Saya Minat SpongeBob

Jika kanak-kanak lain sebayanya meminati Barbie, Princess, etc, lain pula puteri sulungku. Dalam banyak-banyak ini antara yang diminati nya :
Sponge Bob. Menangis teresak-esak minta Mama dan Papa belikan di McDonalds
Ini Alisya punya
Papa, Alisya nak Complete set tau…
Adussh, minat betul puteriku dengan SpongeBob ini. Hari-hari inilah kartun kegemarannya. Nasib baik ada Astro B.yond PVR, bolehla rekodkan aje.

Comments

  1. Eliss Mie says

    my Nuha minat gak spongebob. tapi dia lagi minat upin & ipin. hari tu siap menangis sebab tak dapat salam upi & ipin kat karnival buku karangkraf..hahaha

  2. says

    encik krab, beger dah siap nie minta patrick tolong antar ke depan sebab saya nak ngedate dengan sandy hihi….hehe saya pun suka tgk sponge bob nie…relax dan santai..

  3. says

    alisya boleh geng ngan anak sy lah bro, aina mmg xdelah minat hal2 pompuan ni, dia lebih suka kpd big bike, lori2, opttimus prime, boboiboy, upin ipin etc barbie dora bagai mmg xdelah dia layan pelikkan hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing