Finalist Lelaki Paling Jambu

Fuhh, susah juga nak pilih pemenang My Pinky Moments Contest. Setakat malam ini, ada dalam 25 finalist yang sudah ditapis selepas bersengkang mata agar dapat memilih yang terbaik. So, sementara menantikan eyriqazz revealkan Finalist/Bakal Pemenang My Pinky Moments Contest itu, meh bantu eyriqazz pilih pemenang satu sub categorinya iaitu “Lelaki Paling Jambu”. Kategori ni hadiahnya RM30. 


Serius, eyriqazz tak dpt membuat pilihan.So, korang pilih satu yang korang rasakan paling jambu. Satu je tau. Paling ramai yang dapat undian pembaca, menang. Inilah finalistnya :


Finalist 1
Finalist 2
Finalist 3
Finalist 4
Finalist 5
Finalist 6
Finalist 7
Finalist 8
Finalist 9
Finalist 10
Finalist 11

Bantu eyriqazz ya? Undi salah satu yang anda rasa paling layak dilabelkan pemenang ” Lelaki Paling Jambu” dengan mengomen di entri ini.

Comments

  1. daydeck86 says

    Saya undi jantan no 1 dengan jantan no 3 dan jantan no 9 no 10 tu pun ok gak kot yang lain dah biasa tgk…. sekian…. ahahhahaaa

  2. says

    Rasanya semuanya jambu, tapi yang paling jambu rasanya no 3, sebab mukanya dah nak sama ngan warna merah jambu dek kerana tudung dan bajunya..hehe

  3. Taty Hasbi says

    Sy undi utk Finalist 3, nmpak COMEL giler…hahahaaahhh… Tapi kan, Finalist 9 pn SWEET jgk… Tapi, tapi, tapiiiiiii, Finalist 11 pn lagi PINK!!! So, sy undi utk Finalist 3, 9, dan 11… 3 finalist ni je yg hebak. Heheee..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing