Tanda Pilihanraya Semakin Hampir

by eyriqazz on 13 February 2012

Tumpuan Kepada Penyelesaian Masalah Rakyat

Apabila masalah rakyat semakin didahulukan dan sentiasa dihebah-hebahkan, tanda-tanda awal Pilihanraya semakin hampir? 
 Mungkin Tahun Ini Akan Mengundi Buat Pertama Kali namun masih serba salah mana satu nak undi. Dah merasai both di Terengganu, mana-mana yang pegang pun ” Kepentingan Peribadi tetap diutamakan”, Kepentingan Rakyat Apabila Masanya semakin hampir i.e. dekat-dekat election….

  • KiD 13 February 2012 at 12:51 pm

    di kajang pun ada tanda-tanda mengundi dah.. aku memang dah tetap sokong yang mana.. :)

  • hazman aka species1980 13 February 2012 at 12:51 pm

    bro… SPR jangka time cuti skolah bulan enam nanti….adalah tarikh pilihanraya

  • Suliana 13 February 2012 at 2:08 pm

    biasala tu.. huhu

  • daydeck86 13 February 2012 at 3:16 pm

    dengar kabor bulan jun.. ehheheee

  • Muhammad Saiazuan Norhalik 13 February 2012 at 3:34 pm

    hmm zuan msih blum mendaftr sbgai pengudi.. dgr crita mungkin bulan 3

  • luqman zakaria 13 February 2012 at 4:17 pm

    umur saya dah cukup untuk mengundi!! tapiiii~

  • Cik Nurul 14 February 2012 at 12:13 am

    X pernah pun mengundi.. :(

  • madammondoq 14 February 2012 at 1:33 am

    ehem2.. i dah tahu bila undi akan tiba.. abislah.. bengkok lah i nanti time sibuk mengundi… kompem jadi supermak!!!!

  • Zarul Umbrella 14 February 2012 at 1:52 am

    Sama macam Nurul..tak pernah mengundi..tapi jaga kotak undi pernah ler .hahah

  • echa takashimaya 14 February 2012 at 3:20 am

    sepatutnya menjadi tahun pertama utk mengundi.tapi tak d***** lagi.hehe.

  • Myvitrd 14 February 2012 at 5:40 am

    Memang dijangka tahun ni.. sebab semua unit media dah mula buat meeting.. kira ni kali kedua aku kena koje time PR13.. memang sah2 aku tak balik kg. mengundi.. huhu.. tak balik pun aku dah tahu siapa yang menang.. hahaha

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: