Anak-Anak Zaman IPAD

Anak-Anak Zaman IPAD, cepat betul dia belajar. 2 tahun setengah sudah kalahkan Papa dan Mamanya dalam menggunakan IPAD ini. Inilah jadi temannya, Papanya memang tak boleh kacau …. Alah, Kalau Alisya ada blog, tentu lagi famous dari blog Papa…Citer2 dalam blog Papa pun banyak cerita...

Entah2 Eyriqazz ni Staff Nuffnang

saya join nuffnang bila baca blog Eyriqaz.awal2 berblog dulu memamg blog ni banyak menghasut saya untuk bersama nuffnang..hehe..dan sekarang alhamdulillah…sebulan sekali saya dah dapat 2-3 ratus dengan nuffnang.tak terfikir nak bersama yang lain. mula2dulu suami tak percaya,.dia kata entah2 eyriqaz ni staff nuffnang..saya lantak kan...

Cinta Pertama Memang Sukar Dilupa

Masihkan Ingat akan Cinta Pertama Anda? Yup, rasanya bagi most of us, Cinta Pertama antara cinta yang paling sukar dilupa, tak kiralah apa kesudahannya. Teringat lagi time berdating dengan Isteri dulu,inilah antara yang terpacul di mulut : Eyriqazz : Boleh tanya apa saja..Tapi, don’t ask...