Happy 63 Birthday Abah

12 Februari 2012, genapla 63 tahun usia Abah, bapa mertuaku. Seorang bapa yang sangat penyayang dan kasihkan anak-anaknya dan seorang atok yang sangat kasihkan cucu-cucunya, termasukla Alisya.

Kasih Sayang Seorang Abah dan Atok sukar ditukar ganti

Kasih sayang yang ditunjukkannya membuatkan hati ini terkedu. Saya sendiri pun mengakui, mungkin saya tidak dapat menjadi sehebatnya dalam mendidik anak-anak. Kasih sayang yang tidak berbelah bagi yang kadang-kadang saya pun turut mencemburui. 

Dialah yang menjadi teman baik buat Alisya

Sanggup korbankan apa saja demi anak-anak dan cucu tersayang. Kasih sayangmu Abah, semoga Allah terus panjangkan usiamu agar cucu-cucu yang lain dapat merasa kasih sayangmu.


Abah, We All Love You

Semoga Abah terus gembira

Jasamu tidakkan mampu kubalas
Happy 63th Birthday Abah

Ya Allah, Kau panjangkanlah usia Abah semoga dia terus dapat memberi tunjuk ajar dan kasih sayangnya dapat dinikmati cucu-cucunya yang lain. Semoga Abah terus gembira dan bahagia selalu. Semoga Abah sihat-sihat sentiasa. Semoga eyriqazz terus dapat belajar dari Abah dalam menjadi suami yang terbaik dan bapa yang terbaik. Aminn...

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

5 thoughts on “Happy 63 Birthday Abah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.