Tiket Hot Air Ballon Bersama Oreo

Special thanks to Oreo dan ChurpChurp, Malam nanti dapat naik Hot Air Ballon di Padang Astaka, Petaling Jaya.Each tiket worth RM100…

Tiket yang available masa Churp2 call either pagi or malam. Pagi dah habis + susah juga pukul 9 pagi dah nak ada kat sana. Faham-fahamla, time weekend ni, terlebih tidur selalu.. Malampun malam la, organizer pun cakap view lagi cantik waktu malam. Maybe boleh tengok bintang-bintang?
P/s : Ada 2 tiket lagi available as ada pemenang tiket ini yang tak dapat pergi atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan…Kalau ada yang berminat, bolehla e-mailkan ke iman1237@hotmail.com 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

4 thoughts on “Tiket Hot Air Ballon Bersama Oreo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.