≡ Menu


Fuhh, susah juga nak pilih pemenang My Pinky Moments Contest. Setakat malam ini, ada dalam 25 finalist yang sudah ditapis selepas bersengkang mata agar dapat memilih yang terbaik. So, sementara menantikan eyriqazz revealkan Finalist/Bakal Pemenang My Pinky Moments Contest itu, meh bantu eyriqazz pilih pemenang satu sub categorinya iaitu “Lelaki Paling Jambu”. Kategori ni hadiahnya RM30. 


Serius, eyriqazz tak dpt membuat pilihan.So, korang pilih satu yang korang rasakan paling jambu. Satu je tau. Paling ramai yang dapat undian pembaca, menang. Inilah finalistnya :


Finalist 1
Finalist 2
Finalist 3
Finalist 4
Finalist 5
Finalist 6
Finalist 7
Finalist 8
Finalist 9
Finalist 10
Finalist 11

Bantu eyriqazz ya? Undi salah satu yang anda rasa paling layak dilabelkan pemenang ” Lelaki Paling Jambu” dengan mengomen di entri ini.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • onie 18 April 2012, 1:32 pm

    finalist 11 ! :)

    Reply
  • Errah 18 April 2012, 1:35 pm

    vote for finalist 5

    Reply
  • KiD 18 April 2012, 1:35 pm

    ” Lelaki Paling Jambu” adalah FINALIS 9.. hahahahaa

    Reply
  • Kimmie 18 April 2012, 1:42 pm

    saya vote no 3…jambu betul

    Reply
  • Nurul Akmal 18 April 2012, 1:44 pm

    Woooowww.. semuanya power2.. nurul pun tak tahu nak pilih yang mana satu.. ;)

    Reply
    • KiD 18 April 2012, 5:01 pm

      alaaaa… kan nurul, pilih finalist number 9. keh keh keh

      Reply
  • nancypoh 18 April 2012, 1:48 pm

    tuu..no.5..haha..this make my day..

    Reply
  • akubiomed 18 April 2012, 1:54 pm

    Oh terima kasih bro terpilih sebagai finalist. Kalau hendak bersaing dengan bro Jai memang jauh sekali.

    Reply
  • fuzore 18 April 2012, 2:06 pm

    mana nak pilih ni sume nye jambu2..
    pilihan saya : finalist 3 yg pose ala fatin liyana tu

    Reply
  • May Maisarah 18 April 2012, 2:09 pm

    Saya undi Finalis 6 ! HEHE. =))

    Reply
  • yana halim 18 April 2012, 2:50 pm

    Saya kipassusahmati si Boni. hahaha…

    Reply
  • abang ensem 18 April 2012, 3:01 pm

    Gua vote finalist 3

    Reply
  • Rozuan Ismail 18 April 2012, 3:07 pm

    saya pilih no 5. jejai.hehe =)

    Reply
  • MamaYatie 18 April 2012, 3:43 pm

    abg jejai…kekee

    Reply
  • mrazydy 18 April 2012, 3:53 pm

    semuanya jambu tapi rasanya paling jambu no 3 la..muka pun dah jadi warna merah jambu dek kerna tudung dan bajunya..

    Reply
  • mrazydy 18 April 2012, 3:54 pm

    Rasanya semuanya jambu, tapi yang paling jambu rasanya no 3, sebab mukanya dah nak sama ngan warna merah jambu dek kerana tudung dan bajunya..hehe

    Reply
  • Ezad Skytech 18 April 2012, 4:13 pm

    semuanya style2 ni..pink2 gitu..hee~

    Reply
  • ProfHariz 18 April 2012, 4:37 pm

    Redha sahaja :) Ada rezeki adalah kan.

    Pastikan anda vote “Finalist 5″ oke ;p

    Reply
  • yastro 18 April 2012, 5:09 pm

    Aku pilih no 2 dan no 7….

    Reply
  • Zarul 18 April 2012, 5:13 pm

    hahaha Mat payung pun termasuk gak ker hahah tp saya suka Boni tu hahahah

    Reply
  • AnA_dew 18 April 2012, 5:30 pm

    suke finalist 9 n 11!!!pink sgt!!hehe..

    Reply
  • daydeck86 18 April 2012, 6:00 pm

    Saya undi jantan no 1 dengan jantan no 3 dan jantan no 9 no 10 tu pun ok gak kot yang lain dah biasa tgk…. sekian…. ahahhahaaa

    Reply
  • Eliss Mie 19 April 2012, 12:12 am

    apa yang jambu tu yer :p Finalist 5 kot :p

    Reply
  • Aleiz 19 April 2012, 1:07 am

    Finalist 1

    Reply
  • Taty Hasbi 19 April 2012, 1:30 am

    Sy undi utk Finalist 3, nmpak COMEL giler…hahahaaahhh… Tapi kan, Finalist 9 pn SWEET jgk… Tapi, tapi, tapiiiiiii, Finalist 11 pn lagi PINK!!! So, sy undi utk Finalist 3, 9, dan 11… 3 finalist ni je yg hebak. Heheee..

    Reply
  • JAI 19 April 2012, 2:00 am

    Finalist No.3 ada ramai peminat tuhhh..hehe..rugi tak jadi peminat beliau..ahaks

    Reply
  • einz 19 April 2012, 2:58 am

    einz suka no 1,no 3 dgn no 11

    Reply
  • kak ina kl 19 April 2012, 3:32 am

    wah ramai geng yang masuk ek

    Reply
  • mommy nana 19 April 2012, 5:18 am

    Klakar! Sy rase finalist 3 atau 5. Hehehe.. Salah satu ye..mmmm no 3 la ayu… Haha

    Reply
  • Sharidawati Shahrudin 19 April 2012, 6:58 am

    sume pose sangat pinky…..hummmm susah nak pilih

    Reply
  • madammondoq 19 April 2012, 9:56 am

    i suka 1.. 3.. 5.. 10… eh.. banyaknya?? ah.. nak jugak!! hehe…

    Reply
  • AyuArjuna BiGoshh 20 April 2012, 12:06 am

    no. 3 dan 6….hik hik

    Reply
  • kak ina kl 20 April 2012, 11:12 am

    yang paling jambu ialah yang pakai towel atas kepala..jejai bakal suami fasha sandha

    Reply
  • PS 20 April 2012, 2:57 pm

    Finalist 1

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »