Hotel Seri Malaysia Seremban

Semasa bercuti di Melaka 2 bulan lepas, sempatlah juga bercuti sekali di Seremban dan menginap di Hotel Seri Malaysia, Seremban. Saja bertukar angin dan merasa pengalaman di tempat berbeza. 
 

Hotel Seri Malaysia Seremban

Lobi. 
 
Wifey cakap, Hotel Seri Malaysia antara hotel pilihan bapa/mak mertua untuk bercuti. Harga yang berpatutan dan biliknya pun selesa

 


Kadar Harga sebilik.
Dari RM140++

Bilik kami menginap. 109
Suasana bilik, 1 katil Queen ,1 katil single
 
Hotel Seri Malaysia Seremban tidak mempunyai Swimming Pool. Tak dapat bawa Alisya mandi. Ehh, swimming pool ni penting, i.e. cam seorang rakan di ofis @ Encik Zul (bukan nama sebenar). Kalau nak bercuti,anak-anaknya dah pesan, Hotel wajib ada swimming pool.
 
In term of suasana, cam hotel-hotel biasa yang lain. Bilik selesa, hargapun boleh tahan cuma tak banyak aktiviti or tempat yang menarik untuk dikunjungi di Seremban selain shopping complex dan tempat makan.

Anyway, Jika ingin menempah hotel di Seremban  saya syorkan menempah melalui Agoda.com kerana ianya menawarkan harga yang berpatutan, pelbagai pilihan hotel dan juga review dari pengunjung yang pernah berkunjung di hotel tersebut.

 

Comments

  1. norinaomar says

    seremban memang tak banyak tempat nak pergi..kalau petang2 sikit bawaklah alisya g tengok ikan kat City Park kat Seremban 2..best taman tu..santai aje

  2. Muhammad Saiazuan Norhalik says

    seremban? hehe sy sbg orng seremban pn xleh nak rekomen tmpat best kat sini.. hmm pi pd je la bro :)

  3. says

    betul, i agree. hotel seri malaysia is only great kalau activity lain banyak untuk mengisi masa. contohnya mcm kat genting highlands ke.. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing