≡ Menu
Yiezaa, Give Away lagi. 1 jam+ Give Away.Hadiahnya :Wang Kertas Baharu Set RM5 dan RM1 ..Syaratnya mudah je…Just capture users online tertinggi di Eyriqazz.Com dari entri ini ditulis sehingga 11.59 malam, 10 January 2012. E-mailkan print screen itu ke iman1237@hotmail.com sebelum pukul 12.30malam 11 January 2012. Good Luck…. 1 pemenang saja kali ini…

Pemenang : Mama Tisya
Users Online tertinggi yang pertama dapat capture no. ini. Ada a few yang dapat 37 tapi eyriqazz ambil yang 1st. Plus ada yang dpt capturekan lebih dari Online Users ni tapi as i just wanna until 11.59 malam (no. sebelah kirinya yang diambil pukul 1159 malam adalah 1329192 so yang print screen no. selepas tu, rasanya due to entri baru yang eyriqazz publishkan….)

No worries buat yang tak menang….Boleh cuba nasib di SINI dan SINI kalau nak menang Wang Kertas Baharu ini..Plus ada dlm 3 set lagi yang akan digive awaykan soon…



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • azelyusoff 10 January 2012, 3:51 pm

    salam. nak tanya. kena submit sekali saja @ boleh submit lebih?

    Reply
  • Eyriqazz 10 January 2012, 3:54 pm

    @azelyusoff :banyak kali pun boleh..yg tertinggi je akan dikira..kol 12 eyriqazz capturekan no. total visitors utk elakkan peserta capture online users lepas masanya

    Reply
  • azelyusoff 10 January 2012, 3:58 pm

    ok thanks. dah sent.

    Reply
  • mama tisya 11 January 2012, 1:11 pm

    Tq..sy outstation nanti sy bg details

    Reply
  • ~Nor HasLiza IsmaiL~ 11 January 2012, 8:07 am

    Aloh, terlepas nak join :(

    Reply
  • mama tisya 16 January 2012, 1:37 am

    sy dh email details…tq

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »