Camne Saya Boleh Join Nuffnang

Let’s me introduce you, Mr. Jocko, insan yang telah memperkenalkan Nuffnang kepada Eyriqazz. Kebetulan, dah almost 3 tahun aktif berblog, di 5th Nuffnang Birthday Party, inilah kali pertama kami berjumpa di event Nuffnang.
Camne Saya Boleh Join Nuffnang? Ceritanya lebih kurang tahun 2009, Si Jocko ni memang aktif berblog. Dia mention boleh buat Income dengan blog. Saya sindir dia berbulan-bulan juga, alah,Scam je ni. Mana boleh buat income dengan menulis di blog merapu merapan. Ahh, tipu arrr….
One day, selepas berbulan-bulan tu, dia tunjukkan Cek Nuffnangnya yang pertama. Jumlahnya lebih kurang RM80+ kot selepas berbulan2 dia berblog katanya. Terus excited, a few days lepas tu, terus saya register Nuffnang dan aktif berblog. Yup, mula-mula berblog tu memang berblog coz duit.
Excited, 2 bulan bersama Nuffnang, sudah menerima my 1st Cheque dari NuffnangΒ yang berjumlah RM200+. The rest is history….Now, saya bolehla dikatakan blogger tegar Nuffnang dan wang bukan lagi motivasi utama saya untuk berblog…”The money will come when you put ur passion in whatever u love”…
P/s : How about you? Camne anda boleh terjebak dengan Nuffnang?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

77 thoughts on “Camne Saya Boleh Join Nuffnang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.