Testimoni dari Pengiklan di Eyriqazz.Com



Alhamdulillah, sejak lancarkan Iklan di Eyriqazz.Com , ada beberapa pengiklan yang berminat untuk beriklan di Eyriqazz.Com. Ada yang eyriqazz terpaksa tolak atas faktor kurang kesesuaian untuk diiklankan dan juga prinsip (i.e. Big No for produk MLM, ubat kuat seks,nampak scam, etc)…



Antara pengiklan yang dah advertise dengan entri yang dikarang sendiri olehnya adalah Pay Per Post/12 Jam : Elegan dan Trendy dengan Hijabook . Mudah skit kerja eyriqazz, just tampalkan entri yang sudah dikarang selama 12 jam. 


A few days ago, eyriqazz e-mailkan dan bertanyakan apa feedback dia selepas beriklan di Eyriqazz.Com. Alhamdulillah, testimoninya tidak mengecewakan :

Salam iman, sory yer lbt reply. Bz sgt dgn keja2 opis. Erm masa ari awak iklan tuh memg ramai yg visit blog tuh n follow cuma tu la sehari je kan. Klu ble sebulan ble gak hehe

Syukur, dapat berikan win-win situation. Harga yang dibayar diharapkan seperti yang dikehendaki. For me, kalau tidak mampu berikan win-win, better pulangkan balik duit itu. That’s y setiap entry Advertorial dari Nuffnang yang eyriqazz terima, akan dihasilkan sebaik mungkin.  Yerlah, advertiser dah bayar 3-4 angka untuk satu-satu produk, sudah semestinya kena buat yang terbaik n win-win situation kan?

Anyone yang berminat untuk advertise di Eyriqazz.com, jangan malu-malu. Harga boleh runding.Negotiable bergantung kepada produk dan budget yang ada. Kalau tak puas hati, jaminan wang akan dikembalikan. Berminat? Check out entri Ini : Advertise di Eyriqazz.Com

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

21 thoughts on “Testimoni dari Pengiklan di Eyriqazz.Com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.