≡ Menu
Fuhh, rekod rasanya blog bersawang 2 hari sepanjang aktif berblog ini. Paling tidakpun update sedikit. Hik3, bila dah kesibukan dan juga Wireless Broadband yang tidak menepati citarasa especially bila di kampung halaman. Card reader pun tertinggal di kampung.

Rindu Isteri dan anak-anak di kampung. Kembali hidup ala-ala bujang sementara waktu. Wish me Luck… 



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • akubiomed 14 April 2012 at 5:47 pm

    Aduhai baru 2 hari tidak update blog. :-)

  • Myvitrd 15 April 2012 at 2:12 am

    Biasalah bro.. Ada baby baru ni.. Fokus pada babby dulu… He2… Aku setiap hujung minggu bersawang… He2

  • black_mel 15 April 2012 at 2:19 am

    wah..balik kg halaman?slmt bercuti..

  • The Black Jubah 15 April 2012 at 2:45 am

    Assalamualaikum,
    Saya punye dah berhantu lagi….
    Keep well….
    Kalau ada kesempatan…singgah komen…
    http://www.theblackjubah.blogspot.com

  • Mama Zharfan 15 April 2012 at 5:28 am

    i pun time gi umrah nanti tak tau mcm mana nak manage blog..bersawang 2 minggu ler gamaknay…

  • mama.nia 15 April 2012 at 2:48 am

    akum…s nk tumpang tanya, sy br jmpa blog awak ni, n bc ur wife bersalin kat ampang p3…sy pun cdg nak bersalin situ…brape rm awak kena utk single bed ye?kalau 2/4 bedded mmg husben xblh tggu mlm ke?

    • Eyriqazz 15 April 2012 at 4:12 am

      As Salam,

      Boleh refer entri ini : Pakej Bersalin di Ampang Puteri : http://www.eyriqazz.com/2011/11/pakej-bersalin-di-ampang-puteri.html

      Kos yang dikenakan ke atas kami untuk pakej 3 hari 2 malam ini adalah around RM4K (ambil epidural)….Kalau tak ambil pakej, around RM6K…Kalau tak ambil epidural rasanya around RM3K (make sure ambil pakej)

      Kalau 2 bilik boleh tunggu ..dulu anak sulung saya ambil 2 bilik..Untuk 4 bilikpun rasanya boleh tunggu..cuma kurang selesa sikit la nak tidur etc…

    • mama.nia 15 April 2012 at 9:31 am

      ambik pakej 2 kita maklumkan ms nk admit la ye?tqvm ye tuan punya blog,sy 37w ni, tgh tggu ari…

    • Eyriqazz 15 April 2012 at 11:23 am

      Yup,sebaik2nya camtula..Inform ke doktor, nurse, dan juga masa nak masuk wad tu..cakap nak ambil yang pakej..memang banyak jimat kalau ambil pakej…

      Anyway, semoga semuanya Ok ya…Alhamdulillah, anak-anak rezeki tidak ternilai dari Allah

    • mama.nia 17 April 2012 at 12:58 pm

      td check up, doc kt kena czer plk…means kos lg mhl la kan…

  • FaKArePa!n 15 April 2012 at 6:48 am

    Kena makan nasi bujang la sebab dah hidup sebagai bujang part time ni,..hihi

  • Sharinginfoz 15 April 2012 at 7:14 am

    kekadang memang bersarang le kan especially bila busy tambah pula ngan internet problem

  • Nur Hasyimah Mahasan 15 April 2012 at 1:01 pm

    Saya pun asyik bersawang je…cmne la nk jd blogger tegar ni…hehe

  • Nurul Akmal 15 April 2012 at 1:28 pm

    Tulah.. Jarang sangat kalau Abg eyriqazz x update blog… X pe family lebih utama… :-)

  • KiD 16 April 2012 at 12:53 am

    abang iman bujang 3 bulan.. yahooo!!!!

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing