Kereta oh Kereta : Ada Cadangan?

 
Kereta Myvi ini telah banyak berjasa kepada Eyriqazz sekeluarga. Namun, dengan kehadiran insan baru tak lama lagi, maybe we need a Bigger Car.Upgrade or 2nd car maybe? . Umm, any cadangan kereta yang sesuai buat eyriqazz sekeluarga yang selalu travel dan berjalan jauh balik kampung dan terengganu. 

Agak-agak kereta ni sesuai tak untuk eyriqazz?
Hak3, dream on…Nak bayar road tax nya saja pun tak mampu….Kih..
Info –> 50 Tips Penjagaan Kereta Kekal “TipTop”!

Comments

  1. says

    kalau beli bugatti tu, insan baru nnt nak letak mana? 😉

    mpv is the best choice utk yg keluarga besau..selesa satu hal, leh letak byk beg bila balik kg 😉

  2. Zarul says

    Perodua Alza,Proton Exora,Wish,Stream, dan yg sewaktu dgnnya mmg sesuai bg yg berkeluarga mcm bro..dengar2 Chery pun not bad dr segi harga dan performance

  3. ieda says

    eryqazz..
    my suggestion is Hyundai Santafe…luas,selesa,individual aircond,pick up bagus,jimat minyak sebab guna diesel..sesuai jalan jauh..sunroof lagi..pada akak mmg best la..boleh la test drive dulu.

  4. Myvitrd says

    apa kata ambil toyota wish bro… harga pun banyak yg bawah 100k.. MPV yang mula banyak atas jalan.. beli yg recond pun ok..

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing