≡ Menu
Alhamdulillah, sepasang sudah. Isteri selamat melahirkan anak lelaki, anak kedua kami lebih kurang pukul 4 petang tadi. Komplikasi darah tinggi, jadi terpaksa beranak lebih awal. 2.58kg Adik Alisya ini.
Putera Papa. Umm, nama pun belum ada lagi.Any suggestion nama yang elok maknanya bermula dengan huruf I?
Welcome to the World, My Prince
Serius je…Sedih tengok Isteri bertarung nyawa..
“Papa, Sakitt….Papa, Sakittt…” 
Alhamdulillah, harap-harap besok or lusa dapatla keluar dari Ampang Puteri Specialist Hospital ni. Cepatla sikit boleh buat Aqiqah di kampung . Nampak gaya, kena berpantang dan ditinggalkan Isteri dan anak-anak la dalam 1-2 bulan nanti.
Putera Sulung Eyriqazz nanti
Jepun, Korea,Sepet dan pelbagai lagi
Bersyukur dengan kurniaan Illahi
Terimakasih dan Alhamdulillah tidak terhingga dari kami



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • misz_eyza 8 April 2012 at 4:17 am

    tahniah bro utk kelahiran GTO jr…suggestion nama yer..

    IDLAN HAKIMI – adil, bijaksana
    IRFAN – kebaikan
    IQBAL – kejayaan
    IZZAt – kemuliaan, keagungan, kekuatan

  • Sharidawati Shahrudin 9 April 2012 at 8:17 am

    comelnya…. best lah dah ada satu pasang…. !!

    hope lepas ni ada rezeki lebih boleh tambah 2 pasang lagi….

    nama Ikhlas pun best..

  • Myra Jay 11 April 2012 at 3:47 am

    Tahniah buat Eyriqazz dan isteri..
    Seronok dapat sepasang..
    Baby pun putih melepak-Comel :)

    Turut berdoa dalam hati cepat2 dapat zuriat sendiri, 2 tahun yang masih menanti..

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

1 2

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing