Ada Apa di Rantau Panjang?

Ada Apa di Rantau Panjang? This part semasa terjahi Rantau Panjang, Kelantan ketika cuti CNY bulan lepas. Antara pengalaman yang ingin dikongsikan :
1) Jalan Jem Giler. Perjalanan dari Masjid Beijing nak masuk ke Rantau Panjang yang lebih kurang 2km mengambil masa 1 jam setengah
2) Kompleks Imigresen Rantau Panjang. Cross border boleh pergi Thailand. Make sure ada passport. Cewek-cewek Thailand memang diminati jejaka macam Mamat ni..Hik3
 
3) Selamat Datang Ke Zon Bebas Cukai Rantau Panjang. Happy shopping.
4) Cross border Illegally? Umm, no komen..Sendiri buat, sendiri tanggung. Eden tak berani
Sempadan Thailand di hadapan Sungai Golok
Ori or tak? Umm, no Comment
5) Tak dapat cross border, bergambar pun jadilah…Hik3…
6) Shopping Part, bolehla singgahi entri sebelum INI
Anyway, Jika ingin menempah hotel di Kelantan saya syorkan menempah melalui Agoda.com kerana ianya menawarkan harga yang berpatutan, pelbagai pilihan hotel dan juga review dari pengunjung yang pernah berkunjung di hotel tersebut.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

12 thoughts on “Ada Apa di Rantau Panjang?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.