≡ Menu


Alhamdulillah, sejak lancarkan Iklan di Eyriqazz.Com , ada beberapa pengiklan yang berminat untuk beriklan di Eyriqazz.Com. Ada yang eyriqazz terpaksa tolak atas faktor kurang kesesuaian untuk diiklankan dan juga prinsip (i.e. Big No for produk MLM, ubat kuat seks,nampak scam, etc)…



Antara pengiklan yang dah advertise dengan entri yang dikarang sendiri olehnya adalah Pay Per Post/12 Jam : Elegan dan Trendy dengan Hijabook . Mudah skit kerja eyriqazz, just tampalkan entri yang sudah dikarang selama 12 jam. 


A few days ago, eyriqazz e-mailkan dan bertanyakan apa feedback dia selepas beriklan di Eyriqazz.Com. Alhamdulillah, testimoninya tidak mengecewakan :

Salam iman, sory yer lbt reply. Bz sgt dgn keja2 opis. Erm masa ari awak iklan tuh memg ramai yg visit blog tuh n follow cuma tu la sehari je kan. Klu ble sebulan ble gak hehe

Syukur, dapat berikan win-win situation. Harga yang dibayar diharapkan seperti yang dikehendaki. For me, kalau tidak mampu berikan win-win, better pulangkan balik duit itu. That’s y setiap entry Advertorial dari Nuffnang yang eyriqazz terima, akan dihasilkan sebaik mungkin.  Yerlah, advertiser dah bayar 3-4 angka untuk satu-satu produk, sudah semestinya kena buat yang terbaik n win-win situation kan?

Anyone yang berminat untuk advertise di Eyriqazz.com, jangan malu-malu. Harga boleh runding.Negotiable bergantung kepada produk dan budget yang ada. Kalau tak puas hati, jaminan wang akan dikembalikan. Berminat? Check out entri Ini : Advertise di Eyriqazz.Com



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Rozuan Ismail 20 February 2012 at 3:06 pm

    trafik yg stabil mmg diperlukan oleh pengiklan

    • Eyriqazz 22 February 2012 at 3:38 pm

      setuju…niche pun memainkan peranan juga…

  • Marya Hana 20 February 2012 at 4:31 pm

    WAH, gudjob bro ^^

  • Fazrol 20 February 2012 at 5:02 pm

    Tahniah bro.. murah rezeki..

  • Matjoe 21 February 2012 at 1:07 am

    kayyoooo

  • Myvitrd 21 February 2012 at 1:37 am

    Bagus bro.. maju selangkah lagi dalam bidang Biz untuk blog.. ni pon salah satu sumber income dari blog juga..

  • Sumijelly 21 February 2012 at 2:09 am

    wah..utung la.. dua2 pihak dapat keuntungan…

    Sumijelly.com

    • Eyriqazz 22 February 2012 at 3:40 pm

      ko taknak iklankan produk ikan siakap ko ke sumi?

  • Cik Nurul 21 February 2012 at 5:16 am

    Syabas.. ;)

  • misz_eyza 21 February 2012 at 12:40 am

    prinsip beriklan di eyriqazz.com sgt menguntungkan sebab berdasarkan win-win situation lagipun trafik bro sentiasa stabil…

    • Eyriqazz 22 February 2012 at 3:39 pm

      saya cuba sedaya mampu..dalam hal2 camni,win-win situation adalah sebaiknya kan?

  • Saya Disini 21 February 2012 at 2:46 am

    wah,,bnyknye trafik…

  • Ezreen Muhaizie Marzukhi 22 February 2012 at 12:23 am

    win-win situation. mmg yg tu diharapkan oleo semua pihak :)

  • Nizam Ijam 22 February 2012 at 9:07 am

    <— xpernah org iklan..hu2

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing