Masa berTutti Frutti

Semalam sempatlah singgahi Tutti Frutti Platinum Walk, Danau Kota. Isteri mengidam nak makan Tutti Frutti katanya. Alisya pun sama. So, tunaikanlah permintaan Insan tersayang sebelum eyriqazz ditinggalkan lebih sebulan bila wifey berpantang di Kelantan nanti :



Aksi Sedap pejam Mata Bertutti Frutti
Look Yummy. Perisa Vanilla kegemaran Alisya
Sedap Papa
Dah nak habis Papa.Nak Papa punya
RM5.30 ,100 gram. Yup, agak mahal. Once a while apa salahnya kan?
Maybe coz harga tak berapa ramai yang menerjah?
Topping … Ehh, kalau datang bawa Cornflakes sendiri aci tak?
Topping Buah2..Harga still sama…Agak-agak buah apa harga RM53 sekilo?
Haa, semua buah di atas laa…

Mummy & Daughter Moments…Enjoy…
Tutti Frutti Platinum Walk, Danau Kota

Overall, Frozen Yogurt Tutti Frutti ni memang sedap cuma harganya agak mahal la. Wifey dan ALisya love it soo much, so, once in a while memang bawakan Insan tersayang ke sini. 

Plan nak terjah, harap2 takdela terlampau ramai orang yang queue…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

6 thoughts on “Masa berTutti Frutti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.