Finalist My Pinky Moments Contest

by eyriqazz on 23 April 2012

in contest

Finally, selepas bersengkang mata berjam-jam , dapatla shortlistedkan 23 finalist My Pinky Moments Contest. Haah, ingat senang ke nak pilih pemenang especially bila lebih dari 100 gambar yang nak kena ditapis?.

Pemilihan finalist ini berdasarkan gambar yang eyriqazz rasakan paling kreatif dan juga kombinasi Like di Facebook itu. Yup, 30% pemarkahan dari Like dan 70% lagi akan dipilih oleh 7 Penaja Bersama Contest ini.

Inilah finalistnya :

Finalist 1 – Aksi Pengantin Comel
Finalist 2 – Siapa lagi Retis??
Finalist 3 – Protege  Fatin Liyana
Finalist 4 – Fikir Masa Depan
Finalist 5 – Jejaka Jambu Atas Batu
Finalist 6 – Senyuman Malam Pertama
Finalist 7 – Saya Mahu Tidur
Finalist 8 – Cahaya Mentari Menyinari
Finalist 9 – Boleh Pandang-Pandang, Jangan Pegang-Pegang

FInalist 10 – Bridemaids versi Jejantanz Jambu
FInalist 11 – Hari Graduasi, Senyuman Happy
Finalist 12 – Protege Zarul Umbrella
Finalist 13 – Papa Borek, Anak Rintik
Finalist 14 – Aksi Malam Jumaat
Finalist 15 –  Protege Fatin Liyana Versi Atok
Finalist 16 – P. Ramlee tak Cari
Finalist 17 – Who’s Next?
Finalist 18 – Pengantin Senyum Menawan
Finalist 19 – Bukan versi Ombak Rindu

Finalist 20 – Besar Nanti Nak Jadi Blogger
Finalist 21 – Demam Rindu Suami
Finalist 22 – Anak Dara dan Mak Dara Pink
Finalist 23 – Pasangan Bahagia

Tahniah buat finalist. Eyriqazz akan minta 7 Penaja Contest untuk memilih pemenang pilihan mereka. Yup, pemenang akan ditentukan oleh Penaja-penaja dan juga 30% Undian Like di FB itu… So, buat finalist, this is the time for you kalau nak bodek-bodek Penaja coz eyriqazz akan berikan lebih kurang seminggu untuk penaja membuat pilihan mereka….

P/s : Agak-agak siapa yang bakal menang ya?
  • Rozuan Ismail 23 April 2012 at 3:51 pm

    tahniah pada yan terpilih, eyh,wan nye dah terkeluar. huhu.takpelah.tak de rezeki kali ni.

  • AnA_dew 23 April 2012 at 3:51 pm

    Terima kasih eyriqazz n penaja len sbb bg ana peluang utk jd finalist!so happy~>_<

  • Nurul Akmal 23 April 2012 at 3:55 pm

    Wah tahniah & good luck buat semua finalist… :-)

  • ecadwinkyasha 23 April 2012 at 3:58 pm

    eh eh..nampak gmbr anak sedara eca.muahahaha…thanks for being selected for the final.hahaha :D

  • rekrazie 23 April 2012 at 3:58 pm

    Sakit mata ni nk jadi juri. akan cuba amik masa nanti untuk buat pilihan hehe

  • cikgu Naman 23 April 2012 at 3:59 pm

    fuh..dasyat² gambor..

    good luck kepada semua dan good luck kepada para hakim..hehe

  • Boni JLL3 23 April 2012 at 4:01 pm

    fuhh.berdebar2 rasanya

  • akubiomed 23 April 2012 at 4:11 pm

    Hui berdebar-debar menanti keputusan kemuncak contest. :-)

  • KiD 23 April 2012 at 4:34 pm

    Finalis 14 aksi malam jumaat pasti yang hebat!!! pilih lah saya.. hew hew hew

  • hafiz hafizol 23 April 2012 at 4:44 pm

    Eh, sy pun ada.. hehehe.. Tenkiu.. #dupdap..

    Nak markah penuh Plis.. haha

  • Zie Fauzi 23 April 2012 at 5:03 pm

    tak sangka lak masuk pusingan akhir…. good luck utk semua…cmna nak bodek2 penaja ni… x reti la nak bodek2… hihi

  • May Maisarah 23 April 2012 at 11:46 pm

    Thanks Bro. Kalau dah rezeki tak ke mana… pengadil, pilihhhh jejaka jambu atas batuuu ye. hehe. =))

  • aslam 24 April 2012 at 12:25 am

    fuhh,semua pink je ni…

  • norinaomar 24 April 2012 at 12:29 am

    pening pulak kulihat pink banyak-banyak hahaha

  • Mama Zharfan 24 April 2012 at 1:03 am

    pic jejaka jambu atas batu tu kelakar hehheh

  • NurMisnan 24 April 2012 at 1:23 am

    hohoho.. tahniah untuk kesemua yang terpilih
    semoga berjaya

  • kakngah 24 April 2012 at 1:26 am

    sume hebat2 belaka….

  • ~diAhOntHeblOg~ 24 April 2012 at 1:33 am

    tahniah buat semua..xsangka jd finalist..haha rasenye byk gambar lain lg hebat! lagi2 abg TOWEL..

  • siti 24 April 2012 at 1:37 am

    alhamdulillah, tq pada penganjur :)) para penaja, kalu berkenan, pilihlah lah finalist 1,,hihi,,thanks semua..

  • Honey Lalala 24 April 2012 at 1:57 am

    yeayyyyy & alhamdulillah.. thanks kpd owner blog & penganjur! harap terpilih,amin~ =)

  • hazman aka species1980 24 April 2012 at 2:00 am

    Hurmmm….dah ada top 3 nie…nanti saya email my VOTE yea…

    • KiD 24 April 2012 at 5:28 am

      eh ehh,,
      kepada semua penaja..
      pilih lah saya… finalis 14 yang hebat!!

  • deqnoor 24 April 2012 at 2:46 am

    xsangka boleh jd shortlisted finalis.. tq.. ^_^

  • Atia Adina 24 April 2012 at 3:03 am

    saya paling suka finalist 10

  • Ummi Hanie 24 April 2012 at 3:11 am

    tahniah semua…

  • Eliss Mie 24 April 2012 at 3:37 am

    semoga berjaya :)

  • Myvitrd 24 April 2012 at 4:29 am

    meriah pink2 semua

    • KiD 24 April 2012 at 5:29 am

      kepada semua penaja..
      pilih lah saya… finalis 14 yang hebat!!

  • **kami~nak~tawen** 24 April 2012 at 6:26 am

    eh dpt jd shortlisted finalis…kalo ada rezeki xkemana…tq :))

  • nana 24 April 2012 at 10:32 am

    Terima kasih buat penganjur dan penaja yg memilih sy menjadi finalist 3!! Semoga kalian semua membuat pilihan yg tepat n kpd finalist2 yg lain good luck!! ;)

  • misz_eyza 25 April 2012 at 1:26 am

    mmg rambang mata nak pilih tue.. gud luck untuk semua

  • Sharidawati Shahrudin 25 April 2012 at 6:16 am

    eyriqazz, kak sha dah terima ur email.. ok nanti kak sha pilih before ur deadline k..

    fuhhh susah eden nak memilih nyo…huhu

  • Mohd Muktasim 25 April 2012 at 8:46 am

    hehe.. tak sangka ada dlm finalist.. :)

  • Sharidawati Shahrudin 4 May 2012 at 9:15 am

    ok beb kak sha dah hantar email :) sorry terlupa …

  • Makcik Anak 3 9 May 2012 at 8:28 am

    dah ada pemenang ke ni…

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: