Lagi Mangsa Banjir @ Rakan Blogger Perlukan Bantuan

Jika minggu lepas saya ada kongsikan kisah Rakan Blogger @ Mohd Zaid yang menjadi mangsa Banjir , beberapa hari selepas itu, saya turut menerima mesej dari twitter/e-mail dari Rakan Blogger lain yang turut menjadi mangsa Banjir. 

Inilah Kisahnya : Kisah Trauma Banjir Lumpur  dari rakan Blogger ShilaAzizi 

 
Rumahnya yang dilanda Banjir

Tak dapat saya bayangkan Perasaan ketika ini..
JIka anda di situasi ini, apakah agaknya yang bermain di fikiran?

Kereta Habis Rosak

Part kereta aku la paling aku sedih sekali…kereta untuk cari rezeki tu…rosak habis...tak boleh nak start engine pulak tu. Sedih sangat. Mesti pakai duit banyak. Dah la time banjir ni, baru je lepas sebulan aku tunang. Haruslah duit belum sempat nak kumpul lagi.  Memang nazak kalau nak cekau duit bebanyak time ni…” – Rasanya Insurans tak cover untuk bencana Alam kan? –


Sedih,Nak bayar Instalment kereta lagi, Nak baiki kereta lagi..

So, di entri ini, jika ada yang sudi membantu, sama-samalah kita hulurkan bantuan. Tangan yang memberi lebih baik dari yang menerima. InsyaAllah, pertolongan anda akan meringankan bebannya dan semoga Allah memurahkan rezeki anda… Bolehla terus bank in kan ke akaun Mangsa Banjir ini di :

 Norshila binti Ahmad Azizi 
Maybank Acc No : 112027984353 

Eyriqazz juga akan turut menampalkan banner insentif RM0.02 Denaihati.Com di blog ini di Sidebar dan setiap trafik yang terhasil pada 19/3 – 31/3/12 akan didermakan kepada Mohd Zaid dan ShilaAzizi 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

8 thoughts on “Lagi Mangsa Banjir @ Rakan Blogger Perlukan Bantuan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.