Alhamdulillah, Sepasang Sudah

Alhamdulillah, sepasang sudah. Isteri selamat melahirkan anak lelaki, anak kedua kami lebih kurang pukul 4 petang tadi. Komplikasi darah tinggi, jadi terpaksa beranak lebih awal. 2.58kg Adik Alisya ini.
Putera Papa. Umm, nama pun belum ada lagi.Any suggestion nama yang elok maknanya bermula dengan huruf I?
Welcome to the World, My Prince
Serius je…Sedih tengok Isteri bertarung nyawa..
“Papa, Sakitt….Papa, Sakittt…” 
Alhamdulillah, harap-harap besok or lusa dapatla keluar dari Ampang Puteri Specialist Hospital ni. Cepatla sikit boleh buat Aqiqah di kampung . Nampak gaya, kena berpantang dan ditinggalkan Isteri dan anak-anak la dalam 1-2 bulan nanti.
Putera Sulung Eyriqazz nanti
Jepun, Korea,Sepet dan pelbagai lagi
Bersyukur dengan kurniaan Illahi
Terimakasih dan Alhamdulillah tidak terhingga dari kami



Comments

  1. says

    tahniah bro utk kelahiran GTO jr…suggestion nama yer..

    IDLAN HAKIMI – adil, bijaksana
    IRFAN – kebaikan
    IQBAL – kejayaan
    IZZAt – kemuliaan, keagungan, kekuatan

  2. Sharidawati Shahrudin says

    comelnya…. best lah dah ada satu pasang…. !!

    hope lepas ni ada rezeki lebih boleh tambah 2 pasang lagi….

    nama Ikhlas pun best..

  3. Myra Jay says

    Tahniah buat Eyriqazz dan isteri..
    Seronok dapat sepasang..
    Baby pun putih melepak-Comel :)

    Turut berdoa dalam hati cepat2 dapat zuriat sendiri, 2 tahun yang masih menanti..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing