Entah2 Eyriqazz ni Staff Nuffnang

saya join nuffnang bila baca blog Eyriqaz.awal2 berblog dulu memamg blog ni banyak menghasut saya untuk bersama nuffnang..hehe..dan sekarang alhamdulillah…sebulan sekali saya dah dapat 2-3 ratus dengan nuffnang.tak terfikir nak bersama yang lain.


mula2dulu suami tak percaya,.dia kata entah2 eyriqaz ni staff nuffnang..saya lantak kan aje cakap dia.
heheh..sekarang bila sampai cek je kat rumah saya tayang2 depan dia..hahaha – Komen
Diana di Entri Camne Saya Boleh Join Nuffnang

Hik3, jauh panggang dari api laa… Tak layak nak bergelar Staff Nuffnang. Coz saya perhatikan mostly staff Nuffnang, kacak-kacak dan hot-hot belaka. Especially wanita…Contohnya :

Rina yang Hot juga..

Anyway,congratz buat Nuffnang yang telah mencapai usia 5 tahun kini. Semoga terus success dan bloggers pun dapatla tempiasnya sekali…Nak jadi staff Nuffnang tu, hik3, tak layak rasanya….
P/s : Kalau nak bekerja di Nuffnang, bolehla apply SINI

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

33 thoughts on “Entah2 Eyriqazz ni Staff Nuffnang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.