≡ Menu
Semasa bercuti di Melaka 2 bulan lepas, sempatlah juga bercuti sekali di Seremban dan menginap di Hotel Seri Malaysia, Seremban. Saja bertukar angin dan merasa pengalaman di tempat berbeza. 
 

Hotel Seri Malaysia Seremban

Lobi. 
 
Wifey cakap, Hotel Seri Malaysia antara hotel pilihan bapa/mak mertua untuk bercuti. Harga yang berpatutan dan biliknya pun selesa

 


Kadar Harga sebilik.
Dari RM140++

Bilik kami menginap. 109
Suasana bilik, 1 katil Queen ,1 katil single
 
Hotel Seri Malaysia Seremban tidak mempunyai Swimming Pool. Tak dapat bawa Alisya mandi. Ehh, swimming pool ni penting, i.e. cam seorang rakan di ofis @ Encik Zul (bukan nama sebenar). Kalau nak bercuti,anak-anaknya dah pesan, Hotel wajib ada swimming pool.
 
In term of suasana, cam hotel-hotel biasa yang lain. Bilik selesa, hargapun boleh tahan cuma tak banyak aktiviti or tempat yang menarik untuk dikunjungi di Seremban selain shopping complex dan tempat makan.
 



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • norinaomar 1 April 2012, 6:55 am

    seremban memang tak banyak tempat nak pergi..kalau petang2 sikit bawaklah alisya g tengok ikan kat City Park kat Seremban 2..best taman tu..santai aje

    Reply
    • Eyriqazz 1 April 2012, 2:32 pm

      dah bawa rasanya that time..dia tertidur..

      Reply
  • Muhammad Saiazuan Norhalik 1 April 2012, 1:54 pm

    seremban? hehe sy sbg orng seremban pn xleh nak rekomen tmpat best kat sini.. hmm pi pd je la bro :)

    Reply
    • Eyriqazz 1 April 2012, 2:33 pm

      hik3..sekali sekala berubah angin

      Reply
  • akubiomed 1 April 2012, 10:15 am

    Tidak salah saya hotel Sri Malaysia paling banyak cawangan di Malaysia.

    Reply
  • Cik FaRiZaM 1 April 2012, 11:04 am

    bercuti di seremban?ada apa? ke p kursus? huhuhu

    Reply
  • kyuubi 1 April 2012, 1:22 pm

    x pernah dtg seremban lagi. Hotel seri malaysia ni mcm pernah dgr tapi tak pernah tinggl menginp lagi

    Reply
    • Eyriqazz 1 April 2012, 2:33 pm

      tryla menginap..so far so good

      Reply
  • Nurul Akmal 2 April 2012, 12:51 am

    Selesa… ;)

    Reply
  • Lindonut 2 April 2012, 3:48 am

    betul, i agree. hotel seri malaysia is only great kalau activity lain banyak untuk mengisi masa. contohnya mcm kat genting highlands ke.. :)

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »