Resort di Port Dickson

Alhamdulillah, syarikat memiliki Resort Persendirian di Port Dickson. Kena masuk ballot, kalau ada rezeki, dapatla. Itupun sekali setahun sekali je boleh masuk ballot. So, semasa Percutian di Port Dickson bulan lepas, dapatla menginap di resort yang disediakan syarikat. 2 bilik hanyalah RM40. Berbaloi-baloi kan benefit yang disediakan syarikat eyriqazz ni kan?
Lokasinya yang terletak tidak jauh dari PNB Ilham Resort dan tak jauh dari Tanjung Biru/Teluk Kemang
Resort syarikat di Port Dickson
On the way, bolehla terserempak dengan monyet-monyet
Dah sampai pun. This time ambil yang paling bawah. Ground Floor. 2 Bilik
Ruang Tamu.
Salah satu bilik. Satu bilik katil single 2, satu lagi katil queen
Mama, Alisya nak tidur sini boleh?
Ruang Makan. Dapur turut disediakan dengan peralatan memasak dan juga pinggan mangkuk
Nak Masak apa ya? Kalau mak mertua mesti nak memasak di sini
Laptop dan eyriqazz ,tak dapat dipisah..Blogger tegar la katakan

Bilik Mandi

Overall, memang puas hati dengan kemudahan resort yang disediakan syarikat di Port Dickson ini. Hargapun berpatutan, cuma kebarangkalian nak dapattu agak susahla. Tapi, bila dah dapat memang berbaloi-baloi.
Bercuti di Port Dickson gembira hati
Resort syarikat murah dan selesa sekali
Percutian sebegini dinanti-nanti
Merehatkan minda dan fikiran ini
Anyway, Jika ingin menempah hotel di Port Dickson saya syorkan menempah melalui Agoda.com kerana ianya menawarkan harga yang berpatutan, pelbagai pilihan hotel dan juga review dari pengunjung yang pernah berkunjung di hotel tersebut.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

11 thoughts on “Resort di Port Dickson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.