≡ Menu
Fuhh, susah juga nak pilih pemenang My Pinky Moments Contest. Setakat malam ini, ada dalam 25 finalist yang sudah ditapis selepas bersengkang mata agar dapat memilih yang terbaik. So, sementara menantikan eyriqazz revealkan Finalist/Bakal Pemenang My Pinky Moments Contest itu, meh bantu eyriqazz pilih pemenang satu sub categorinya iaitu “Lelaki Paling Jambu”. Kategori ni hadiahnya RM30. 


Serius, eyriqazz tak dpt membuat pilihan.So, korang pilih satu yang korang rasakan paling jambu. Satu je tau. Paling ramai yang dapat undian pembaca, menang. Inilah finalistnya :


Finalist 1
Finalist 2
Finalist 3
Finalist 4
Finalist 5
Finalist 6
Finalist 7
Finalist 8
Finalist 9
Finalist 10
Finalist 11

Bantu eyriqazz ya? Undi salah satu yang anda rasa paling layak dilabelkan pemenang ” Lelaki Paling Jambu” dengan mengomen di entri ini.



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • KiD 18 April 2012 at 1:35 pm

    ” Lelaki Paling Jambu” adalah FINALIS 9.. hahahahaa

  • May Maisarah 18 April 2012 at 2:09 pm

    Saya undi Finalis 6 ! HEHE. =))

  • abang ensem 18 April 2012 at 3:01 pm

    Gua vote finalist 3

  • Rozuan Ismail 18 April 2012 at 3:07 pm

    saya pilih no 5. jejai.hehe =)

  • MamaYatie 18 April 2012 at 3:43 pm

    abg jejai…kekee

  • Ezad Skytech 18 April 2012 at 4:13 pm

    semuanya style2 ni..pink2 gitu..hee~

  • Zarul 18 April 2012 at 5:13 pm

    hahaha Mat payung pun termasuk gak ker hahah tp saya suka Boni tu hahahah

  • daydeck86 18 April 2012 at 6:00 pm

    Saya undi jantan no 1 dengan jantan no 3 dan jantan no 9 no 10 tu pun ok gak kot yang lain dah biasa tgk…. sekian…. ahahhahaaa

  • onie 18 April 2012 at 1:32 pm

    finalist 11 ! :)

  • Errah 18 April 2012 at 1:35 pm

    vote for finalist 5

  • Kimmie 18 April 2012 at 1:42 pm

    saya vote no 3…jambu betul

  • Nurul Akmal 18 April 2012 at 1:44 pm

    Woooowww.. semuanya power2.. nurul pun tak tahu nak pilih yang mana satu.. ;)

    • KiD 18 April 2012 at 5:01 pm

      alaaaa… kan nurul, pilih finalist number 9. keh keh keh

  • nancypoh 18 April 2012 at 1:48 pm

    tuu..no.5..haha..this make my day..

  • akubiomed 18 April 2012 at 1:54 pm

    Oh terima kasih bro terpilih sebagai finalist. Kalau hendak bersaing dengan bro Jai memang jauh sekali.

  • fuzore 18 April 2012 at 2:06 pm

    mana nak pilih ni sume nye jambu2..
    pilihan saya : finalist 3 yg pose ala fatin liyana tu

  • yana halim 18 April 2012 at 2:50 pm

    Saya kipassusahmati si Boni. hahaha…

  • mrazydy 18 April 2012 at 3:53 pm

    semuanya jambu tapi rasanya paling jambu no 3 la..muka pun dah jadi warna merah jambu dek kerna tudung dan bajunya..

  • mrazydy 18 April 2012 at 3:54 pm

    Rasanya semuanya jambu, tapi yang paling jambu rasanya no 3, sebab mukanya dah nak sama ngan warna merah jambu dek kerana tudung dan bajunya..hehe

  • Eliss Mie 19 April 2012 at 12:12 am

    apa yang jambu tu yer :p Finalist 5 kot :p

  • ProfHariz 18 April 2012 at 4:37 pm

    Redha sahaja :) Ada rezeki adalah kan.

    Pastikan anda vote “Finalist 5″ oke ;p

  • Aleiz 19 April 2012 at 1:07 am

    Finalist 1

  • yastro 18 April 2012 at 5:09 pm

    Aku pilih no 2 dan no 7….

  • AnA_dew 18 April 2012 at 5:30 pm

    suke finalist 9 n 11!!!pink sgt!!hehe..

  • Taty Hasbi 19 April 2012 at 1:30 am

    Sy undi utk Finalist 3, nmpak COMEL giler…hahahaaahhh… Tapi kan, Finalist 9 pn SWEET jgk… Tapi, tapi, tapiiiiiii, Finalist 11 pn lagi PINK!!! So, sy undi utk Finalist 3, 9, dan 11… 3 finalist ni je yg hebak. Heheee..

  • einz 19 April 2012 at 2:58 am

    einz suka no 1,no 3 dgn no 11

  • kak ina kl 19 April 2012 at 3:32 am

    wah ramai geng yang masuk ek

  • Sharidawati Shahrudin 19 April 2012 at 6:58 am

    sume pose sangat pinky…..hummmm susah nak pilih

  • JAI 19 April 2012 at 2:00 am

    Finalist No.3 ada ramai peminat tuhhh..hehe..rugi tak jadi peminat beliau..ahaks

  • mommy nana 19 April 2012 at 5:18 am

    Klakar! Sy rase finalist 3 atau 5. Hehehe.. Salah satu ye..mmmm no 3 la ayu… Haha

  • madammondoq 19 April 2012 at 9:56 am

    i suka 1.. 3.. 5.. 10… eh.. banyaknya?? ah.. nak jugak!! hehe…

  • AyuArjuna BiGoshh 20 April 2012 at 12:06 am

    no. 3 dan 6….hik hik

  • kak ina kl 20 April 2012 at 11:12 am

    yang paling jambu ialah yang pakai towel atas kepala..jejai bakal suami fasha sandha

  • PS 20 April 2012 at 2:57 pm

    Finalist 1

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing