≡ Menu
Fuhh, hebat sungguh Penangan Model Celcom di Pelancaran LG Prada Phone semalam. Sampaikan ada Mamat ni taknak pulang semalam,..Teruja dan antara detik pertama bertemu dengan Model Celcom kot…Action speak louder than word :


Aksi Menggoda buat Abang Shakiddo.. 
Model : Ehh, awakni la pengomen tegar di blog saya kan?
Shakiddo : Ehh, awakpun ada blog ke?
LG Prada serius menggoda..
Jelingan manja buat Abang Kid
Rambang Mata si Kid..Mana satu dia nak pi mengorat ni?
Beriya Model ni ajak bergambar ngan eden..Ingat eden ni Datuk K ke? Hak3…
Macam anak patung
Ehh, siapa yang semakin rapat2 tu?
So, Abang Kid, semalam jumpa jalan pulang ke rumah tak?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • laskar pelangi 3 March 2012, 5:47 am

    wow!
    seksa mata ni. ehehehe~~

    Reply
  • madammondoq 3 March 2012, 9:49 am

    amboiii!!! ulat bulu dah naik daun memasing yek????

    Reply
  • Errah 3 March 2012, 11:19 am

    wow…mmg menggoda la sorang2…

    Reply
  • akubiomed 3 March 2012, 2:52 pm

    Masing-masing bila dapat kepak sampai lupa diri. :-)

    Reply
    • Eyriqazz 3 March 2012, 4:52 pm

      kepak takde bro,pi sini pun naik lrt…hik3

      Reply
  • Fazreen 3 March 2012, 4:48 pm

    Seriously saya tengok model2 ni macam bapok

    Reply
    • Eyriqazz 3 March 2012, 4:53 pm

      ye ke bro?yang tu kena tanya kid..dia lebih pakar…

      Reply
  • hazman aka species1980 5 March 2012, 5:18 am

    Rasanya model tu di make upkan terlebih sangat kot….takpe2x janji happy kan dapat cuci mata…. keh3x

    Reply
  • Pokok Manggis Depan Rumah 18 October 2012, 4:40 am

    menggoda dan tergoda ni..hehehe..

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »