First Impression Blog Eyriqazz.Com


Semalam, saya ada ajukan soalan di Facebook Eyriqazz tentang First Impression Blog Eyriqazz.Com. Jom tengok antara komen-komen mereka :

1) Satu blog yang bermotivasi dan mengandungi banyak informasi…amacam? – Bean Moreno-
Komen : Umm, bermotivasi dan banyak informasi ke? Hik3…

2) Bila tengokkan header 1st time…. ingatkkan blog seorang cikgu atau pengajar.. – Hazman Fadzil- 
Komen : Betul-betul, Suami kepada seorang Cikgu…

3) 1st impression..” oh..tuan blog ni cikgu rupenye..and mesti die ni tak kawen lagi ni..Header die macam org berjiwa muda yang minat ala2 cter jepun..korea..and opkossss la ingatkan blog ni blog pompuan..sbb pk header tuh relate ngan pelakon2 atau artis jepun..hheheheee..sory eyriqaz..bile dah ikut blog eyriqaz..baru le tauu..rupenye seorang bapa kepada alisha…and..serius xsangka..yang blog eyriqaz sbnarnya banyak menceritakan kisah2 keluarga……..(sory ye..sbb terpanjang lak tulis) – Naa MamaIqy-
Komen : Blog Perempuan? Yup, Parenting Blogger . Sometimes,walaupun mungkin orang kata blog kita ni membosankan, be urself is better….
4) mesti nak tumpang ikut trend berblog walaupun informasi agak sendu – Afiq Hakim-
Komen : Mula-mula memang camtu…

5) First impression saya tentang blog eyriqazz.com adalah sebuah blog sekadar cerita kehidupan peribadi saja tapi selepas lama saya berkenalan dengan eyriqazz.com rupa2nya ialah sebuah blog yang sarat dengan panduan berblog dan tips2 berblog yang sangat berguna pada saya tika itu sebagai seorang yang baru nak aktif berblog walaupun dah lama mendaftar diri dalam blog – Far East-
Komen : Sharing is Caring…Sayapun bermula dari hits sekitar bawah 10 orang sehari….

6) pemiliknya adalah seorang peminat cerita Jepun yang tegar atau pandai cakap Jepun dan paling tidak dia adalah hensem macam pelakon Jepun.-Salatul-
Komen : Tentu kecewakan bila tau hal sebenar? Hensem takde, manis je ader skit-skit…

7) a “GTOHOLIC”..when i looked at your header and same impression with your url. I bet you are the biggest fan of Onizuka sensei and Erika sensei..- Ich Heise-
Komen : Indeed…memang minat giler dekat Great Teacher Onizuka dan Great Teacher Fuyutsuki….

8) First impression saya tentang blog eyriqazz.com adalah ownernye seorang cikgu dan berlajar di jepun, rupanya jangkaan aku tersasar jauh… termasuk mukanya yang mula2 aku bayangkan -Bro Framestone-
Komen : Hak3, Indah khabar dari rupa kan bro?

9)  First impression saya tentang blog eyriqazz.com adalah …………… 

Blog Great Teacher Onizuka,

Macam2 citer ada…masam masam manis semanis gula melaka,

Background putih bersih je nampak…saya paling suka. – Ezna-

Komen : Macam2 ada?  Life Is Beautiful…

P/s : Apa pula 1st Impression anda tentang blog Eyriqazz.Com ini?

Persis blog negara asal kartun Doraemon dan kawannya Giant dan Sizuka,

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

29 thoughts on “First Impression Blog Eyriqazz.Com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.