≡ Menu
Fuhh, hebat sungguh Penangan Model Celcom di Pelancaran LG Prada Phone semalam. Sampaikan ada Mamat ni taknak pulang semalam,..Teruja dan antara detik pertama bertemu dengan Model Celcom kot…Action speak louder than word :


Aksi Menggoda buat Abang Shakiddo.. 
Model : Ehh, awakni la pengomen tegar di blog saya kan?
Shakiddo : Ehh, awakpun ada blog ke?
LG Prada serius menggoda..
Jelingan manja buat Abang Kid
Rambang Mata si Kid..Mana satu dia nak pi mengorat ni?
Beriya Model ni ajak bergambar ngan eden..Ingat eden ni Datuk K ke? Hak3…
Macam anak patung
Ehh, siapa yang semakin rapat2 tu?
So, Abang Kid, semalam jumpa jalan pulang ke rumah tak?



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • laskar pelangi 3 March 2012 at 5:47 am

    wow!
    seksa mata ni. ehehehe~~

  • madammondoq 3 March 2012 at 9:49 am

    amboiii!!! ulat bulu dah naik daun memasing yek????

  • Errah 3 March 2012 at 11:19 am

    wow…mmg menggoda la sorang2…

  • akubiomed 3 March 2012 at 2:52 pm

    Masing-masing bila dapat kepak sampai lupa diri. :-)

    • Eyriqazz 3 March 2012 at 4:52 pm

      kepak takde bro,pi sini pun naik lrt…hik3

  • Fazreen 3 March 2012 at 4:48 pm

    Seriously saya tengok model2 ni macam bapok

    • Eyriqazz 3 March 2012 at 4:53 pm

      ye ke bro?yang tu kena tanya kid..dia lebih pakar…

  • hazman aka species1980 5 March 2012 at 5:18 am

    Rasanya model tu di make upkan terlebih sangat kot….takpe2x janji happy kan dapat cuci mata…. keh3x

  • Pokok Manggis Depan Rumah 18 October 2012 at 4:40 am

    menggoda dan tergoda ni..hehehe..

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing