Surat Cinta dari Telekom Malaysia

Semalam balikje kerja , terima Surat Cinta dari Telekom Malaysia. Dari lawyer mereka iaitu Kudrat Partners & Co. Takper2.. Inilah respons saya :

Dapat surat lawyer dari Telekom. Bil tertunggak streamyx combo sebelum beralih ke unifi. Janjikan nak waivekan semua coz line always disconnect dan tak memuaskan before..But now, kasi surat lawyer pula?Ini sudah main kasar…Don’t play-play with me..Aduan telahpun diadukan kepada SKMM… Terimakasih….
Ini aduan ke tiga kot tentang Streamyx diadukan ke SKMM. Refer entri sebelum ini :
Saya memang pantang, apabila janji lain, lain pula yang dikatakan. I’m upgrading my Streamyx Combo to Unifi coz Telekom Malaysia tidak dapat memberikan perkhidmatan yang memuaskan bersama Streamyx Combo. But now almost 3 bulan ngan Unifi, I’m totally happy with it dan bil dibayar seadanya.

Jangan perkotak-katikkan pengguna. Perkhidmatan should be pay according to the service provided. Till then, waiting ur reply…

P/s : Salah satu kata-kata Customer Servicenya ketika datang rumah Eyriqazz, “Aduan dari Blogger jangan diambil ringan”

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

13 thoughts on “Surat Cinta dari Telekom Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.