Hotel Seri Malaysia Seremban

by eyriqazz on 1 April 2012

in hotel review, travel

Semasa bercuti di Melaka 2 bulan lepas, sempatlah juga bercuti sekali di Seremban dan menginap di Hotel Seri Malaysia, Seremban. Saja bertukar angin dan merasa pengalaman di tempat berbeza. 


Hotel Seri Malaysia Seremban

Lobi. 

Wifey cakap, Hotel Seri Malaysia antara hotel pilihan bapa/mak mertua untuk bercuti. Harga yang berpatutan dan biliknya pun selesa



Kadar Harga sebilik.
Dari RM140++

Bilik kami menginap. 109
Suasana bilik, 1 katil Queen ,1 katil single

Hotel Seri Malaysia Seremban tidak mempunyai Swimming Pool. Tak dapat bawa Alisya mandi. Ehh, swimming pool ni penting, i.e. cam seorang rakan di ofis @ Encik Zul (bukan nama sebenar). Kalau nak bercuti,anak-anaknya dah pesan, Hotel wajib ada swimming pool.

In term of suasana, cam hotel-hotel biasa yang lain. Bilik selesa, hargapun boleh tahan cuma tak banyak aktiviti or tempat yang menarik untuk dikunjungi di Seremban selain shopping complex dan tempat makan.

P/s : Apa tempat menarik di Seremban ya?
  • norinaomar 1 April 2012 at 6:55 am

    seremban memang tak banyak tempat nak pergi..kalau petang2 sikit bawaklah alisya g tengok ikan kat City Park kat Seremban 2..best taman tu..santai aje

    • Eyriqazz 1 April 2012 at 2:32 pm

      dah bawa rasanya that time..dia tertidur..

  • akubiomed 1 April 2012 at 10:15 am

    Tidak salah saya hotel Sri Malaysia paling banyak cawangan di Malaysia.

  • Cik FaRiZaM 1 April 2012 at 11:04 am

    bercuti di seremban?ada apa? ke p kursus? huhuhu

  • kyuubi 1 April 2012 at 1:22 pm

    x pernah dtg seremban lagi. Hotel seri malaysia ni mcm pernah dgr tapi tak pernah tinggl menginp lagi

  • Muhammad Saiazuan Norhalik 1 April 2012 at 1:54 pm

    seremban? hehe sy sbg orng seremban pn xleh nak rekomen tmpat best kat sini.. hmm pi pd je la bro :)

  • Nurul Akmal 2 April 2012 at 12:51 am

    Selesa… ;)

  • Lindonut 2 April 2012 at 3:48 am

    betul, i agree. hotel seri malaysia is only great kalau activity lain banyak untuk mengisi masa. contohnya mcm kat genting highlands ke.. :)

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: