≡ Menu
Entri Tips Blogging | Projek Kerjasama Antara Blogger dirujuk. So, kali ini, Case study dari projek kerjasama antara blogger yang tengah eyriqazz lakukan kini bersama iaitu :

My Pinky Moments Contest - 2 Way Contest bersama Madammondoq

Berkesanke buat 2 way contest ni? Umm, jom tengok hasilnya, selepas kurang daripada 24 jam entri itu dipublishkan :

Madammondoq menjadi direct referral(penyumbang trafik) ke empat tertinggi menewaskan Facebook….

Yang 1st tu, datangnya dari followers Blog rasanya. So, Pentingke followers? Tepuk dada,tanya selera

2nd, Entri INI Featured Post tertinggi di INNIT Nuffnang hari ini

Yang ketiga tu, CikEpal, tak perlu la nak mention lagi, Antara top bloggers di Malaysia ini..Thanks ya Cikepal

P/s : Jadi Blogger kena kreatif dan thinking outside the box..Be Smart, InsyaAllah akan membuahkan hasilnya…*Tips Blogging dari Blogger Perasan untuk kali ini…*



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Myvitrd 8 March 2012, 11:34 am

    Apa yg penting kerjasama… Insyaallah membuahkn hasil

    Reply
    • Eyriqazz 8 March 2012, 12:43 pm

      Indeed…. Antara buktinya antaranya :

      1) Denaihati.com
      2) Benashaari.com

      Reply
  • amirnawawi 8 March 2012, 10:50 am

    Oh, kiranya buat kontest sama-sama la nih?

    thanks for this info ya.. :)

    Reply
    • Eyriqazz 8 March 2012, 12:41 pm

      Lebih kurang..cuba perhatikan contest ni..lain skit….permalink kena letak di blog madammondoq..so,dengan wajibnya, trafik akan dihantar ke sana…

      Samalah juga,di madammondoq.com instruction : refer di eyriqazz.com utk syarat2nya..Jadi two way trafik di situ dpt dikongsi2..

      Reply
  • hazman aka species1980 8 March 2012, 1:53 pm

    Kalau kat INNIT…. Post entry pasal CEK NUFFNANG yang besar amaunnya pasti jadi daya penarik ….itu sudah pasti….

    Reply
  • akubiomed 8 March 2012, 2:33 pm

    T-shirt pink memang ada tengah fikirkan konsep. :-)

    Reply
  • Ariff Shah 9 March 2012, 2:59 am

    AE cakap dia nak submit penyertaan pakai bikini warna pink. tungguuuu

    Reply
  • Sha 9 March 2012, 9:35 am

    yes kena ada kerjasama barulah berjaya..eh bukan lebih berjaya !!! hihi

    Reply
  • Sya Isya 9 March 2012, 8:01 am

    Sya tak pernah buat lagi projek kerjasama antara blogger. kalau join contest yang blogger anjurkan memang selalu lah

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge