≡ Menu
Fuhh, rekod rasanya blog bersawang 2 hari sepanjang aktif berblog ini. Paling tidakpun update sedikit. Hik3, bila dah kesibukan dan juga Wireless Broadband yang tidak menepati citarasa especially bila di kampung halaman. Card reader pun tertinggal di kampung.

Rindu Isteri dan anak-anak di kampung. Kembali hidup ala-ala bujang sementara waktu. Wish me Luck… 



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • akubiomed 14 April 2012, 5:47 pm

    Aduhai baru 2 hari tidak update blog. :-)

    Reply
  • Myvitrd 15 April 2012, 2:12 am

    Biasalah bro.. Ada baby baru ni.. Fokus pada babby dulu… He2… Aku setiap hujung minggu bersawang… He2

    Reply
  • black_mel 15 April 2012, 2:19 am

    wah..balik kg halaman?slmt bercuti..

    Reply
  • The Black Jubah 15 April 2012, 2:45 am

    Assalamualaikum,
    Saya punye dah berhantu lagi….
    Keep well….
    Kalau ada kesempatan…singgah komen…
    http://www.theblackjubah.blogspot.com

    Reply
  • Mama Zharfan 15 April 2012, 5:28 am

    i pun time gi umrah nanti tak tau mcm mana nak manage blog..bersawang 2 minggu ler gamaknay…

    Reply
  • mama.nia 15 April 2012, 2:48 am

    akum…s nk tumpang tanya, sy br jmpa blog awak ni, n bc ur wife bersalin kat ampang p3…sy pun cdg nak bersalin situ…brape rm awak kena utk single bed ye?kalau 2/4 bedded mmg husben xblh tggu mlm ke?

    Reply
    • Eyriqazz 15 April 2012, 4:12 am

      As Salam,

      Boleh refer entri ini : Pakej Bersalin di Ampang Puteri : http://www.eyriqazz.com/2011/11/pakej-bersalin-di-ampang-puteri.html

      Kos yang dikenakan ke atas kami untuk pakej 3 hari 2 malam ini adalah around RM4K (ambil epidural)….Kalau tak ambil pakej, around RM6K…Kalau tak ambil epidural rasanya around RM3K (make sure ambil pakej)

      Kalau 2 bilik boleh tunggu ..dulu anak sulung saya ambil 2 bilik..Untuk 4 bilikpun rasanya boleh tunggu..cuma kurang selesa sikit la nak tidur etc…

      Reply
    • mama.nia 15 April 2012, 9:31 am

      ambik pakej 2 kita maklumkan ms nk admit la ye?tqvm ye tuan punya blog,sy 37w ni, tgh tggu ari…

      Reply
    • Eyriqazz 15 April 2012, 11:23 am

      Yup,sebaik2nya camtula..Inform ke doktor, nurse, dan juga masa nak masuk wad tu..cakap nak ambil yang pakej..memang banyak jimat kalau ambil pakej…

      Anyway, semoga semuanya Ok ya…Alhamdulillah, anak-anak rezeki tidak ternilai dari Allah

      Reply
    • mama.nia 17 April 2012, 12:58 pm

      td check up, doc kt kena czer plk…means kos lg mhl la kan…

      Reply
  • FaKArePa!n 15 April 2012, 6:48 am

    Kena makan nasi bujang la sebab dah hidup sebagai bujang part time ni,..hihi

    Reply
  • Sharinginfoz 15 April 2012, 7:14 am

    kekadang memang bersarang le kan especially bila busy tambah pula ngan internet problem

    Reply
  • Nur Hasyimah Mahasan 15 April 2012, 1:01 pm

    Saya pun asyik bersawang je…cmne la nk jd blogger tegar ni…hehe

    Reply
  • Nurul Akmal 15 April 2012, 1:28 pm

    Tulah.. Jarang sangat kalau Abg eyriqazz x update blog… X pe family lebih utama… :-)

    Reply
  • KiD 16 April 2012, 12:53 am

    abang iman bujang 3 bulan.. yahooo!!!!

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »