Kunyah Kafe Wangsa Walk Mall

Bulan lepas, sebelum menonton filem Alvin and the Chipmunks 3, sempatla singgahi di Kunyah Kafe, Wangsa Walk Mall. Sempatla pekena :


Pisang Goreng Bali. RM5.90

Wifey cakap boleh tahan juga rasanya. Kes kempunan tak dapat pekena Pisang Goreng Bali di Nasi Lemak Antarabangsa yang dah lama ditutup. Eyriqazz pula sempatla pekena :
Roti Jala. RM6.90

Bagi eyriqazz, rasanya biasa-biasa aje. Kuah karinya kurang menyengat. Ayam pun sikitje di kuah kari itu.



Suasana di Kunyah Kafe Wangsa Walk Mall

Isteri yang agak kepenatan baru balik kerja

Teh tarik gelas kecil RM3.30
Total harga RM16.90

Cafe ini betul-betul depan tempat kaunter beli tiket TGV Wangsa Walk
Kunyah Kafe Wangsa Walk Mall



Overall, pandangan peribadi eyriqazz, rasa makanan di sini just average tapi in term of harga agak mahal. Mungkin lokasinya yang agak strategik, jadi kadar sewa lebih tinggi dikenakan. Turn out, tepuk dada, buatla andaian sendiri. 

Sebagai pengguna yang memang selalu makan di luar, pandangan peribadi, kena perbaiki kualiti/rasa makanan dan juga review harga. Tak semua yang datang wayang akan makan dulu or singgah lepas tengok wayang. Most middle income macam eyriqazz, dalam memilih restoran faktor “harga dan rasa memang dititik beratkan”. First impression is very important. Apapun, citarasa mungkin berbeza-beza kan? 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

17 thoughts on “Kunyah Kafe Wangsa Walk Mall

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.