsung Global Blogger dan berpeluang travel di London semasa London Olympic 2012 nanti

Tick tock, tick tock, the clock is ticking…Let’s Make Our dream come reality…Jom Sama-sama Sertai Samsung Global Blogger
  • KiD 22 April 2012 at 4:58 pm

    terbaik lah bro!!!!

    • Eyriqazz 23 April 2012 at 1:02 pm

      thanks bro..ternanti2 video bro ni..sure lagi gempak..

  • KiD 22 April 2012 at 4:59 pm

    nantikan vlog 30 saat dari shakiddo.com

  • Boni JLL3 22 April 2012 at 6:18 pm

    fuhh..gud luck!!

    • Eyriqazz 23 April 2012 at 1:11 pm

      terimakasih..bro, jom join sekali…bro nyanyi pun merdu..hik3

  • Myvitrd 23 April 2012 at 12:51 am

    Suara merdu n mantop bro.. apa pun good luck bro.. bukan senang nak menyanyi depan kamera tau.. hehehe

    • Eyriqazz 23 April 2012 at 1:14 pm

      hak3..perli nampak? sometimes kena buat kelainan..nanti bila dah tua2 tentu tergelak sorang2 ingat pengalaman ini…

  • Malaysia Coin 23 April 2012 at 2:03 am

    Salam.
    Kalau saya yang join nyanyi ni, mau bergegar london.

  • Nurul Akmal 23 April 2012 at 2:31 am

    Wah… Akhirnya dengar jugak.. Hehehe

    Good Luck Abg Eyriqazz.. ;)

    • Eyriqazz 23 April 2012 at 1:15 pm

      hak3..lepas ni nurul tentu wish eyriqazz tak pegang mike kan?kih3…Selamatt…

  • Zarul 23 April 2012 at 6:05 am

    dapat gak dgr..all the best bro

  • akubiomed 23 April 2012 at 6:11 am

    Kenapa tidak berguru dengan bro Zarul boleh diperbaiki. Cayalah bro memang berani. :-)

    • Eyriqazz 23 April 2012 at 1:16 pm

      kalau berguru,rasanya 10 tahun pun blom abis la..bukan sebab guru tak terror, tapi sebab anak murid suara merdu sangat..hik3

  • aslam 23 April 2012 at 6:46 am

    woww..power ni eyriqazz

  • luqman zakaria 23 April 2012 at 8:53 am

    gud luck yer!

  • redlomo 23 April 2012 at 9:34 am

    you are the best!!!

  • KiD 23 April 2012 at 12:13 pm

    See u there. London 2012!!!

    • Eyriqazz 23 April 2012 at 1:18 pm

      Aku rasa tahun ni Manchester City menang EPL kot, tunggu eden kembali ke London dan pastu ke manchester..Hak3…

  • madammondoq 24 April 2012 at 5:50 am

    fuyyoo!!! akhirnya terserlah bakat terpendam u yek? hik3…

  • Denaihati 24 April 2012 at 7:57 am

    good luck bro. sertakan liriknya sekali. nak tunggu live blogging dr london.

    • Eyriqazz 25 April 2012 at 1:37 pm

      done..dah masukkan lirik di description…Amin…

  • Sharidawati Shahrudin 25 April 2012 at 6:12 am

    terbaikkk…all the best !!!!! good job !!!

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: