≡ Menu
Tumpuan Kepada Penyelesaian Masalah Rakyat

Apabila masalah rakyat semakin didahulukan dan sentiasa dihebah-hebahkan, tanda-tanda awal Pilihanraya semakin hampir? 
 Mungkin Tahun Ini Akan Mengundi Buat Pertama Kali namun masih serba salah mana satu nak undi. Dah merasai both di Terengganu, mana-mana yang pegang pun ” Kepentingan Peribadi tetap diutamakan”, Kepentingan Rakyat Apabila Masanya semakin hampir i.e. dekat-dekat election….

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • KiD 13 February 2012, 12:51 pm

    di kajang pun ada tanda-tanda mengundi dah.. aku memang dah tetap sokong yang mana.. :)

    Reply
  • hazman aka species1980 13 February 2012, 12:51 pm

    bro… SPR jangka time cuti skolah bulan enam nanti….adalah tarikh pilihanraya

    Reply
  • Suliana 13 February 2012, 2:08 pm

    biasala tu.. huhu

    Reply
  • daydeck86 13 February 2012, 3:16 pm

    dengar kabor bulan jun.. ehheheee

    Reply
  • Muhammad Saiazuan Norhalik 13 February 2012, 3:34 pm

    hmm zuan msih blum mendaftr sbgai pengudi.. dgr crita mungkin bulan 3

    Reply
  • luqman zakaria 13 February 2012, 4:17 pm

    umur saya dah cukup untuk mengundi!! tapiiii~

    Reply
  • Cik Nurul 14 February 2012, 12:13 am

    X pernah pun mengundi.. :(

    Reply
  • madammondoq 14 February 2012, 1:33 am

    ehem2.. i dah tahu bila undi akan tiba.. abislah.. bengkok lah i nanti time sibuk mengundi… kompem jadi supermak!!!!

    Reply
  • Zarul Umbrella 14 February 2012, 1:52 am

    Sama macam Nurul..tak pernah mengundi..tapi jaga kotak undi pernah ler .hahah

    Reply
  • echa takashimaya 14 February 2012, 3:20 am

    sepatutnya menjadi tahun pertama utk mengundi.tapi tak d***** lagi.hehe.

    Reply
  • Myvitrd 14 February 2012, 5:40 am

    Memang dijangka tahun ni.. sebab semua unit media dah mula buat meeting.. kira ni kali kedua aku kena koje time PR13.. memang sah2 aku tak balik kg. mengundi.. huhu.. tak balik pun aku dah tahu siapa yang menang.. hahaha

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »