Tips Hantar Surat Pos Laju

Tips Pertama : Baca Betul-Betul di Form Yang Nak Hantar tu
I.e. Daripada or Kepada
Kalau tidak, jadilah macam Bawah ni :

Adushh, Nak cepat punya pasal. Tulis tak baca, kepada dan daripada tertukar

Hik3, malu juga dibuatnya di Pos Ofis tengah hari semalam. Dah elok bawa, tengah2 dia nak scan etc...”Abang silap isi ni…Semua kepada dan daripada tertukar”. Kena isi balik bang…”

Adushh, dipendekkan cerita ,tak sempat poskan dan lepas kerja terusje terjah pos ofis balik, amend yang mana patut dan sempat hantar separuh je hadiah..Hadiah Give Away Ole-Ole dari Sabah dan Duit Syilling WWF. Novel ombak rindu tak sempat diposkan…Maybe arini kalau tiada aral melintang…

P/s : Biar lambat asal selamat….Kan dah kena kan, kena buat kerja dua kali….

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

14 thoughts on “Tips Hantar Surat Pos Laju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.