Tanda Pilihanraya Semakin Hampir

Tumpuan Kepada Penyelesaian Masalah Rakyat

Apabila masalah rakyat semakin didahulukan dan sentiasa dihebah-hebahkan, tanda-tanda awal Pilihanraya semakin hampir? 
 Mungkin Tahun Ini Akan Mengundi Buat Pertama Kali namun masih serba salah mana satu nak undi. Dah merasai both di Terengganu, mana-mana yang pegang pun ” Kepentingan Peribadi tetap diutamakan”, Kepentingan Rakyat Apabila Masanya semakin hampir i.e. dekat-dekat election….

Comments

  1. Myvitrd says

    Memang dijangka tahun ni.. sebab semua unit media dah mula buat meeting.. kira ni kali kedua aku kena koje time PR13.. memang sah2 aku tak balik kg. mengundi.. huhu.. tak balik pun aku dah tahu siapa yang menang.. hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing