≡ Menu


Alhamdulillah, sejak lancarkan Iklan di Eyriqazz.Com , ada beberapa pengiklan yang berminat untuk beriklan di Eyriqazz.Com. Ada yang eyriqazz terpaksa tolak atas faktor kurang kesesuaian untuk diiklankan dan juga prinsip (i.e. Big No for produk MLM, ubat kuat seks,nampak scam, etc)…



Antara pengiklan yang dah advertise dengan entri yang dikarang sendiri olehnya adalah Pay Per Post/12 Jam : Elegan dan Trendy dengan Hijabook . Mudah skit kerja eyriqazz, just tampalkan entri yang sudah dikarang selama 12 jam. 


A few days ago, eyriqazz e-mailkan dan bertanyakan apa feedback dia selepas beriklan di Eyriqazz.Com. Alhamdulillah, testimoninya tidak mengecewakan :

Salam iman, sory yer lbt reply. Bz sgt dgn keja2 opis. Erm masa ari awak iklan tuh memg ramai yg visit blog tuh n follow cuma tu la sehari je kan. Klu ble sebulan ble gak hehe

Syukur, dapat berikan win-win situation. Harga yang dibayar diharapkan seperti yang dikehendaki. For me, kalau tidak mampu berikan win-win, better pulangkan balik duit itu. That’s y setiap entry Advertorial dari Nuffnang yang eyriqazz terima, akan dihasilkan sebaik mungkin.  Yerlah, advertiser dah bayar 3-4 angka untuk satu-satu produk, sudah semestinya kena buat yang terbaik n win-win situation kan?

Anyone yang berminat untuk advertise di Eyriqazz.com, jangan malu-malu. Harga boleh runding.Negotiable bergantung kepada produk dan budget yang ada. Kalau tak puas hati, jaminan wang akan dikembalikan. Berminat? Check out entri Ini : Advertise di Eyriqazz.Com



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Rozuan Ismail 20 February 2012, 3:06 pm

    trafik yg stabil mmg diperlukan oleh pengiklan

    Reply
    • Eyriqazz 22 February 2012, 3:38 pm

      setuju…niche pun memainkan peranan juga…

      Reply
  • Marya Hana 20 February 2012, 4:31 pm

    WAH, gudjob bro ^^

    Reply
  • Fazrol 20 February 2012, 5:02 pm

    Tahniah bro.. murah rezeki..

    Reply
    • Eyriqazz 22 February 2012, 3:38 pm

      Alhamdulillah,rezeki anak…

      Reply
  • Matjoe 21 February 2012, 1:07 am

    kayyoooo

    Reply
    • Eyriqazz 22 February 2012, 3:39 pm

      bro lagi kayo,rumah dah 4…

      Reply
  • Myvitrd 21 February 2012, 1:37 am

    Bagus bro.. maju selangkah lagi dalam bidang Biz untuk blog.. ni pon salah satu sumber income dari blog juga..

    Reply
    • Eyriqazz 22 February 2012, 3:39 pm

      yup…sikit2 lama2 jadi bukit….

      Reply
  • Sumijelly 21 February 2012, 2:09 am

    wah..utung la.. dua2 pihak dapat keuntungan…

    Sumijelly.com

    Reply
    • Eyriqazz 22 February 2012, 3:40 pm

      ko taknak iklankan produk ikan siakap ko ke sumi?

      Reply
  • Cik Nurul 21 February 2012, 5:16 am

    Syabas.. ;)

    Reply
  • misz_eyza 21 February 2012, 12:40 am

    prinsip beriklan di eyriqazz.com sgt menguntungkan sebab berdasarkan win-win situation lagipun trafik bro sentiasa stabil…

    Reply
    • Eyriqazz 22 February 2012, 3:39 pm

      saya cuba sedaya mampu..dalam hal2 camni,win-win situation adalah sebaiknya kan?

      Reply
  • Saya Disini 21 February 2012, 2:46 am

    wah,,bnyknye trafik…

    Reply
  • Ezreen Muhaizie Marzukhi 22 February 2012, 12:23 am

    win-win situation. mmg yg tu diharapkan oleo semua pihak :)

    Reply
  • Nizam Ijam 22 February 2012, 9:07 am

    <— xpernah org iklan..hu2

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »