Blog Bersawang

Fuhh, rekod rasanya blog bersawang 2 hari sepanjang aktif berblog ini. Paling tidakpun update sedikit. Hik3, bila dah kesibukan dan juga Wireless Broadband yang tidak menepati citarasa especially bila di kampung halaman. Card reader pun tertinggal di kampung.

Rindu Isteri dan anak-anak di kampung. Kembali hidup ala-ala bujang sementara waktu. Wish me Luck… 

Comments

  1. Myvitrd says

    Biasalah bro.. Ada baby baru ni.. Fokus pada babby dulu… He2… Aku setiap hujung minggu bersawang… He2

  2. Mama Zharfan says

    i pun time gi umrah nanti tak tau mcm mana nak manage blog..bersawang 2 minggu ler gamaknay…

  3. says

    akum…s nk tumpang tanya, sy br jmpa blog awak ni, n bc ur wife bersalin kat ampang p3…sy pun cdg nak bersalin situ…brape rm awak kena utk single bed ye?kalau 2/4 bedded mmg husben xblh tggu mlm ke?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing