≡ Menu

Drypers, memang antara jenama pampers pilihan kami buat Alisya sejak dia lahir lagi. Memang puas hati, gembira, harga berpatutan dan kena dengan citarasa kami yang ‘both bekerja’ dan pemilihan jenama pampers yang terbaik memang dititikberatkan.

Good Nnews buat ibubapa yang mempunyai anak-anak dari 0-4 tahun, ada Contest menarik dari Drypers Malaysia yang bertemakan “My Baby Did What” yang menawarkan hadiah lebih dari RM30,000. Just kongsikan gambar atau/dan video menarik anak-anak anda dan berpeluang menang hadiah menarik.

Camne nak join? Mudah je, tak perlu nak beli produk or etc. Just boleh join terus dengan uploadkan gambar dan video di :

Langkah 1 : Pergi ke Facebook Drypers Malaysia dan likekan page itu 

Antara hadiah-hadiah yang ditawarkan. Lumayan, ada Hadiah mingguan ,dan juga bulanan untuk setiap kategori video/gambar

Langkah 2 : Pergi ke My Baby Did What Application , follow je the step
Langkah 3 : Uploadkan gambar/video kreatif anak anda dan follow step yang diberikan. Mudahje, tak sampai pun 10 minit.
* Untuk video, ianya mengambil masa lebih kurang 24 jam selepas berjaya kerana kena tapis dulu dari pihak Drypers Malaysia. Untuk gambar, akan terus diuploadkan… 

Juga dikongsikan Tips Mengambil Gambar dengan lebih menarik dan juga Edit Video

My Tips : Lagi kreatif gambar/video yang diambil, lagi tinggi peluang untuk menang. Juga, ajak rakan-rakan untuk Likekan video/gambar yang sudah diuploadkan, more Like = lebih tinggi juga peluang anda untuk menang.

Dah siap, bolehla tengok di My Submission , video dan gambar2 yang telah diuploadkan dan berpeluang menang hadiah lumayan.
Jom Sama-sama bantu saya Like Video dan Gambar ini 


Tuah Ayam Nampak Di Kaki, Tuah Manusia siapa yang tahukan? Anak-anak membawa Tuah, manatau dengan Contest ini anda bakal membawa pulang hadiah pula? Contest ini akan berlangsung dari 5 March-29 April 2012. Jom Join Sama-sama Contest ini di SINI


Drypers – Bringing Family Closer Together

Testimoni kami sebagai pengguna Drypers, setakat ini ianya tidak pernah mengecewakan. Alisya jarang terjaga malam lampin penuh . Siangpun sama dan apa yang boleh kami katakan :

Si Puteri Tersayang Tidur Lebih Lena dengan Drypers



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Anastasyea Aida 16 March 2012, 9:56 am

    Setakat ni guna drypers, memang puas hati la .. ^__^

    http://www.anastasyea.com

    Reply
    • Eyriqazz 17 March 2012, 4:17 am

      Yup..samalah kita..Setakat ini memang memuaskan hati

      Reply
  • Rozuan Ismail 16 March 2012, 11:06 am

    good luck alisya

    Reply
  • SyUhAdA 16 March 2012, 11:30 am

    mnarik nie..

    Reply
    • Eyriqazz 17 March 2012, 4:28 am

      Join la sekali..Manatau ada rezeki?

      Reply
  • KiD 16 March 2012, 12:16 pm

    nak drypers satu!!!!

    Reply
  • MrJocko 16 March 2012, 2:00 pm

    Tak da anak kecik,,, kalau tak bleh join contesttt

    Reply
    • Eyriqazz 17 March 2012, 4:31 am

      ehem2, bukan no. 3 coming soon ke?hik3..

      Reply
  • Muhammad Saiazuan Norhalik 16 March 2012, 3:10 pm

    goodluck! :D

    Reply
  • Ummi Hanie 16 March 2012, 11:02 am

    mudah je nk join ye … ;)

    Reply
    • Eyriqazz 17 March 2012, 4:18 am

      Yup…Mudah je..tak perlu beli produk…. nak upload kan pun cepat…cuma video ambil masa dlm 24 jam coz kena vet dulu…

      Reply
  • puanbee 16 March 2012, 11:57 am

    ok nak join .. mana tahu ada tuah disini

    Reply
    • Eyriqazz 17 March 2012, 4:29 am

      Yup, Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu kan?

      Reply
  • Huda 16 March 2012, 1:42 pm

    macam nak kena join ni..

    Reply
  • SEMUT 16 March 2012, 1:49 pm

    salam… contest yang bagus… hadiah contest ni lumayan.. RM30000.. KAYO2.

    Reply
    • Eyriqazz 17 March 2012, 4:31 am

      Yup..kalau tidak dimulakan first step, mana boleh nak menang kan?

      Reply
  • Rakan Blog 16 March 2012, 2:31 pm

    ^___^ lena tidur…….
    p/s:nak ajak join rakanblog.com ..exchange website utk bantu membantu sesama bloggers….sila join tanda sokongan .TQVM

    Reply
  • Azman 16 March 2012, 5:29 pm

    saya guna cloth diaper untuk anak,jimat dan dpt meyelamatkan alam sekitar. :)

    Reply
    • Eyriqazz 17 March 2012, 4:34 am

      Isteri pun ada beli cloth diaper..tapi faktor masa dan kesibukan bekerja, pampers masih lagi menjadi pilihan utama…

      Reply
  • kakngah 16 March 2012, 8:30 pm

    semoga berjaya…
    comel alisya tidur gaya gitu…

    Reply
    • Eyriqazz 17 March 2012, 4:34 am

      Time kasih..Kak ngan tak join sekali ke?

      Reply
  • akubiomed 17 March 2012, 2:25 pm

    Saya sudah upload video tetapi tidak pasti samada akan dapat undia atau tidak. Sekadar suka-suka menyertai contest Drypers ini.

    Reply
    • Eyriqazz 18 March 2012, 11:11 am

      Takper..pemenang utama tidak dipilih mengikut undian rasanya…good luck bro…

      Reply
  • profmie 17 March 2012, 3:46 pm

    done follow you…jmput singgh blog n folow k..hehee..
    pehh..ade contest lg ni…mcm best jea..

    Reply
  • ieda 18 March 2012, 3:39 am

    nabila pun pengguna setia drypers..tapi takleh join contest dah..terlebih had umur.good luck to alisya.

    Reply
    • Eyriqazz 18 March 2012, 11:12 am

      Terimakasih….. yup,drypers memang ok…

      Reply
  • Sha 18 March 2012, 8:56 am

    good luck for alisya !!!!

    damia akan menyusul nnt k?

    Reply
  • aReLaN 18 March 2012, 2:38 am

    alahai…takde baby lagi la plak.

    Reply
  • Myvitrd 18 March 2012, 3:44 pm

    Sebab tu aku borang 7 beg semalam dkt tesco.. Dyrpers buat masa ini memang terbaik.. Dan takda masalah dengan kulit punggung anak

    Reply
    • Eyriqazz 20 March 2012, 11:06 am

      yieza..bro tak join sekali ke contest ni?

      Reply
  • Nurul Akmal 19 March 2012, 7:26 am

    Dah Vote.. Good luck Alisha.. ;)

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »