My Baby Did What Contest – Hadiah Bernilai RM30,000+ Untuk Dimenangi

by eyriqazz on 18 March 2012

in advertorial, Alisya, contest


Drypers, memang antara jenama pampers pilihan kami buat Alisya sejak dia lahir lagi. Memang puas hati, gembira, harga berpatutan dan kena dengan citarasa kami yang ‘both bekerja’ dan pemilihan jenama pampers yang terbaik memang dititikberatkan.

Good Nnews buat ibubapa yang mempunyai anak-anak dari 0-4 tahun, ada Contest menarik dari Drypers Malaysia yang bertemakan “My Baby Did What” yang menawarkan hadiah lebih dari RM30,000. Just kongsikan gambar atau/dan video menarik anak-anak anda dan berpeluang menang hadiah menarik.

Camne nak join? Mudah je, tak perlu nak beli produk or etc. Just boleh join terus dengan uploadkan gambar dan video di :

Langkah 1 : Pergi ke Facebook Drypers Malaysia dan likekan page itu 

Antara hadiah-hadiah yang ditawarkan. Lumayan, ada Hadiah mingguan ,dan juga bulanan untuk setiap kategori video/gambar

Langkah 2 : Pergi ke My Baby Did What Application , follow je the step
Langkah 3 : Uploadkan gambar/video kreatif anak anda dan follow step yang diberikan. Mudahje, tak sampai pun 10 minit.
* Untuk video, ianya mengambil masa lebih kurang 24 jam selepas berjaya kerana kena tapis dulu dari pihak Drypers Malaysia. Untuk gambar, akan terus diuploadkan… 

Juga dikongsikan Tips Mengambil Gambar dengan lebih menarik dan juga Edit Video

My Tips : Lagi kreatif gambar/video yang diambil, lagi tinggi peluang untuk menang. Juga, ajak rakan-rakan untuk Likekan video/gambar yang sudah diuploadkan, more Like = lebih tinggi juga peluang anda untuk menang.

Dah siap, bolehla tengok di My Submission , video dan gambar2 yang telah diuploadkan dan berpeluang menang hadiah lumayan.
Jom Sama-sama bantu saya Like Video dan Gambar ini 


Tuah Ayam Nampak Di Kaki, Tuah Manusia siapa yang tahukan? Anak-anak membawa Tuah, manatau dengan Contest ini anda bakal membawa pulang hadiah pula? Contest ini akan berlangsung dari 5 March-29 April 2012. Jom Join Sama-sama Contest ini di SINI


Drypers – Bringing Family Closer Together

Testimoni kami sebagai pengguna Drypers, setakat ini ianya tidak pernah mengecewakan. Alisya jarang terjaga malam lampin penuh . Siangpun sama dan apa yang boleh kami katakan :

Si Puteri Tersayang Tidur Lebih Lena dengan Drypers
  • Anastasyea Aida 16 March 2012 at 9:56 am

    Setakat ni guna drypers, memang puas hati la .. ^__^

    http://www.anastasyea.com

    • Eyriqazz 17 March 2012 at 4:17 am

      Yup..samalah kita..Setakat ini memang memuaskan hati

  • Ummi Hanie 16 March 2012 at 11:02 am

    mudah je nk join ye … ;)

    • Eyriqazz 17 March 2012 at 4:18 am

      Yup…Mudah je..tak perlu beli produk…. nak upload kan pun cepat…cuma video ambil masa dlm 24 jam coz kena vet dulu…

  • Rozuan Ismail 16 March 2012 at 11:06 am

    good luck alisya

  • SyUhAdA 16 March 2012 at 11:30 am

    mnarik nie..

  • puanbee 16 March 2012 at 11:57 am

    ok nak join .. mana tahu ada tuah disini

    • Eyriqazz 17 March 2012 at 4:29 am

      Yup, Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu kan?

  • KiD 16 March 2012 at 12:16 pm

    nak drypers satu!!!!

  • Huda 16 March 2012 at 1:42 pm

    macam nak kena join ni..

  • SEMUT 16 March 2012 at 1:49 pm

    salam… contest yang bagus… hadiah contest ni lumayan.. RM30000.. KAYO2.

    • Eyriqazz 17 March 2012 at 4:31 am

      Yup..kalau tidak dimulakan first step, mana boleh nak menang kan?

  • MrJocko 16 March 2012 at 2:00 pm

    Tak da anak kecik,,, kalau tak bleh join contesttt

    • Eyriqazz 17 March 2012 at 4:31 am

      ehem2, bukan no. 3 coming soon ke?hik3..

  • Rakan Blog 16 March 2012 at 2:31 pm

    ^___^ lena tidur…….
    p/s:nak ajak join rakanblog.com ..exchange website utk bantu membantu sesama bloggers….sila join tanda sokongan .TQVM

  • Muhammad Saiazuan Norhalik 16 March 2012 at 3:10 pm

    goodluck! :D

  • Azman 16 March 2012 at 5:29 pm

    saya guna cloth diaper untuk anak,jimat dan dpt meyelamatkan alam sekitar. :)

    • Eyriqazz 17 March 2012 at 4:34 am

      Isteri pun ada beli cloth diaper..tapi faktor masa dan kesibukan bekerja, pampers masih lagi menjadi pilihan utama…

  • kakngah 16 March 2012 at 8:30 pm

    semoga berjaya…
    comel alisya tidur gaya gitu…

    • Eyriqazz 17 March 2012 at 4:34 am

      Time kasih..Kak ngan tak join sekali ke?

  • akubiomed 17 March 2012 at 2:25 pm

    Saya sudah upload video tetapi tidak pasti samada akan dapat undia atau tidak. Sekadar suka-suka menyertai contest Drypers ini.

    • Eyriqazz 18 March 2012 at 11:11 am

      Takper..pemenang utama tidak dipilih mengikut undian rasanya…good luck bro…

  • profmie 17 March 2012 at 3:46 pm

    done follow you…jmput singgh blog n folow k..hehee..
    pehh..ade contest lg ni…mcm best jea..

  • aReLaN 18 March 2012 at 2:38 am

    alahai…takde baby lagi la plak.

  • ieda 18 March 2012 at 3:39 am

    nabila pun pengguna setia drypers..tapi takleh join contest dah..terlebih had umur.good luck to alisya.

    • Eyriqazz 18 March 2012 at 11:12 am

      Terimakasih….. yup,drypers memang ok…

  • Sha 18 March 2012 at 8:56 am

    good luck for alisya !!!!

    damia akan menyusul nnt k?

  • Myvitrd 18 March 2012 at 3:44 pm

    Sebab tu aku borang 7 beg semalam dkt tesco.. Dyrpers buat masa ini memang terbaik.. Dan takda masalah dengan kulit punggung anak

    • Eyriqazz 20 March 2012 at 11:06 am

      yieza..bro tak join sekali ke contest ni?

  • Nurul Akmal 19 March 2012 at 7:26 am

    Dah Vote.. Good luck Alisha.. ;)

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: