≡ Menu
Jika kanak-kanak lain sebayanya meminati Barbie, Princess, etc, lain pula puteri sulungku. Dalam banyak-banyak ini antara yang diminati nya :
Sponge Bob. Menangis teresak-esak minta Mama dan Papa belikan di McDonalds
Ini Alisya punya
Papa, Alisya nak Complete set tau…
Adussh, minat betul puteriku dengan SpongeBob ini. Hari-hari inilah kartun kegemarannya. Nasib baik ada Astro B.yond PVR, bolehla rekodkan aje.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Joel Leslie 15 March 2012, 4:42 am

    wahh ada koleksi. saya pun nak. kih3!
    bnyk juga brg alisya comel nak kan? hehe ;)

    Reply
  • echa takashimaya 15 March 2012, 6:48 am

    saya pon minat sponge bob:)

    Reply
  • Myvitrd 15 March 2012, 7:28 am

    banyak koleksi ni.. bagi kita satu alisya? hehehe

    Reply
  • Sha 15 March 2012, 8:44 am

    kih3… comel2… damia suka kat patrick !! pewot buncit !!! hehe

    Reply
  • Eliss Mie 15 March 2012, 8:50 am

    my Nuha minat gak spongebob. tapi dia lagi minat upin & ipin. hari tu siap menangis sebab tak dapat salam upi & ipin kat karnival buku karangkraf..hahaha

    Reply
  • Bean Moreno 15 March 2012, 9:24 am

    papa kita nak jugak!

    Reply
  • Muhammad Saiazuan Norhalik 15 March 2012, 10:39 am

    memang peminat span kuning

    Reply
  • KiD 15 March 2012, 12:04 pm

    papa.. papa… nak jugak spongebob!

    Reply
  • iAwani Dotkom 15 March 2012, 12:07 pm

    Wow .. complete set? Boleh kalah kami punya koleksi patung Iron Man kalo macam ni..

    Reply
  • ecadwinkyasha 15 March 2012, 12:59 pm

    alisha..anty nak jadi patrick boleh tak?.kita kawan..selamanya…hikhikhik :)

    Reply
  • misz_eyza 15 March 2012, 5:43 am

    encik krab, beger dah siap nie minta patrick tolong antar ke depan sebab saya nak ngedate dengan sandy hihi….hehe saya pun suka tgk sponge bob nie…relax dan santai..

    Reply
  • Udinz.com 15 March 2012, 6:53 am

    eyriqazz kena masuk MCD selalu la ni…hehe

    Reply
  • Rozuan Ismail 15 March 2012, 3:36 pm

    uncle minat tgk citer je

    Reply
  • akubiomed 15 March 2012, 9:33 am

    Waha banyak lagi koleksi Sponge Bob dan semuanya masih lagi cukup sifat. Kalau dapat dekat anak-anak saya jadi lain nanti. :-)

    Reply
  • May Maisarah 15 March 2012, 6:43 pm

    Ahah! suke spondebob rupenye! x macam gigirl len. hihi. =)

    Reply
  • vidalsisah 15 March 2012, 12:40 pm

    Alahai comelnyeeee…bukan spongebob la tp anak awak tew!

    Reply
  • azura samsuddin 16 March 2012, 1:15 am

    alisya boleh geng ngan anak sy lah bro, aina mmg xdelah minat hal2 pompuan ni, dia lebih suka kpd big bike, lori2, opttimus prime, boboiboy, upin ipin etc barbie dora bagai mmg xdelah dia layan pelikkan hehehe

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »