Wang Kertas Baharu Set RM5 dan RM1 Give Away!

Yiezaa, Give Away lagi. 1 jam+ Give Away.Hadiahnya :Wang Kertas Baharu Set RM5 dan RM1 ..Syaratnya mudah je…Just capture users online tertinggi di Eyriqazz.Com dari entri ini ditulis sehingga 11.59 malam, 10 January 2012. E-mailkan print screen itu ke iman1237@hotmail.com sebelum pukul 12.30malam 11 January 2012. Good Luck…. 1 pemenang saja kali ini…

Pemenang : Mama Tisya
Users Online tertinggi yang pertama dapat capture no. ini. Ada a few yang dapat 37 tapi eyriqazz ambil yang 1st. Plus ada yang dpt capturekan lebih dari Online Users ni tapi as i just wanna until 11.59 malam (no. sebelah kirinya yang diambil pukul 1159 malam adalah 1329192 so yang print screen no. selepas tu, rasanya due to entri baru yang eyriqazz publishkan….)

No worries buat yang tak menang….Boleh cuba nasib di SINI dan SINI kalau nak menang Wang Kertas Baharu ini..Plus ada dlm 3 set lagi yang akan digive awaykan soon…

Comments

  1. says

    @azelyusoff :banyak kali pun boleh..yg tertinggi je akan dikira..kol 12 eyriqazz capturekan no. total visitors utk elakkan peserta capture online users lepas masanya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing