≡ Menu
Finally, selepas bersengkang mata berjam-jam , dapatla shortlistedkan 23 finalist My Pinky Moments Contest. Haah, ingat senang ke nak pilih pemenang especially bila lebih dari 100 gambar yang nak kena ditapis?.

Pemilihan finalist ini berdasarkan gambar yang eyriqazz rasakan paling kreatif dan juga kombinasi Like di Facebook itu. Yup, 30% pemarkahan dari Like dan 70% lagi akan dipilih oleh 7 Penaja Bersama Contest ini.

Inilah finalistnya :

Finalist 1 – Aksi Pengantin Comel
Finalist 2 – Siapa lagi Retis??
Finalist 3 – Protege  Fatin Liyana
Finalist 4 – Fikir Masa Depan
Finalist 5 – Jejaka Jambu Atas Batu
Finalist 6 – Senyuman Malam Pertama
Finalist 7 – Saya Mahu Tidur
Finalist 8 – Cahaya Mentari Menyinari
Finalist 9 – Boleh Pandang-Pandang, Jangan Pegang-Pegang

FInalist 10 – Bridemaids versi Jejantanz Jambu
FInalist 11 – Hari Graduasi, Senyuman Happy
Finalist 12 – Protege Zarul Umbrella
Finalist 13 – Papa Borek, Anak Rintik
Finalist 14 – Aksi Malam Jumaat
Finalist 15 –  Protege Fatin Liyana Versi Atok
Finalist 16 – P. Ramlee tak Cari
Finalist 17 – Who’s Next?
Finalist 18 – Pengantin Senyum Menawan
Finalist 19 – Bukan versi Ombak Rindu

Finalist 20 – Besar Nanti Nak Jadi Blogger
Finalist 21 – Demam Rindu Suami
Finalist 22 – Anak Dara dan Mak Dara Pink
Finalist 23 – Pasangan Bahagia

Tahniah buat finalist. Eyriqazz akan minta 7 Penaja Contest untuk memilih pemenang pilihan mereka. Yup, pemenang akan ditentukan oleh Penaja-penaja dan juga 30% Undian Like di FB itu… So, buat finalist, this is the time for you kalau nak bodek-bodek Penaja coz eyriqazz akan berikan lebih kurang seminggu untuk penaja membuat pilihan mereka….

P/s : Agak-agak siapa yang bakal menang ya?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Rozuan Ismail 23 April 2012, 3:51 pm

    tahniah pada yan terpilih, eyh,wan nye dah terkeluar. huhu.takpelah.tak de rezeki kali ni.

    Reply
  • AnA_dew 23 April 2012, 3:51 pm

    Terima kasih eyriqazz n penaja len sbb bg ana peluang utk jd finalist!so happy~>_<

    Reply
  • Nurul Akmal 23 April 2012, 3:55 pm

    Wah tahniah & good luck buat semua finalist… :-)

    Reply
  • ecadwinkyasha 23 April 2012, 3:58 pm

    eh eh..nampak gmbr anak sedara eca.muahahaha…thanks for being selected for the final.hahaha :D

    Reply
  • rekrazie 23 April 2012, 3:58 pm

    Sakit mata ni nk jadi juri. akan cuba amik masa nanti untuk buat pilihan hehe

    Reply
  • cikgu Naman 23 April 2012, 3:59 pm

    fuh..dasyat² gambor..

    good luck kepada semua dan good luck kepada para hakim..hehe

    Reply
  • Boni JLL3 23 April 2012, 4:01 pm

    fuhh.berdebar2 rasanya

    Reply
  • akubiomed 23 April 2012, 4:11 pm

    Hui berdebar-debar menanti keputusan kemuncak contest. :-)

    Reply
  • KiD 23 April 2012, 4:34 pm

    Finalis 14 aksi malam jumaat pasti yang hebat!!! pilih lah saya.. hew hew hew

    Reply
  • hafiz hafizol 23 April 2012, 4:44 pm

    Eh, sy pun ada.. hehehe.. Tenkiu.. #dupdap..

    Nak markah penuh Plis.. haha

    Reply
  • Zie Fauzi 23 April 2012, 5:03 pm

    tak sangka lak masuk pusingan akhir…. good luck utk semua…cmna nak bodek2 penaja ni… x reti la nak bodek2… hihi

    Reply
  • May Maisarah 23 April 2012, 11:46 pm

    Thanks Bro. Kalau dah rezeki tak ke mana… pengadil, pilihhhh jejaka jambu atas batuuu ye. hehe. =))

    Reply
  • aslam 24 April 2012, 12:25 am

    fuhh,semua pink je ni…

    Reply
  • norinaomar 24 April 2012, 12:29 am

    pening pulak kulihat pink banyak-banyak hahaha

    Reply
  • Mama Zharfan 24 April 2012, 1:03 am

    pic jejaka jambu atas batu tu kelakar hehheh

    Reply
  • NurMisnan 24 April 2012, 1:23 am

    hohoho.. tahniah untuk kesemua yang terpilih
    semoga berjaya

    Reply
  • kakngah 24 April 2012, 1:26 am

    sume hebat2 belaka….

    Reply
  • ~diAhOntHeblOg~ 24 April 2012, 1:33 am

    tahniah buat semua..xsangka jd finalist..haha rasenye byk gambar lain lg hebat! lagi2 abg TOWEL..

    Reply
  • siti 24 April 2012, 1:37 am

    alhamdulillah, tq pada penganjur :)) para penaja, kalu berkenan, pilihlah lah finalist 1,,hihi,,thanks semua..

    Reply
  • Honey Lalala 24 April 2012, 1:57 am

    yeayyyyy & alhamdulillah.. thanks kpd owner blog & penganjur! harap terpilih,amin~ =)

    Reply
  • hazman aka species1980 24 April 2012, 2:00 am

    Hurmmm….dah ada top 3 nie…nanti saya email my VOTE yea…

    Reply
    • KiD 24 April 2012, 5:28 am

      eh ehh,,
      kepada semua penaja..
      pilih lah saya… finalis 14 yang hebat!!

      Reply
  • deqnoor 24 April 2012, 2:46 am

    xsangka boleh jd shortlisted finalis.. tq.. ^_^

    Reply
  • Atia Adina 24 April 2012, 3:03 am

    saya paling suka finalist 10

    Reply
  • Ummi Hanie 24 April 2012, 3:11 am

    tahniah semua…

    Reply
  • Eliss Mie 24 April 2012, 3:37 am

    semoga berjaya :)

    Reply
  • Myvitrd 24 April 2012, 4:29 am

    meriah pink2 semua

    Reply
    • KiD 24 April 2012, 5:29 am

      kepada semua penaja..
      pilih lah saya… finalis 14 yang hebat!!

      Reply
  • **kami~nak~tawen** 24 April 2012, 6:26 am

    eh dpt jd shortlisted finalis…kalo ada rezeki xkemana…tq :))

    Reply
  • nana 24 April 2012, 10:32 am

    Terima kasih buat penganjur dan penaja yg memilih sy menjadi finalist 3!! Semoga kalian semua membuat pilihan yg tepat n kpd finalist2 yg lain good luck!! ;)

    Reply
  • misz_eyza 25 April 2012, 1:26 am

    mmg rambang mata nak pilih tue.. gud luck untuk semua

    Reply
  • Sharidawati Shahrudin 25 April 2012, 6:16 am

    eyriqazz, kak sha dah terima ur email.. ok nanti kak sha pilih before ur deadline k..

    fuhhh susah eden nak memilih nyo…huhu

    Reply
  • Mohd Muktasim 25 April 2012, 8:46 am

    hehe.. tak sangka ada dlm finalist.. :)

    Reply
  • Sharidawati Shahrudin 4 May 2012, 9:15 am

    ok beb kak sha dah hantar email :) sorry terlupa …

    Reply
  • Makcik Anak 3 9 May 2012, 8:28 am

    dah ada pemenang ke ni…

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »