Je Jai Feeling Blues Diserbu Peminat


Peminat No. 1 Je Jai (depan Je Jai) : Awww, tak sangka laa dapat jumpa Abang Je Jai di sini malam ni…
Serius, saya minat gile kat abang Je Jai…Bila abang je jai nak bikin album?
Je Jai : Ehh, malula saya awak cakap camtu…Rasa cekudal dan nak terkucil dalam seluar ni..
Sumi : (Jeling-jeling)…Malam ni kalau aku jual black magic,sure lakuni….
Daydeck : Ehh, apsal MC tu muka cam aku? Pelanduk dua serupa ke?
Eyriqazz : Baju Petak-petak bukan untuk orang tua ya….Hik3…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

37 thoughts on “Je Jai Feeling Blues Diserbu Peminat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.